Κατερίνα Γιατζόγλου: Το concept εξωφύλλου της... έναν χρόνο μετά, στην Vogue!

Η δική μας Κατερίνα, παρέδωσε μαθήματα ξανά!

Κατερίνα Γιατζόγλου: Το concept εξωφύλλου της... έναν χρόνο μετά, στην Vogue!

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Το concept εξωφύλλου της Κατερίνας Γιατζόγλου, έναν ολόκληρο χρόνο μετά, στην Vogue!

Η πάντα πρωτοπόρος και αεικίνητη Κατερίνα, παρέδωσε μαθήματα μόδας και όχι μόνο! Ήταν Νοέμβρης του 2018, όταν η καλλονή φωτογραφήθηκε για τα 15 χρόνια του Best Travel Θεσσαλονίκης, με ένα εντυπωσιακό blazer!

Τον Σεπτέμβρη του 2019, η Vogue ακολούθησε το ίδιο concept και φυσικά δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι! Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά....

Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram της:

Κατερίνα Γιατζόγλου: «Ρίχνει» το Instagram με το αρετουσάριστο κορμί της! Οι πόζες που προκάλεσαν πανικό!

Η δική μας Κατερίνα Γιατζόγλου, «ρίχνει» το Instagram με το αρετουσάριστο κορμί της και οι πόζες της προκάλεσαν πανικό!

Η ίδια, αναμφίβολα είναι μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες που είδαμε στην ελληνική σόουμπιζ και μπορεί πλέον να είναι γιαγιά, αλλά η Κατερίνα είναι ακόμα πιο όμορφη και βάζει κάτω 20άρες!

Η Κατερίνα Γιατζόγλου, κάνει διακοπές στην όμορφη Ίο και από εκεί ανεβάζει βίντεο και πόζες της με φόντο τις παραλίες και τα τοπία του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού.


«#Success is not final, failure is not fatal, it is the courage to continue that counts!!! Καλημέρα αγάπες μου!!!# #keepgoing#nevergiveup #@calilo_beach_heaven # #heaven #destination # #ios#unique#must# #imagine #mindcontrol # #nofilter #real#» γράφει στην λεζάντα και είναι από τις λίγες celebrities που ανεβάζει βίντεο με μαγιό, αφού πολλές το γράφουν αλλά δεν το εννοούν!

Δείτε τα πραγματικά no filter της Κατερίνας που κόβουν την ανάσα!

Κατερίνα Γιατζόγλου: "Αυτομαστιγώνομαι ανελέητα!" - Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Είναι ασυμβίβαστη, ταλαντούχα και πληθωρική προσωπικότητα! Η Κατερίνα Γιατζόγλου, όμως, πάνω απ' όλα είναι αληθινή!

Δεν φοβάται να αποκαλύψει στο youweekly.gr, κάτι που οι περισσότεροι κρύβουν! Ποιο είναι αυτό; Πως κάνει καθημερινά ψυχανάλυση!

Ποιον θεωρεί όμως η Κατερίνα Γιατζόγλου, τον πιο αυστηρό κριτή;

"Όχι, κάνω καθημερινά ψυχανάλυση, αυτομαστιγώνομαι ανελέητα. Ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Γι’ αυτό και μεταλλάσσομαι και κάνω διορθωτικές κινήσεις, είναι σαν να έχω καθημερινά έναν ψυχαναλυτή και με ισιώνει. Βέβαια, έχω διαβάσει και 2-3 βιβλιοθήκες μην σου πω, για την ψυχανάλυση και το ταξίδι προς τον ανώτερό μας εαυτό. Από τις πολλές μεταλλάξεις δεν θυμάμαι καν ποια ήμουν πριν από μερικά χρόνια..." αποκάλυψε η Κατερίνα Γιατζόγλου στο Youweekly.gr!