GNTM: Αποχώρησε πριν μπει στο show! «Δεν προλαβαίνω, κάνω καλοκαιρινές διακοπές»!

Έσκασε τη «βόμβα»!

GNTM: Αποχώρησε πριν μπει στο show! «Δεν προλαβαίνω, κάνω καλοκαιρινές διακοπές»!

Λίγο πριν μπει στο GNTM, η πασίγνωστη κυρία αποχώρησε! «Δεν προλαβαίνω να πάω στο show, κάνω καλοκαιρινές διακοπές» τονίζει η ίδια!

Εμείς μάλιστα στο Youweekly.gr, είχαμε αναφέρει ότι έχει δεχτεί πρόταση να μπει στο παιχνίδι, όπως και έγινε! Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, τα σχέδια των υπεύθυνων άλλαξαν, αφού η ίδια απάντησε αρνητικά!

Αν και δέχτηκε κρούση για guest εμφάνιση στο Greece’s Next top model, όμως έδωσε αρνητική απάντηση και μίλησε για τον λόγο που συνέβη αυτό.

Το «Greece’s Next top model» το παρακολουθείτε;

Ναι, φυσικά, το έχω δει πάρα πολλές φορές.

Και η γνώμη σας ποια είναι;

Μου αρέσει πάρα πολύ. Δύο άτομα που ξεχω­ρίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς να θέλω να θίξω τους υπόλοιπους, είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θεωρώ ότι έχει φοβερή αισθητική και είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Επίσης η Βίκυ Καγιά, την οποία γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και την αγαπώ πάρα πολύ για το ήθος και τον επαγγελματισμό που τη δι­ακρίνει.

GNTM: Αποχώρησε πριν μπει στο show! «Δεν προλαβαίνω, κάνω καλοκαιρινές διακοπές»!

Τι συμβουλές θα δίνατε στα νέα κορί­τσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ;


Είναι πολλά αυτά που θα τους έλεγα και πραγ­ματικά λυπάμαι πραγματικά που δεν πρόλαβα να πάω τώρα στο παιχνίδι γιατί θα ήταν σίγου­ρα πάρα πολύ ωραίο το συγκεκριμένο κομμά­τι της διδασκαλίας στην οποία θα συμμετείχα και τα παιδιά θα μάθαιναν πράγματα. Από την άλλη, βέβαια, μέσα από ένα γκεστ δεν μπορείς να δείξεις και πολλά πράγματα στα παιδιά.

Βοηθάει το συγκεκριμένο ριάλιτι τα κορίτσια να βρουν τον δρόμο τους στον χώρο της μόδας;

Πιστεύω πως ναι. Έχει πάρα πολύ καλά στοι­χεία και τους δείχνει μια πλευρά της δουλειάς που δεν θα τη ζούσαν. Τους μαθαίνει πώς να φωτογραφηθούν, πώς να περπατήσουν, πώς να συμπεριφερθούν κ.ά. Γενικά το «Greece’s Next top model» είναι ένα πολύ σωστά δομημένο παιχνίδι που δίνει τα σωστά εφόδια στα παιδιά για να προχωρήσουν.

Τι σας εντυπωσίασε στο πρόσφατο «GΝΤΜ»;

Με εντυπωσίασαν κάποια φωτο­γραφικά κόνσεπτ από τον Δημήτρη Σκουλό, τα οποία ήταν πάρα πολύ δυνατά.
Kυρία Κουλιανού, σας έγινε πρότα­ση συνεργασίας από την παραγωγή του «GΝΤΜ»;

Ναι μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω ως γκεστ στο «GΝΤΜ», αλλά τελικά δεν θα πάω γιατί δεν προλαβαίνω λόγω των καλοκαιρι­νών μου διακοπών.
Αν σας γίνει πρόταση σε άλλη χρο­νική στιγμή θα το σκεφτείτε;

Είναι ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι ταιριάζει πολύ σε μένα και έχω να δώσω πράγματα, οπότε μπορεί μέσα στον χειμώνα να συνερ­γαστούμε και να κάνουμε πράξη όσα συζη­τήσαμε.

πηγή: Tv Έθνος

Πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε: "Έχω κάνει επέμβαση στα αυτιά μου γιατί είχα κόμπλεξ" (Βίντεο)

Πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε πως έχει κάνει αισθητική επέμβαση στα αυτιά της, καθώς είχε κόμπλεξ!

Μίλησε ανοιχτά για το θέμα στην εκπομπή του OPENtv «Καλοκαίρι #not»

O λόγος για την Χριστιάνα Σκούρα, η οποία παραδέχθηκε πως από μικρή είχε κόμπλεξ με τα αυτιά της, αν και οι δικοί της άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τον λόγο!

Έτσι, λοιπόν, προχώρησε στην επέμβαση λέγοντας στην εκπομπή: «Έχω κάνει στα αυτιά μου, γιατί από μικρή είχα ένα κόμπλεξ που ποτέ κανείς δεν κατάλαβε… Αλλά το διόρθωσα! Κάτι άλλο δεν ξέρω αν θα έφτιαχνα…».

