Έκτορας Μποτρίνι: Ο Αρχιμάγειρας του, Ηλίας Σκουλάς "έσπασε" τη σιωπή του! «Ο μικρός αδύναμος μαγειράκος...»!

Το μακροσκελές κείμενο και η δική του αλήθεια!

Έκτορας Μποτρίνι: Ο Αρχιμάγειρας του, Ηλίας Σκουλάς

"Έσπασε" τη σιωπή του ο Αρχιμάγειρας του Έκτορα Μποτρίνι, Ηλίας Σκουλάς για τα βασανιστήρια νεαρού στην κουζίνα. «Ο μικρός αδύναμος μαγειράκος...», ήταν μερικές από τις λέξεις του κειμένου του.

Ο Έκτορας Μποτρίνι δέχτηκε καταγγελία από 19χρονο σπουδαστή μαγειρικής για βασανιστήρια στο εστιατόριο του στην Κέρκυρα. Στην καταγγελία του αναφέρει πως ο αρχιμάγειρας του εστιατορίου του πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια του, του προκαλούσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα, τον εξύβριζε ενώ του κατάφερε κλωτσιά στο τραυματισμένο του πόδι.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Ηλίας Σκουλάς θέλησε να πάρει θέση στα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, αλλά και αναφέρθηκε στο τι έχει συμβεί από την δική του πλευρά:

«Γινόμαστε πανούργοι στον τρόπο που προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τον εαυτό μας για να μην κάνουμε πράγματα αναγκαία, απαραίτητα, ακόμη και ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων μας. Το ψυχογράφημα της θεωρίας Γκεστάλτ που προκύπτει λέγεται στην ψυχολογία «αυτοσαμποτάζ». Εμείς σαμποτάρουμε το ίδιο το συμφέρον μας….

Ο Κυριάκος δούλευε για αρκετό καιρό δίπλα μου, έμαθε πράγματα, έβγαλε χρήματα αλλά η φυγοπονία του και ο καλά κρυμμένος, αρρωστημένος θα έλεγα εγωισμός του δεν άντεχε αυτά που του έδινα… Αυτοτραυματίστηκε δύο φορές και έφυγε με ασθενοφόρο μέσα από την κουζίνα… την δεύτερη φορά θρυμμάτισε ο ίδιος το δάχτυλό του με μία ανατριχιαστική κίνηση πάνω στο ψυχγείο της κρύας κουζίνας… Ευτυχώς την όλη σκηνή την κατέγραψε η κάμερα και αποκαλύφθηκε η θλιβερή αλήθεια… Διέρρευσε ότι είμαι ο πιο άδικος άνθρωπος που έχει γνωρίσει… ο Κυριάκος.

Ο Δημήτρης μπήκε στην ομάδα μετά από περιπέτεια χρόνιας εξάρτησης από τα ναρκωτικά… δεν ήθελε να δουλέψει… ήταν μάγειρα αλλά δεν ήθελε… τους κορόιδευε όλους… και τον εαυτό του και μένα… Ψυχοπονιάρης γαρ ποτέ δεν αρνήθηκα την δεύτερη ή και την τρίτη ευκαιρία σε κανέναν… Άφησε το πόστο του βρίζοντας επειδή η βοηθός μου του ζήτησε να χρησιμοποιεί γάντια όταν φτιάχνει σαλάτες… Διέρρευσε ότι ήμουν βίαιος και δεν τον πλήρωνα γι’ αυτό και έφυγε…

Ο Πάνος είναι γιος φίλου. Μου ζήτησε να κάνει πρακτική σε μένα… τον αγκάλιασα όπως τους γιους μου… ωραίο τυπάκι… τον πρόσεχα και τον προστάτευα. Του έκανα παρατήρηση να μην καπνίζει στην κουζίνα… χωρίς φωνές εννοείται αφού κι εγώ καπνιστής είμαι… Παράτησε τη μαγειρική λέγοντας στον πατέρα του ότι σταματάει τη σχολή γιατί δεν θέλει «νταραβέρια» με μαλάκες…

Κανένας δεν θα σας πει ότι ο Σκουλάς έπαιρνε τους Αφρικανούς λαντζέρηδες με το αυτοκίνητό του και τους μοίραζε στα σπίτια τους στην Ομόνοια όταν είχαν απεργία τα λεωφορεία ή ότι όποτε δεν υπήρχαν χρήματα μοίραζε τα δικά του στα παιδιά για να κάνουν σούπερ μάρκετ ή γιορτές…

