Έξαλλος ο Κραουνάκης σε συναυλία του! Το άγριο ξέσπασμα σε... μητέρα!

Την στόλισε κανονικά!

Έξαλλος ο Κραουνάκης σε συναυλία του! Το άγριο ξέσπασμα σε... μητέρα!

Έξαλλος έγινε ο Σταμάτης Κραουνάκης σε συναυλία του και έκανε ένα άγριο ξέσπασμα σε... μητέρα!

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στην Ύδρα κατά τη διάρκεια συναυλίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής επιτέθηκε σε μητέρα που έσπρωχνε τα παιδιά της.

Απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα από πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! «Μεγάλη ξεφτίλα...»!

Ο κ. Κραουνάκης -μεταξύ άλλων- λέει: «Άστε τα παιδιά ήσυχα, τα έχετε ξεσκίσει. Είστε χειρότερη από τα παιδιά. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά τα παιδιά με αυτή την μάνα».

Έξαλλος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής! «Σβήστε το, το γα@@@ι»!

Έξαλλος έγινε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος ανέφερε σε συναυλία του: «Σβήστε το το γα@@@ι»! Τι έχει συμβεί;

Ο Σωκράτης Μάλαμας αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τη συναυλία του στη Ραφήνα, το βράδυ της Πέμπτης για να στείλει ένα αυστηρό μήνυμα σε κάποιους ανεγκέφαλους.

Η συναυλία ήταν σε πλήρη εξέλιξη, ο κόσμος διασκέδαζε αλλά κάποιοι το παράκαναν. Και ο Σωκράτης Μάλαμας, δεν το άφησε έτσι.

Έξαλλος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής! «Σβήστε το το γα@@@ι»!

Ενώ η ορχήστρα έπαιζε, ο Σωκράτης Μάλαμας ακούστηκε να λέει στο μικρόφωνο: «Σβήστε το αυτό. Σβήστε το αμέσως». Αλλά η παράκλησή του δεν έγινε δεκτή. Και τότε, αποφάσισε να πάρει πιο… δραστικές αποφάσεις.

Με μια κίνηση του χεριού του κι ένα «stop», έδωσε εντολή στην ορχήστρα να σταματήσει.

«Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια… πράγματα. Σβήστε το το γα@@@ι», είπε και ο κόσμος τον χειροκροτούσε για την αντίδρασή του.

athensmagazine.gr

Σκάνδαλο με γνωστό τραγουδιστή! Ξυλοκόπησε 19χρονο και κινδυνεύει με φυλάκιση!

Σκάνδαλο με γνωστό τραγουδιστή. Ξυλοκόπησε με την συνοδεία του 19χρονο και κινδυνεύει με φυλάκιση δύο ετών. Ξεκίνησε η δίκη.

Ένας έφηβος κατέθεσε σήμερα σε δικαστήριο της Στοκχόλμης ότι ο Αμερικανός ράπερ ASAP Rocky και δύο πρόσωπα της συνοδείας του τον κλότσησαν και τον γρονθοκόπησαν κατά τη διάρκεια μιας αψιμαχίας έξω από ένα εστιατόριο χάμπουργκερ, τον περασμένο μήνα.

Ο 30χρονος καλλιτέχνης, παραγωγός και μοντέλο, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρακίμ Μάγιερς, δήλωσε αθώος στην κατηγορία της επίθεσης, κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παρενέβη υπέρ του πριν από λίγες ημέρες.

Σκάνδαλο με γνωστό τραγουδιστή! Ξυλοκόπησε 19χρονο και κινδυνεύει με φυλάκιση!

Ο Μάγιερς συνελήφθη στις 3 Ιουλίου για το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου και του ασκήθηκε δίωξη για επίθεση με πρόκληση σωματικών βλαβών.

Στο φως της δημοσιότητας το όνομα του δολοφόνου γνωστού τραγουδιστή!

Περιγράφοντας την υπόθεση, παρουσιάζοντας βίντεο από κάμερες ασφαλείας και από κινητά τηλέφωνα των αυτοπτών μαρτύρων, ο εισαγγελέας Νάντιελ Σούνεσον είπε ότι μετά τον διαπληκτισμό, στο κέντρο της Στοκχόλμης, ο τραγουδιστής έριξε τον 19χρονο Μουστάφα Τζαφάρι στο έδαφος και δύο μέλη της συνοδείας του άρχισαν να τον κλοτσούν και να τον γρονθοκοπούν. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Τζαφάρι χτυπήθηκε με ένα μπουκάλι, με αποτέλεσμα να υποστεί εκχυμώσεις και μώλωπες.

