Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της μεγάλωσε και πήγε για πρώτη φορά στην Επίδαυρο!

Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα!

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της μεγάλωσε και πήγε για πρώτη φορά στην Επίδαυρο!

Η κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη μεγάλωσε πολύ και πήγε για πρώτη φορά στην Επίδαυρο. Μαμά και κόρη πέρασαν όμορφες στιγμές οι δυο τους.

Η ηθοποιός κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτή η φωτογραφία της κόρης της είναι από τις σπάνιες που αναρτεί.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στην Επίδαυρο όπου κάνουν πρόβες για την θεατρική παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου και η μικρή έμεινε έκπληκτη.

Η άγνωστη κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη! Το πρόβλημα υγείας και το θαύμα!

«Πως είναι να βλέπεις την Επίδαυρο για πρώτη σου φορά στα εφτά σου... Αφού κοίταγε για ώρα άναυδη... στο τέλος αναφώνησε ΟΥΑΟΥ....Την αγαπαωωωωωω!!», έγραψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην φωτογραφία που δημοσίευσε της κόρης της στο Instagram.

Πέγκυ Τρικαλιώτη κόρη

Δέχτηκε "επίθεση" στο Instagram η Πέγκυ Τρικαλιώτη!

Πανικός έγινε με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Δέχτηκε επίθεση στο...

Η ηθοποιός αντιμετώπισε για πρώτη φορά κάτι τέτοιο και όπως λέει η ίδια δεν ήξερες πως να το χειριστεί!

Ο λόγος για την γλυκιά Πέγκυ Τρικαλιώτη η οποία δέχτηκε στο Instagram μια λεκτική επίθεση από «θαυμάστρια» η οποία την τάραξε πάρα πολύ με τα λεγόμενα της.

Τρικαλιώτη

Η κυρία που της «επιτέθηκε» φραστικά έκανε με άκομψο τρόπο κάποια παράπονα που πρόσβαλαν την αγαπημένη ηθοποιό η οποία απάντησε με το δικό της τρόπο.

Δείτε την σχετική δημοσίευση της ηθοποιού:

δημοσιευση

δημοσιευση

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: "Οι γιατροί μου έδιναν 0,01% πιθανότητες να κάνω παιδί, αλλά..."

Καλεσμένη στο Happy Day βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την κορούλα της που τώρα είναι τεσσεράμιση χρονών. Δεν δίστασε να εξομολογηθεί στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι οι γιατροί τις έδιναν πιθανότητες 0,01% να μπορέσει να κάνει παιδί:«Μου είχαν δώσει αυτό το φοβερό ποσοστό 0,01% πιθανότητες να μπορέσω να κάνω παιδί. Αν δεν είχα αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον Θανάση, δεν θα είχε τόσο καλή κατάληξη αυτή η ιστορία.

Είμαστε καλύτερα σαν ζευγάρι μετά τον ερχομό του παιδιού. Στην πραγματικότητα ζήσαμε τη σχέση περισσότερο με το παιδί, παρά χωρίς παιδί. Ήμασταν 1,5 χρόνο μαζί όταν έμεινα έγκυος».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Η άγνωστη κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη! Το πρόβλημα υγείας και το θαύμα!

H Πέγκυ Τρικαλίωτη έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια- ενώ αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στο κοριτσάκι της!

Η αγαπημένη ηθοποιός, είχε μιλήσει σε συνέντευξη της για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ώστε να αποκτήσει ένα παιδί. Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί ότι οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δίνοντας της, 0,01% πιθανότητες!

Ενώ, στο “Joy”, είχε πει: "Ήθελα πάντα να κάνω παιδιά. Αν δεν ήταν ο Θανάσης δε θα είχα τη Φραντζέσκα. Επειδή είχα ένα πρόβλημα και τη Φραντζέσκα είναι θαύμα που την έχω…Αν ο Θανάσης δεν είχε έρθει στη ζωή μου εκείνη τη στιγμή, εγώ μάλλον δε θα είχα καταφέρει να κάνω παιδί"

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της, γράφωντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

"peggy_trikalioti_officialΤι άλλο...#nofilter#mygirl #mygift #mylife #meandher#freeasabird #noecxuses"

Δείτε την ανάρτηση:

κόρη