Πασίγνωστη ηθοποιός ξεπερνάει τον... χωρισμό της στην Πάρο!

Έχει στεναχωρηθεί τόσο που το... έριξε έξω!

Πασίγνωστη ηθοποιός ξεπερνάει τον... χωρισμό της στην Πάρο!

Μετά το οριστικό τέλος με τον κατά 18 χρόνια νεότερο σύντροφό της, είπε να κάνει τις διακοπές της σε ένα από τα πιο γνωστά Ελληνικά νησιά.

«Όλος ο κόσμος πέρναγε από εκεί να της μιλήσει. Εκείνη ήταν πολύ ευγενική και χαιρετούσε όλο τον κόσμο» είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ο λόγος για την Monica Bellugi η οποία πριν περίπου 18 μήνες χώρισε με τον σύντροφό της, Νicolas Lefebre. Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από έναν χρόνο...

Οριστικός χωρισμός στην ελληνική showbiz! Το μοναχικό καλοκαίρι της τραγουδίστριας!

Οριστικός χωρισμός «έσκασε» στην ελληνική showbiz και το καλοκαίρι για την τραγουδίστρια, είναι αν μη τι άλλο μοναχικό...

Όπως γράφει στο Secret των Παραπολιτικών η Σπυριδούλα Τριάντου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που τα τελευταία δύο χρόνια, όταν δεν είχε υποχρεώσεις στην Αθήνα, ζούσε με τον γνωστό κομμωτή στα Χανιά, όπου ζει και δραστηριοποιείται ο ίδιος, μετακόμισε στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πριν από λίγο καιρό πήρε και τα λιγοστά πράγματά της που είχαν απομείνει στο σπίτι του Βασίλη Μουντάκη!

Μελίνα Ασλανίδου: Χώρισε, αλλά το διασκεδάζει! Στιγμές "ελευθερίας" για την τραγουδίστρια!

Οριστικός χωρισμός στην ελληνική showbiz! Το μοναχικό καλοκαίρι της τραγουδίστριας!

Η ρήξη ανάμεσά τους φαίνεται πως ήρθε λίγο πριν το καλοκαίρι και ήταν τόσο αθόρυβη όσο ήταν και το ξεκίνημα της σχέσης τους. Οι κοινοί τους φίλοι κάνουν λόγο για μια μεγάλη αγάπη, που παραμένει παρά τον χωρισμό τους. Πάντως, η Μελίνα Ασλανίδου στα διαλείμματα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της!

Μελίνα Ασλανίδου: "Κόλασε" όλους τους ακόλουθους με το μαγιό της!

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μία φωτογραφία και "κόλασε" όλους τους ακόλουθούς της με το μαγιό της!

Η τραγουδίστρια έχει πλούσιο στήθος και έτσι το μπούστο ήταν εντυπωσιακό!

Για μπάνιο πήγε η Μελίνα Ασλανίδου και έκανε μία ανάρτηση-φωτιά στo instagram, κολάζοντας τους followers!

Η τραγουδίστρια πόζαρε με το μαγιό της και μάζεψε πάρα πολλά likes, όπως και σχόλια, για την εντυπωσιακή της εμφάνιση!

Επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε τη φωτογραφία!

Μελίνα Ασλανίδου: «Καλά κρασιά....» Έξαλλη με τις φήμες ότι παντρεύεται!

Έξαλλη με τις φήμες ότι παντρεύεται είναι η Μελίνα Ασλανίδου! «Καλά κρασιά....» γράφει μεταξύ άλλων σε λεζάντα ανάρτησης και προκαλεί χαμό!

Το όλο θέμα ξεκίνησε με με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real Life» της Κυριακής. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τη Κορύνας Μανταγάρη, η τραγουδίστρια και ο κομμωτής θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις καλοκαιρινές συναυλίες της τραγουδίστριας. Όσο για το μυστήριο, αυτό πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, όπως σας έχουμε αναφέρει!

Ωστόσο η Μελίνα, διέψευσε την είδηση, φανερά ενοχλημένη με την φήμη που κυκλοφόρησε! «Γελάω πολύ που μαθαίνω ότι παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο ακόμα και αν είναι ψέμματα… Καλό βράδυ και καλά κρασιά #not #summer #hothothot #ontheroad #concerts», έγραψε χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση και έδωσε την δική της απάντηση!

Μελίνα Ασλανίδου: «Καλά κρασιά....» Έξαλλη με τις φήμες ότι παντρεύεται!