Αποκλειστικό: Η "κοντή" του "Παρά 5" είναι πλέον σαν πορσελάνινη κούκλα!

Ποζάρει με μαγιό και στο πρόσωπο είναι άλλος άνθρωπος!

Αποκλειστικό: Η

Θυμάστε την "κοντή" του "Παρά 5"; Πλέον είναι σαν πορσελάνινη κούκλα και το Youweekly.gr έχει αποκλειστικό υλικό από την φωτογράφιση της με μαγιό!

Ποιος το περίμενε ότι η «κοντή» του «Παρά 5» θα είχε κορμάρα; Κι όμως, σε μια διαφορετική φωτογράφιση και συνέντευξη, η Κατερίνα Θεοχάρη αποκαλύπτεται στο YOU μιλώντας στον Γιώργο Κακογιάννη για το πραγματικό παρατσούκλι που της έδωσε η τηλεοπτική της πεθερά Έφη Παπαθεοδώρου, για την απώλεια που την πλήγωσε αλλά και για το ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή...

Αποκλειστικό: Η 'κοντή' του 'Παρά 5' είναι πλέον σαν πορσελάνινη κούκλα!

Το πρόγραμμά της γεμάτο, αφού αυτήν την περίοδο γυρίζει την Ελλάδα με την παράσταση «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων», εμπνευσμένη από τα ομώνυμα σκίτσα του Αρκά. «Έχουμε γίνει ωραίο παρεάκι», λέει περιγράφοντας τη χημεία με τους συναδέλφους της στα καμαρίνια, αν και απ' αυτό το παρεάκι λείπει ο αινιγματικός σκιτσογράφος, που δεν αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα σε κανέναν. Εκείνη, σε ένα σύντομο διάλειμμα, ξεκινάει τις «πτήσεις» στη δική της προσωπική ιστορία, που πλέον έχει μόνο «αγάπη και στοργή»...

Πέρασες άγρια εφηβεία;

Ναι, φαντάσου ότι πετούσα αμπούλες βρώμας για να βγούμε απ' την τάξη, ήμουν καπετάν Φασαρίας. Πήγαινα σε άλλα σχολεία με τους συμμαθητές μου και κάναμε φασαρία, είχα φάει αποβολή στη Γ' Λυκείου, γιατί κάπνιζα πίσω απ' το προαύλιο με τα υπόλοιπα παιδιά και μας έπιασαν.

Από πότε καπνίζεις;

Αποκλειστικό: Η 'κοντή' του 'Παρά 5' είναι πλέον σαν πορσελάνινη κούκλα!

Από τότε. Η μαμά μου δεν είχε θέμα, αλλά ο μπαμπάς μου το έμαθε όταν ήμουν πια μεγάλη. Στενοχωρήθηκε, μου έλεγε: «Τι το θέλεις, εσύ ήσουν αθλήτρια». Αφού σταμάτησα τον αθλητισμό, άρχισα το τσιγάρο.

Τι αθλήματα έκανες;

Ξεκίνησα με ενόργανη από μικρή και μετά έκανα στίβο. Ήταν να κατέβω σε Πανελλήνιους Αγώνες, αλλά είπα στον γυμναστή μου ότι σταματάω και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, έπαιρνε τους γονείς μου τηλέφωνο να με μεταπείσουν. Όμως ήμουν συνειδητοποιημένη, ήθελα να κάνω θέατρο και αν προχωρούσα τον αθλητισμό, θα έμπαινα σε άλλα μονοπάτια.

Ήθελες να ασχοληθείς με το θέατρο;

Δεν το είχα καταλάβει και δεν έλεγα ότι θα γίνω ηθοποιός. Αλλά από μικρή έστηνα ολόκληρο θέατρο με τους φίλους μου και έκανα τη σκηνοθεσία, έβαζα και εισιτήριο για τη γειτονιά, κάναμε σόου. Πήγα σε σχολή θεάτρου όταν ήμουν στη Β' Λυκείου και τότε είπα ότι θα ασχοληθώ με αυτό.

Ήσουν πιο δεμένη με τον πατέρα σου ή με τη μητέρα σου;

Και με τους δύο, απλώς στη μαμά μου έλεγα τα πιο προσωπικά μου, στον μπαμπά μου δεν τα έλεγα όλα. Ήταν πολύ αυστηρός, στο Γυμνάσιο δεν με άφηνε να βγαίνω και να πηγαίνω σε πάρτι, μου έλεγε πως ήμουν μικρή.

Είσαι μοναχοπαίδι;

Αποκλειστικό: Η 'κοντή' του 'Παρά 5' είναι πλέον σαν πορσελάνινη κούκλα!

Όχι, έχω έναν αδερφό που είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος. Παρόλο που όταν ήμουν μικρή τον χτύπαγα και του έκανα διάφορα, ο Γιώργος μού έχει απίστευτη αγάπη. Όταν ήρθα στην Αθήνα, εκείνος είχε γυρίσει στη Λάρισα και δούλευε, αλλά μόλις χώρισα από πέντε χρόνια σχέση, τα παράτησε όλα, χωρίς να του το ζητήσω, και ήρθε για να μην είμαι μόνη μου και στενοχωρημένη.

