Κρατηθείτε! Αυτή είναι η ηλικία του Δημήτρη Αργυρόπουλου! Αδιανόητο...

Δεν υπάρχει περίπτωση να το βρείτε!

Κρατηθείτε! Αυτή είναι η ηλικία του Δημήτρη Αργυρόπουλου! Αδιανόητο...

Αδιανόητο κι όμως... ισχύει! Κρατηθείτε γιατί τώρα θα μάθετε την ηλικία του Δημήτρη Αργυρόπουλου! Αυτή είναι και... δεν υπάρχει πιθανότητα να την βρείτε!

Όσοι ασχολούνται με τη μόδα γνωρίζουν πως ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ξέρει από στιλ, ομορφιά και ό,τι σχετίζεται με την γυναίκα.

Σπούδασε marketing και διαφήμιση στο Μιλάνο, εργάστηκε δίπλα στον διεθνούς φήμης φωτογράφο Oliviero Toscani σε καμπάνια όπως της Benetton και επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα media groups (Imako, Liberis, MTV Greece) και διαφημιστικές εταιρείες (JWT Athens, Cream Advertising Company).

Υπήρξε γενικός διευθυντής στην Cream, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο MTV και το Nickelodeon αλλά και ο δημιουργός και παραγωγός της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής «Joy». Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι και ο ιθύνων νους, ο άνθρωπος πίσω από την πρώτη ελληνική εβδομάδα μόδας, το 2005.

Το ταλέντο του να δημιουργεί ιστορίες μέσα από τα οποία τα brands μπορούν να μοιραστούν τις αλήθειες τους τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει στον χώρο του branded content ενώ η εμπειρία του στις εκδόσεις και η αντίληψή του για την υψηλή αισθητική και το στιλ σίγουρα θα αναδείξουν το My Style Rocks στην πιο ενδιαφέρουσα τηλεοπτική εκπομπή της σεζόν.

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τα «χίλια δίκια» της Μπακοδήμου, ο πάτος και οι ουσίες που τον σημάδεψαν!

Κρατηθείτε! Αυτή είναι η ηλικία του Δημήτρη Αργυρόπουλου! Αδιανόητο...

Ο κ. Αργυρόπουλος έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Εχει αποκτήσει δύο γιους, τον Νικήτα και τον Αρη, με την Μαρία Μπακοδήμου. Το πρώην ζευγάρι μπορεί να έχει επιλέξει να τραβήξει εδώ και χρόνια χωριστούς δρόμους, ωστόσο, παραμένει πολύ αγαπημένο και αφοσιωμένο στο στόχο της ανατροφής των παιδιών τους. Οπως και οι δύο έχουν πει στο παρελθόν,χώρισαν αλλά παραμένουν οικογένεια.

Αλλά για να μην ξεφεύγω...

Είστε έτοιμοι; Όσο κι αν δεν του φαίνεται ο Δημήτρης είναι σήμερα 49 ετώ!

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η αγωνία για το θάνατο και η ξαφνική απώλεια!

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είχε μιλήσει για την αγωνία που έχει για τον θάνατο, αλλά και την ξαφνική απώλεια που υπέστη.

Ο κριτής του Power of love, είχε μιλήσει πριν αρκετό καιρό για όλα, στο περιοδικό InStyle, αλλά και για το θάνατο του πατέρα του.

Ποια περίοδος της ζωής του είναι αυτή που τον δυσκολεύει περισσότερο να ανακαλεί; «Τα δύο διαζύγια μου. Αυτό με μπλοκάρει και με κάνει να σκέφτομαι γιατί δεν τα κατάφερα. Με φέρνει αντιμέτωπο με τις ευθύνες και με τη μη ικανότητα διαχείρισης κάποιων καταστάσεων που βίωσα. Πιστεύω ότι πρέπει να σβηστούν από τα λεξικά οι λέξεις «πάντα» και «ποτέ», αλλά, όταν κάνεις σχέση και παιδί, θέλοντας και μη σκέφτεσαι τη ζωή σου παράλληλα με αυτό τον άνθρωπο. Όταν δεν σου βγαίνει, είναι μια ήττα. Πάντα στη ζωή μου ήθελα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Ευτυχώς έχω πολύ καλή σχέση και με τις δύο πρώην γυναίκες μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η αγωνία για το θάνατο και η ξαφνική απώλεια!

Δίνει την αίσθηση ότι είναι ένας άνθρωπος που τα έχει ζήσει όλα σε υπερθετικό βαθμό. Τι του δίνει ακόμη ενέργεια να συνεχίζει να δημιουργεί; «Έζησα τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό γιατί είχα μια αγωνία ότι θα πεθάνω νέος. Έχασα τον μπαμπά μου στα 10 ξαφνικά και κατάλαβα ότι ο θάνατος θα έρθει απροειδοποίητα. Μετά από αυτό ήθελα να ρουφήξω τη ζωή. Είχα πολλή φόρα. Μέχρι τα 40 μου δεν γύρισα ποτέ το βράδυ σπίτι μου. Ήμουν συνεχώς έξω στους δρόμους και στα μπαρ… Αυτό μάλλον βοήθησε και λίγο στα διαζύγια. Όταν έχεις ζήσει έντονα τη ζωή σου, δύσκολα εντυπωσιάζεσαι με κάτι. Είχα FOMO. Ήθελα να είμαι εκεί που ήταν οι εξελίξεις. Είχα φίλους σε όλο τον κόσμο που μοιάζαμε και κυνηγούσαμε μαζί όσα μας άρεσαν. Το drive μου στη ζωή έρχεται από όλα όσα θέλω να κάνω ακόμα. Δεν τα έχω εξαντλήσει. Έχω πολλά που δεν έχω ολοκληρώσει στη ζωή μου. Επίσης ένα από τα λίγα πράγματα που δεν χορταίνω είναι να γνωρίζω και να συζητώ με ενδιαφέροντες ανθρώπους», εξομολογήθηκε.