GNTM: Έτσι θα είναι οι παίκτριες 30 χρόνια μετά! Θα πάθετε πλάκα με την Μπέλλα!

Δείτε το βίντεο

GNTM - αποκλειστικό: Η πιο "καυτή" παίκτρια ποζάρει με μαγιό και προκαλεί "ασφυξία"!

Αποκλειστικό υλικό για παίκτρια του GNTM μόνο στο Youweekly.gr! Ήταν η πιο "καυτή" και ποζάρει στον φακό με μικροσκοπικό μπικίνι και προκαλεί "ασφυξία"!

Για κάποιους ήταν η ήρεμη δύναμη του «GNTM». Επαγγελματίας μοντέλο ήδη από τα 15 της χρόνια και πρωταθλήτρια στο tae kwon do, ονειρεύεται τη συμμετοχή της σε έναν χρόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, χαμογελά με τον χαρακτηρισμό της «δολοφόνου» που της έχουν δώσει για τα νοκ άουτ στις αντιπάλους της, παραδέχεται ότι μετά το ριάλιτι του STAR αυξήθηκαν τα φλερτ από τους άντρες, φοβάται τις ανήθικες προτάσεις και αποκαλύπτει τι τη χώριζε από τις υπόλοιπες παίκτριες αλλά και όλο το παρασκήνιο για τους καβγάδες και την ένταση μέσα στο σπίτι.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Είναι το κορίτσι των εκπλήξεων, Η Ιωάννα Δεσύλλα! Φοιτήτρια στη Νομική, μοντέλο και αθλήτρια. Μόλις τον Μάιο συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα tae kwon do, ενώ έβαλε και υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Μάνδρας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί. Ετοιμάζει σε λίγους μήνες τη βαλίτσα της για το εξωτερικό, με προοπτική να σπουδάσει εγκληματολόγος και να συνεχίσει παράλληλα την καριέρα της ως μοντέλο.

GNTM: Έτσι θα είναι οι παίκτριες 30 χρόνια μετά! Θα πάθετε πλάκα με την Μπέλλα!

GNTM - αποκλειστικό: Η πιο

Την επομένη της αποχώρησής σου δήλωσες πως «ίσως δεν εκτιμούν στο "GNTM" το ήθος». Τι εννοούσες;
Έβλεπα από την αρχή ότι ο χαρακτήρας μου δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα των περισσότερων κοριτσιών. Με το «καλημέρα» είχαν ξεκινήσει οι τσακωμοί στο «GNTM». Κάποια στιγμή μέσα στο σπίτι αναρωτήθηκα «μα πού έχω έρθει;». Όταν δουλεύεις ως επαγγελματίας μοντέλο και πηγαίνεις στα casting, ο πελάτης δεν θέλει μια κοπέλα η οποία να μιλά και να βρίζει συνέχεια, όπως γινόταν με κάποιες μέσα στο σπίτι.

Ήταν συνέχεια τόσο βαρύ το κλίμα μεταξύ σας κυρίως λόγω της «τριάδας της φωτιάς»;

Δεν κάθισα ποτέ μαζί τους, ήμασταν πάντα σε διαφορετικά δωμάτια. Ήρθα, όμως, κοντά με μερικές κοπέλες, με τις οποίες ταιριάζαμε ως χαρακτήρες. Υπήρχε πάντα μια περίεργη κατάσταση και εγώ απέφευγα να αντιδρώ, γιατί δεν ήθελα να τσακωθώ όπως έκαναν η Μέγκυ, η Εύη και η Μικαέλα με την Αμανατίδου. Και μάλιστα τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο.

Οι παίκτριες που θέλατε την ηρεμία σας είχατε παραπονεθεί κάποια στιγμή στην παραγωγή για την ένταση μέσα στο σπίτι, που δεν σας άφηνε να ξεκουραστείτε όπως έπρεπε;

Το είχαμε πει και ανοιχτά και σε ένα επεισόδιο, αλλά μας είχαν απαντήσει ότι δεν τους ενδιέφερε τι γινόταν στο σπίτι αλλά μόνο τι γινόταν στις δοκιμασίες που έπρεπε να κάνουμε.

Αγαπημένος σου κριτής;

Ο Δημήτρης Σκουλός αλλά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αυτό που έβλεπες, αυτό και ήταν. Η Βίκυ Καγιά ήταν αυστηρή με όλους, αλλά με εμένα ήταν πιο σκληρή και δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο. Στην οντισιόν μου, την οποία ωστόσο δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες και δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί, μου είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, γιατί είχαμε δουλέψει μαζί και στην επίδειξη του Γκοτιέ πριν από δυο χρόνια στην Ελλάδα και ήμασταν μάλιστα στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλαξε, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να το μάθω.

Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έπαιξε ποτέ στα πρώτα επεισόδια η οντισιόν σου...

GNTM - αποκλειστικό: Η πιο

Ναι, και είχαμε κάνει ολόκληρο γύρισμα. Μου είχαν ζητήσει, μάλιστα, να καθίσω επιπλέον δύο ώρες για να κάνω και ένα συμπληρωματικό. Δεν πρόλαβα όσο ήμουν στο «GNTM» να τους ρωτήσω γιατί δεν το έπαιξαν.

Μου κάνει εντύπωση που διάλεξες αυτό το άθλημα. Πώς ξεκίνησες;

Με το tae kwon do ασχολούνται περισσότερο γυναίκες παρά άντρες. Και ενώ πιστεύει κανείς ότι έχει να κάνει με ξύλο, στηρίζεται περισσότερο στο μυαλό, στην ευλυγισία και στην τεχνική. Το ξεκίνησα εντελώς τυχαία. Έκανα χορό από τα έξι μου χρόνια και ακριβώς δίπλα από εκεί που έκανα τα μαθήματα άνοιξε μια σχολή tae kwon do. Έβλεπα τους αθλητές που έκαναν προπόνηση και αμέσως ζήτησα από τον πατέρα μου να με γράψει και σε αυτή τη σχολή. Ήμουν 8 χρόνων όταν ξεκίνησα και ήδη από τα 10 μου κατέβαινα σε αγώνες κερδίζοντας χρυσά μετάλλια. Οι γονείς μου δεν έδιναν τότε μεγάλη σημασία, μέχρι που σταμάτησαν μια μέρα τον πατέρα μου και του είπαν: «Η... Κινεζούλα είναι δικιά σου κόρη; Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο και θα γίνει μεγάλη αθλήτρια». Στη συνέχεια μου έβγαλαν το παρατσούκλι «η δολοφόνος με το Τακιτσάκι» από μια κίνηση του αθλήματος την οποία έκανα με τον δικό μου τρόπο και έβγαζα αμέσως νοκ άουτ τις αντιπάλους μου. Στα 14 μου, όμως, εγκατέλειψα οριστικά τον χορό, έπρεπε να επιλέξω, δεν μπορούσα να κάνω και τα δύο.

Μου κάνει εντύπωση τώρα πώς ανάμεσα σε όλα αυτά που κάνεις έβαλες και το modelling.

Και αυτό τυχαία προέκυψε. Ένας φωτογράφος με είδε σε μια προπόνησή μου και μου πρότεινε να με γνωρίσει σε μια φίλη του που είχε πρακτορείο μοντέλων. Εκείνη ξετρελάθηκε όταν με είδε και έτσι ξεκίνησα στα 15 μου.

Οι γονείς σου πώς αντέδρασαν, καθώς ήσουν ανήλικη;

GNTM - αποκλειστικό: Η πιο

Έδειχναν χαλαροί. Βέβαια, σε κάθε δουλειά στο modelling ήταν πάντα μαζί μου. Σε σημείο μάλιστα που σε μια φωτογράφιση ο πελάτης του προϊόντος είχε ενοχληθεί και είχε ζητήσει από την ατζέντισσά μου να μην είναι μπροστά ο πατέρας μου, χωρίς εκείνος να έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Ακόμη και σήμερα στα casting και στις φωτογραφίσεις πηγαίνω πάντα με τους γονείς μου. Όχι ότι φοβάμαι ότι δεν μπορώ να αμυνθώ, αν κάτι μου συμβεί, αλλά αισθάνομαι ασφάλεια.

Τι είναι αυτό που φοβάσαι;

Άκουγα ότι συμβαίνουν διάφορα σε αυτή τη δουλειά και φοβόμουν μήπως μου κάνει κάποιος ανήθικη πρόταση. Ευτυχώς δεν συνέβη ποτέ.

GNTM: Πρώην παίκτριες του ριάλιτι μόδας ποζάρουν με μαγιό σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους και ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη!

Πρώην παίκτριες του ριάλιτι μόδας GNTM ποζάρουν με μαγιό σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους και ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη!

Τις γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς του STAR! Εκεί γνωρίστηκαν και εκείνες και απ' ότι φαίνεται έχουν κρατήσει επαφές και μάλιστα πολύ...στενές!

Ο λόγος για την Ιωάννα Δεσύλλα και την Σοφία Ζαχαριάδου.

Οι δυο κοπέλες βρίσκονται στην Μύκονο και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές! GNTM - αποκλειστικό: Η άσχημη συμπεριφορά της Βίκυς Καγιά που έκρυψαν από τις κάμερες!

Η Ιωάννα Δεσύλλα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με την Σοφία Ζαχαριάδου, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένες με το μαγιό τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη με τα εκπληκτικά σώματα τους.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

GNTM: Πρώην παίκτριες του ριάλιτι μόδας ποζάρουν με μαγιό σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους και ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη!

TAGS