Μίνα Αρναούτη: 3 χρόνια μετά το ατύχημα ποζάρει με μικροσκοπικά μαγιό! Πιο αδύνατη από ποτέ!

Αντέχετε να την δείτε;

Μίνα Αρναούτη: 3 χρόνια μετά το ατύχημα ποζάρει με μικροσκοπικά μαγιό! Πιο αδύνατη από ποτέ!

3 χρόνια μετά το ατύχημα που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη και τραυμάτισε άσχημα την ίδια, η Μίνα Αρναούτη ποζάρει με μικροσκοπικά μαγιό, πιο αδύνατη από ποτέ.

Έχοντας βρει και πάλι τους καθημερινούς και ήρεμους ρυθμούς της ζωής της μετά τα χειρουργεία που υποβλήθη και τις πλαστικές για να εξαφανίσει τις πληγές της, απολαμβάνει τις ξένοιαστες διακοπές της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μίνα Αρναούτη είναι καθημερινή χρήστης και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της με μπικίνι που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Είναι κούκλα και έχει κορμί μοντέλου!

Μίνα Αρναούτη: Η απάντησή της σε επικριτικό μήνυμα που δέχθηκε για τις πλαστικές! «Πήγες και φούσκωσες τα β@@@ σου!»

Η Μίνα Αρναούτη δέχθηκε ένα επικριτικό μήνυμα για τις πλαστικές, λέγοντάς της πως πήγε και φούσκωσε τα β@@@ της! Τι απάντησε η ίδια!

Τα λόγια της ήταν αφοπλιστικά, ωστόσο ο follower δεν άλλαζε άποψη!

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε η Μίνα Αρναούτη στο instagram σχετικά με το πώς πρέπει όλες να αγαπάνε τον εαυτό τους, ήρθε ένα επικριτικό μήνυμα.

«Αγαπήστε τους εαυτούς σας λες…το λες εσύ που πήγες και φούσκωσες τα β@@ζιά σου…Εσύ γιατί δεν αγάπησες τον εαυτό σου και πήγες και τα φούσκωσες;», έγραψε ο follower με αποτέλεσμα να έρθει η συζήτηση μαζί του και οι αφοπλιστικές αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη η οποία είχε κάνει ακόμη ένα ξέσπασμα!

Δείτε αναλυτικά

undefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Μίνα Αρναούτη: Η αποκάλυψη που κρατάει κρυφή...

Η Μίνα Αρναούτη κρατάει κρυφή μία αποκάλυψη, καθώς δεν θέλει να το πει σε κανέναν απ΄ ό,τι φαίνεται!

Τι είναι αυτό που κρύβει;

Τα γενέθλιά της είχε η Μίνα Αρναούτη, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει με τίποτα την ηλικία της!

Μάλιστα πόσταρε και δύο φωτογραφίες με την τούρτα της, όπου έγραψε: «Χρονιά μου πολλά λοιπόν. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Ευχαριστώ και τη μαμά μου για τα όμορφα τριαντάφυλλα που ξέρει ότι αγαπώ. Την υπεραγαπώ και αυτό το ξέρει. Μην αρχίσετε τώρα τα «ποσά κλείνεις» ... Είμαι ακόμα παιδί! Εύχομαι υγειά, τρέλα, έρωτα και πολλά πολλά έντονα συναισθήματα! Σας αγαπώ!!! Είναι αδύνατο να σας πω την ηλικία μου. Αλλάζει συνεχώς».

Μίνα Αρναούτη: Η αποκάλυψη που κρατάει κρυφή...undefined