Ντόρα Μπακογιάννη: Δείτε για πρώτη φορά τα 6 εγγόνια της σε μια φωτογραφία!

Η πιο γλυκιά φωτογραφία!

Ντόρα Μπακογιάννη: Δείτε για πρώτη φορά τα 6 εγγόνια της σε μια φωτογραφία!

Δείτε για πρώτη φορά τα 6 εγγόνια της Ντόρας Μπακογιάννη σε μια μόνο φωτογραφία!

Η γνωστή πολιτικός κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα πάτρια εδάφη της, δηλαδή στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά απ' όπου και κατάγεται.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα κοινά. Τα παιδιά της, Κώστας και Αλεξία, έχουν γίνει γονείς και η Ντόρα Μπακογιάννη φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, τόσο μαζί τους όσο και με τα έξι εγγόνια της.

Η πολιτικός είναι αρκετά ενεργή στα social media αν και οι οικογενειακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει είναι ελάχιστες.

Οι καλοκαιρινές διακοπές όμως, στάθηκαν αφορμή να μοιραστεί μαζί μας μία νέα οικογενειακή φωτογραφία, την πρώτη στην οποία βλέπουμε και τα έξι εγγόνια της μαζί!

Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με τα έξι εγγόνια της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ντόρα Μπακογιάννη: Δείτε για πρώτη φορά τα 6 εγγόνια της σε μια φωτογραφία!

Ντόρα Μπακογιάννη: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την Σία Κοσιώνη! Κάγκελο η δημοσιογράφος με την ατάκα της....

H Ντόρα Μπακογιάννη, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, όλη την αλήθεια για την σχέση της με την Σία Κοσιώνη! Μάλιστα η δημοσιογράφος, έμεινε κάγκελο με την ατάκα της...

«Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου μέχρι τα 10-12 μου δεν υπήρχε πολιτική στη συζήτηση του σπιτιού. Ο πατέρας μου δεν μιλούσε ποτέ για πολιτική. Όταν μεγαλώσαμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, μίλησα στον πατέρα μου για την πρώτη μου χυλόπιτα. Του είπα πως έφαγα χυλόπιτα και εκείνος αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει τη σοβαρότητα του θέματος ήταν να με κεράσει παγωτό. Όσο διήρκησε το παγωτό, τόσο διήρκησε και η δική μου ερωτική απογοήτευση.

Είμαστε μεγάλη οικογένεια. Έχω 7 εγγόνια αυτή τη στιγμή. Έχω 7 παιδιά που τα κακομαθαίνω. Τσακώνομαι συνήθως με την κόρη μου (Αλεξία) που θέλει να μου επιβάλει το φαΐ των παιδιών. Με τη νύφη μου (Σία Κοσιώνη) δεν τσακώνομαι. Κανονικότατη οικογένεια είμαστε», είπε, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη. Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και την τελευταία ανάρτηση της Σίας με τον γιο της!