Δύσκολος χωρισμός μετά από πέντε χρόνια;

Ναι, παρόλο που ήταν δική μου επιλογή. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος, γιατί υπάρχει αγάπη αλλά και η δύναμη της συνήθειας...

Ήσουν απ' τα ωραία κορίτσια στο σχολείο;

Αποκλειστικό: Η 'κοντή' του 'Παρά 5' είναι πλέον σαν πορσελάνινη κούκλα!

Ναι, ήμουν και με φλέρταραν. Μου έστελναν ραβασάκια και διάφορα τέτοια, το πιο ακραίο βέβαια ήταν που μου έκαναν καντάδα (γέλια).

Βγήκες με τον κουβά να τους ρίξεις νερό;

Όχι βέβαια, αυτό θα το έκανε ο μπαμπάς, αλλά έλειπε εκείνο το βράδυ (γέλια).

Οι δικοί σου πώς αντέδρασαν όταν τους είπες ότι θέλεις να γίνεις ηθοποιός;

Μεγάλη ιστορία... Η μαμά μου δεν είχε πρόβλημα, ο μπαμπάς μου ούτε να το ακούει, γιατί ήθελε να γίνω οδοντίατρος - εν τω μεταξύ, εγώ βλέπω αίμα και πέφτω κάτω... Επειδή τότε μια οικογενειακή μας φίλη θα πήγαινε να σπουδάσει οδοντιατρική στην Ιταλία, μου είπαν να πάω κι εγώ, αλλά όταν έφτασε η ώρα να φύγω, είπα στον μπαμπά μου: «Θέλω να γίνω ηθοποιός». Δεν μιλάγαμε για έναν χρόνο, μου έλεγε «Δεν θα το στηρίξω αυτό» και του απαντούσα «Θα τα καταφέρω μόνη μου», ενώ δούλευα παράλληλα ως πωλήτρια. Πριν φύγω για την Αθήνα, με συνάντησε στο τρένο, μου έδωσε χρήματα και την ευχή του και με στηρίζει από τότε.

Έχει τύχει να δεις αίμα και να λιποθυμήσεις;

Ναι. Είχα σπάσει και τα δύο μου χέρια σε μια παράσταση, δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή, αλλά πόναγα. Πήγα στο νοσοκομείο, τους είπα μόνο για το ένα χέρι, όπου μου είχε δημιουργηθεί γάγγλιο και έπρεπε να γίνει χειρουργείο. Το είχα στον γύψο τρεις μήνες, όταν το άνοιξαν, φαίνονταν τα αίματα και λιποθύμησα, με έπιασε ο γιατρός.

Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα ήσουν μόνη σου;

Ναι, δεν ήξερα άνθρωπο και δυσκολεύτηκα αρκετά στην αρχή, αλλά είχα άγνοια κινδύνου. Τότε έμενα σε ένα σπίτι κοντά στην Πατησίων και επειδή ένιωθα μοναξιά, έβγαινα έξω στις τρεις το βράδυ και έκανα βόλτες.

Σκέφτηκες ποτέ να γυρίσεις μόνιμα στη Λάρισα;

Αποκλειστικό: Η 'κοντή' του 'Παρά 5' είναι πλέον σαν πορσελάνινη κούκλα!

Το έκανα μόλις τελείωσα τη σχολή, αλλά με γύρισε πίσω η Άννα Βαγενά. Την ξέρω από μικρή, της είχα πει ότι θέλω να γίνω ηθοποιός κι εκείνη πίστευε πολύ σε μένα. Όταν έμαθε ότι γύρισα στη Λάρισα, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Κάνω την “Αγγέλα Παπάζογλου”, θέλω να έρθεις για τρεις μήνες μαζί μου». Συνεργαστήκαμε και στην επόμενη παράσταση και έτσι με γύρισε πίσω στην Αθήνα.

Οι περισσότεροι σε γνωρίσαμε μέσα από το «Παρά 5». Σε κυνηγάει ο τίτλος της «κοντής»;

Δεν το θεωρώ κακό, γιατί ήταν ένας ρόλος που είχε κάνει μεγάλη επιτυχία. Νομίζω ότι θα με κυνηγάει πάντα, για μένα όμως αυτό είναι ευχάριστο. Χαίρομαι που ήμουν σε αυτή τη σειρά.

Θυμάσαι αστεία περιστατικά από τα παρασκήνια;

Γίνονταν πολλά, θυμάμαι χαρακτηριστικά που η Έφη Παπαθεοδώρου, η Θεοπούλα, έλεγε περιπαικτικά: «Τι με βάζει και λέω ο Γιώργος (σ.σ. Καπουτζίδης), θα σε φωνάζω ψηλή»! Και όντως έτσι με φώναζε!

Είχες ποτέ θέμα με το ύψος σου, ακούγοντας να σε λένε «κοντή»;

Δεν είχα θέμα, εδώ μερικοί άνθρωποι ντρέπονται να το πουν. Μου λένε «Εσύ έπαιζες την...» και προσπαθούν να θυμηθούν το όνομα, αφού από τις πολλές αναφορές της Θεοπούλας θυμούνται μόνο το «κοντή», οπότε τους το λέω εγώ (γέλια).