Στην κατάθεσή του ο Τζαφάρι είπε ότι ο σωματοφύλακας του Μάγιερς τον έσπρωξε και τον άρπαξε από τον λαιμό έξω από το εστιατόριο. Εκείνος ακολούθησε την παρέα του καλλιτέχνη προσπαθώντας να πάρει πίσω τα ακουστικά του και τότε τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα μπουκάλι και τον ξυλοκόπησαν, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος.

«Δεν θέλαμε να συμπλακούμε. Τους είπα ότι είμαι καλό παιδί, όχι κακό παιδί. Δεν άγγιξα κανέναν από τους τρεις», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του Μάγιερς, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας τη στολή της φυλακής, είπε ότι ο πελάτης του ενήργησε σε αυτοάμυνα. «Ο Ρακίμ Μάγιερς νόμιζε ότι αυτοί οι άνθρωποι (…) επιτέθηκαν στον σωματοφύλακά του και για αυτό έδρασε», είπε ο Σλόμπονταν Γιόβιτσιτς.

Ο ράπερ θα καταθέσει στο δικαστήριο την Πέμπτη.

Σκάνδαλο με γνωστό τραγουδιστή! Ξυλοκόπησε 19χρονο και κινδυνεύει με φυλάκιση!

Ο Μάγιερς υποστηρίζει ότι προκλήθηκε από τον Τζαφάρι. Αν κριθεί ένοχος, τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι, κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε φυλάκιση δύο ετών.

Η υπόθεση έχει τραβήξει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό η δίκη διεξάγεται σε μια αίθουσα ασφαλείας, παρουσία περισσότερων από 50 δημοσιογράφων. Παρούσα είναι και η μητέρα του Μάγιερς.

Πολλές διασημότητες αντέδρασαν έντονα για τη σύλληψη και κράτηση του A$AP Rocky, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και το Ροντ Στιούαρτ. Ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από τον Σουηδό πρωθυπουργό Στέφαν Λεβέν να βοηθήσει να αποφυλακιστεί ο καλλιτέχνης ενώ σε μηνύματά του στο Twitter εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη, ζητώντας από τους Σουηδούς «να αντιμετωπίζουν δίκαια τους Αμερικανούς». Έχει δηλώσει μάλιστα ότι θα εγγυηθεί ο ίδιος προσωπικά για να αποφυλακιστεί με εγγύηση ο Μάγιερς, όμως αυτό το σύστημα δεν υπάρχει στη Σουηδία.

Η δικαιοσύνη στη Σουηδία είναι ανεξάρτητη από το πολιτικό σύστημα και ο Λεβέν δήλωσε ότι δεν θα επηρεάσει την υπόθεση.

Ο Αμερικανός διπλωμάτης Ρόμπερτ Σ. Ο’Μπράιεν βρισκόταν στο δικαστήριο σήμερα, κατόπιν εντολής του Λευκού Οίκου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σάλος με κορυφαίο ποδοσφαιριστή! Έπαιξε μπουνιές με μεθυσμένο σε δημόσιο χώρο! Καρέ καρέ η στιγμή!

Σάλος με κορυφαίο ποδοσφαιριστή. Καρέ καρέ η στιγμή που έπαιξε μπουνιές με μεθυσμένο άνδρα σε δημόσιο χώρο.

Την ώρα εκείνη μαζί του βρισκόταν η σύζυγό του, αλλά και οι κολλητοί του φίλοι μαζί με τις συνοδούς τους, όπου απολάμβαναν την βόλτα τους.

Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Ίμπιζα, με τη σύζυγό του, Αντονέλα, αλλά και τους κολλητούς του, Σεσκ Φάμπρεγας, Ζόρντι Άλμπα και Λουίς Σουάρες. Όλοι μαζί απολάμβαναν τις διακοπές τους μέχρι την στιγμή που ένας μεθυσμένος άνδρας ήρθε να ταράξει την ηρεμία τους. Επίθεση με μαχαίρι σε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! (Βίντεο)

Ο άνδρας θέλησε να χτυπήσει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα μπήκαν στη μέση οι φύλακες και τους χώρισαν.