Λένε πως μόνο τα κακά νέα τρέχουν γρήγορα… Έτσι είναι… Η ανεπάρκεια και η ανικανότητα πρέπει επιμελώς να κρυφτούν κατά του θεώρημα του Γκελστάλτ…

Ο μικρός αδύναμος μαγειράκος που έπεσε θύμα βίας στο εστιατόριο του φοβερού, τρομερού και διάσημου σεφ… που στις εκπομπές του παριστάνει τον κακό και τον τύραννο…»

Έκτορας Μποτρίνι: Σοκάρουν οι δηλώσεις του για την καταγγελία 19χρονου στην Κέρκυρα! «Να γελάσω θέλω λίγο τώρα»!

Σοκάρουν οι δηλώσεις του Έκτορα Μποτρίνι για την καταγγελία 19χρονου στην Κέρκυρα! «Να γελάσω θέλω λίγο τώρα»!

Την δική του εκδοχή για το περιστατικό βασανισμού 19χρονου στην κουζίνα του εστιατορίου του στην Κέρκυρα δίνει ο γνωστός σεφ Εκτορας Μποτρίνι.

Ο 19χρονος βοηθός μάγειρας ξεκίνησε να εργάζεται στο εστιατόριο τον Μάιο στην Κέρκυρα και από την πρώτη στιγμή, όπως ισχυρίζεται, υπέστη βασανιστήρια και εγκαύματα στα χέρια από καυτά εργαλεία της κουζίνας και καυτό λάδι από τον υπεύθυνο.

«Μου έριξε με κουτάλι στον καρπό μου καυτό λάδι» είπε ο νεαρός που προχώρησε στην καταγγελία και πρόσθεσε: «Την ίδια μέρα, με μαγειρική σπάτουλα, την οποία είχε τοποθετήσει ώστε να ζεσταθεί υπερβολικά πάνω στην πλάκα της κουζίνας την έβαλε πάνω στο δεξί μου χέρι προκαλώντας μου εγκαύματα».

Στο χειρουργείο ο Έκτορας Μποτρίνι! Ποια η κατάσταση υγείας του;

Για γελοιότητες και αθλιότητες μιλά ο Εκτορας Μποτρίνι

«Την έχω ακούσει την καταγγελία τα πράγματα δεν είναι έτσι. Μπροστά σε μένα προσωπικά δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο, όταν είμαι εγώ όλοι είναι “Παναγίες”» είπε ο Εκτορας Μποτρίνι μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN για το περιστατικό που φαίνεται πως διαδραματίστηκε στο εστιατόριό του στην Κέρκυρα.

Μάλιστα, ο Εκτορας Μποτρίνι, μιλώντας λίγο αργότερα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε για αθλιότητες. «Δύο μάγειρες ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Ηρθαν δύο παιδιά σε διαπληκτισμό, συμβαίνουν αυτά, μπορούσε να γίνει και στο δρόμο παράδειγμα. Αυτό συμβαίνει καθημερινά στις κουζίνες, βρίζονται πολλές φορές, τι να πω… Είναι όπως στα σχολεία» είπε.

Σε ό, τι αφορά στα εγκαύματα και τα τραύματα από λάδι, τα οποία καταγγέλλει ο 19χρονος, ο Εκτορας Μποτρίνι είπε: «Με το που έγινε το συγκεκριμένο συμβάν, εξαφανίστηκαν και οι δύο. Πλακωθήκανε φύγανε. Με καυτό λάδι δηλαδή ο άνθρωπος πεθαίνει από τον πόνο. Δηλαδή πέφτει κάτω και λιποθυμά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Καυτό λάδι… Να γελάσω θέλω λίγο τώρα». Ο σεφ σημείωσε πως «καυτό λάδι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτές είναι μπούρδες. Είναι 14 πιτσιρίκια εκεί μέσα. Σε κανένα δεν γίνεται μπούλινγκ. Ίσα ίσα οι συνθήκες είναι εξαιρετικές σε όλα τα εστιατόρια που δουλεύουν».

Πηγή: iefimerida.gr