Έχεις κρατήσει επαφές με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του «Παρά 5»;

Οι περισσότερες σκηνές μου ήταν με τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Αργύρη Αγγέλου, που είναι πολύ καλός μου φίλος, γιατί ήμασταν μαζί στη σχολή, και με την Έφη Παπαθεοδώρου, με την οποία έχω κρατήσει πολύ καλή επαφή. Μιλάμε στο τηλέφωνο, στέλνουμε χαιρετίσματα η μία στην άλλη μέσω συναδέλφων και αν χρειαστώ κάτι, βρισκόμαστε κιόλας. Ακόμα με λέει «ψηλή» μερικές φορές για πλάκα, μεταξύ μας.

Αν είχες μια κακιά πεθερά σαν τη Θεοπούλα στην πραγματική σου ζωή, πώς θα αντιδρούσες;

Άπαπα, Θεέ μου! Μετά απ' αυτό που πέρασα όμως, ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω!

Θα ήταν λόγος να φύγεις από μια σχέση;

Όχι, όλοι έχουν το κουμπί τους και μην ξεχνάς πως εμείς οι γυναίκες έχουμε τον τρόπο μας...

Θέλω να σχολιάσεις το κλείσιμο του MEGA...

Όταν έπεσε το «μαύρο», έπεσε και μια μαυρίλα μέσα στην καρδιά μου. Στενοχωρήθηκα πολύ, γιατί ήταν το «Μεγάλο Κανάλι», εκεί γίνονταν πολύ ωραίες δουλειές.

Έχεις βγάλει χρήματα απ' αυτή τη δουλειά;

Κάποιες φορές ναι, κάποιες όχι, ανάλογα. Μερικοί νομίζουν πως έβγαλα πολλά λεφτά απ' το «Παρά 5», αλλά καμία σχέση. Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά και πήρα πολύ λίγα χρήματα, χωρίς να το λέω με παράπονο.

Είσαι φίλη με την Αθηνά Οικονομάκου;

Ναι, πήγα και στον γάμο της, που της ευχήθηκα να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη με τον Φίλιππο, που είναι υπέροχος. Έχει όλα τα καλά πάνω της, είναι πολύ χαρούμενος άνθρωπος, όπως είναι και σαν φίλη.

Εκείνη παντρεύτηκε, τα δικά σου πότε;

(γέλια) Έχω αγάπη και ευτυχία στη ζωή μου! Είμαι υπέρ του γάμου και των παιδιών, αλλά δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι να στο βγάλει ο άλλος, μία και καλή θα γίνει!

Με τον θάνατο ποια είναι η σχέση σου; Τον φοβάσαι;

Τον φοβάμαι όχι τόσο για μένα όσο για τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ένας πολύ καλός μου φίλος απ' το Γυμνάσιο σκοτώθηκε με τη μηχανή του σε τροχαίο και ήταν μεγάλος πόνος.

Από τότε φοβάσαι κι εσύ τα μηχανάκια;

Αποκλειστικό: Η 'κοντή' του 'Παρά 5' είναι πλέον σαν πορσελάνινη κούκλα!

Όχι, φοβάμαι τα μηχανάκια από τότε που είχα εγώ ένα ατύχημα. Ήμουν ένα βράδυ στη Λάρισα και γυρνούσα σπίτι, με ακολουθούσε ένας μεθυσμένος που γκάζωνε στα φανάρια, με προσπερνούσε και με περίμενε. Κάποια στιγμή μου δίνει μία από πίσω με μεγάλη ταχύτητα, πέφτω στο πλάι και ευτυχώς δεν έμεινα πάνω στο μηχανάκι, γιατί το χτύπησε άλλη μία φορά. Θα είχα σκοτωθεί! Δεν έσπασα τίποτα, αλλά είχα πληγές και είχε σκιστεί όλη η φούστα μου. Του έκαναν αλκοτέστ, ήταν λιώμα, αλλά τελικά δεν του έκανα μήνυση, γιατί τον λυπήθηκα. Το μόνο που σκέφτηκα είναι μήπως το ξανακάνει.

«Ζωή μετά Χαμηλών Πτήσεων» γι' αυτό το καλοκαίρι, πώς σου φαίνεται;

Είναι ευχάριστη πρόκληση να δίνεις ζωή στους ήρωες του Αρκά. Έχουμε κάνει πολύ ωραίο παρεάκι με τον Γιώργο Γαλίτη, τον Θανάση Βισκαδουράκη, τη Σοφία Βογιατζάκη, τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, τον Χρήστο Τριπόδη, τη Μάρα Δαρμουσλή, τον Γιώργο Χατζή και τον Αλέξη Βιδαλάκη, ενώ σκηνοθέτης μας είναι ο Δημήτρης Αγοράς, που έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και διασκευή απ' τα κόμικς. Έχουμε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, που αγαπάει τον Αρκά και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Ο αινιγματικός Αρκάς έχει έρθει να σας δει;

Και να έχει έρθει, δεν το γνωρίζουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1 ΕΥΡΩ