Παίκτρια του GNTM και γνωστός μπασκετμπολίστας περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Baby boom στην showbiz!

Παίκτρια του GNTM και γνωστός μπασκετμπολίστας περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Πρώην παίκτρια του GNTM και γνωστός μπασκετμπολίστας περιμένουν το πρώτο τους παιδί και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2018 στον Άγιο Ιωάννη Δετή στο νησί της Πάρου και ο γάμος τους ήταν μαγευτικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου ο πελαργός σε λίγους μήνες θα τους επισκεφθεί και θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους. Baby boom! Παίκτρια του GNTM περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Ο λόγος για την Έλενα Παπαδοπούλου και τον διεθνή μπασκετμπολίστα, Βλάντο Γιάνκοβιτς, οι οποίοι πριν λίγες ημέρες γιόρτασαν την επέτειο τους.

Παίκτρια του GNTM και γνωστός μπασκετμπολίστας περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Παίκτρια του GNTM και γνωστός μπασκετμπολίστας περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Πασίγνωστη ηθοποιός μετά την αποβολή είναι και πάλι έγκυος!

Πασίγνωστη ηθοποιός μετά την αποβολή που είχε, είναι και πάλι έγκυος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, το αποκάλυψε η ίδια.

Σε ηλικία 43 ετών περιμένει με ανυπομονησία με το σύζυγό της, το τρίτο μέλος της οικογένειας τους και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

«Αφού ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος πριν από 13 εβδομάδες, είχα ένα μείγμα συναισθημάτων που κυμαίνονταν μεταξύ πλήρους χαράς και απόλυτης τρομοκρατίας. Λόγω της ηλικίας μου και την απώλεια της τελευταίας εγκυμοσύνης δεν ήθελα να συνδεθώ με αυτό το πιθανό μωρό πολύ γρήγορα» έγραψε στο Instagram η milla jovovich.

Γνωστή τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι στα 44!

Και συνέχισε: «Σας ευχαριστούμε για την αγάπη. Είμαστε ευλογημένοι με ένα άλλο κορίτσι! Τέλος πάντων, ευχόμαστε σ’ εμένα και το μωρό μου τύχη! Σας στέλνω πολλή αγάπη και θα σας κρατήσω ενημερωμένους για την πρόοδό μου!».

Ηθοποιός μετά την αποβολή είναι έγκυος

Baby boom! Πασίγνωστη ηθοποιός είναι έγκυος και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Ακόμη ένα baby boom έσκασε στην showbiz! Πασίγνωστη ηθοποιός είναι έγκυος και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

baby boom μάλιστα είχαμε πριν λίγες ημέρες και στην ελληνική showbiz! Έπρεπε να ποζάρει στο instagram για να το καταλάβουμε!

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ του Hollywood περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι της και για να το αποκαλύψει ήθελε να είναι σίγουρα, αφού είχε δώσει "μεγάλη μάχη" για να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι.

Ο λόγος για την Anne Hathaway! Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Πριν τρία χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Adam Shulman, τον Jonathan.

Βόμβα! Πρωταγωνίστρια του «Παρά πέντε» είναι έγκυος και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Βόμβα έσκασε σε παράσταση! Πρωταγωνίστρια της σειράς «Πάρα πέντε» είναι έγκυος και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς.

Η ηθοποιός βρέθηκε στη λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης Μαρία Πενταγιώτισσα, όπου και παρακολούθησε τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Αργύρη Αγγέλου, επί σκηνής.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας ηθοποιού, η οποία για πρώτη φορά μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα, κάνοντας μάλιστα και την αποκάλυψη.

Ο λόγος για την Ολυμπία Σκορδίλη η οποία υποδυόταν την Κατερίνα, γραμματέα της Ζάννας (Σοφία Βογιατζάκη).

Πρωταγωνίστρια του «Παρά πέντε» είναι έγκυος και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Πρωταγωνίστρια του «Παρά πέντε» είναι έγκυος και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!