Πέτρος Φιλιππίδης: Έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του!

Θα «λιώσετε»!

Πέτρος Φιλιππίδης: Έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του!

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον γιο του, Δημήτρη για τα γενέθλια του, κάνοντας μία τρυφερή δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες όπου ποζάρει μαζί με τον γιο του σε διαφορετικές στιγμές στο πέρασμα των χρόνων.

Πέτρος Φιλιππίδης - Αντίνοος Αλμπάνης: Τρολάρισμα μέχρι δακρύων! Το επικό βίντεο για Ντορέττα - Αγγελόπουλο που πρέπει να δείτε!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

«Χρόνια πολλά παιδί μου, χιλιόχρονος»

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Πέτρος Φιλιππίδης: Ρίχνει σφοδρές κατηγορίες στον Αντίνοο! (Βίντεο)

Ο Πέτρος Φιλλιπίδης ρίχνει σφοδρές κατηγορίες στον Αντίνοο!

Ο γνωστός ηθοποιός ύστερα από ένα γεγονός έγινε έξαλλος με τον Αντίνοο. Στην συνέχεια είδαμε ποια ήταν η αντίδραση του Αντίνοου Αλμπάνη στο γεγονός!

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Καταφαντασίαν Ασθενή».

Ο θίασος ήταν να δώσει παράσταση στην Κέρκυρα το Σάββατο (13/7), αλλά λόγω της κακοκαιρίας αυτή αναβλήθηκε για το βράδυ της Κυριακής.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγόρησε για την αναβολή της παράστασης τον Αντίνοο… όχι τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη, αλλά το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας και έχει το όνομα «Αντίνοος».

Ο ηθοποιός λόγω αυτής της συγκυρίας φρόντισε να «τρολάρει» τον φίλο και συνεργάτη του Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες με τον καρκίνο που τον «χτύπισε».

Η Αντίδραση του Αντίνοου Αλμπάνη ήταν να ανεβάσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όπου ενημέρωνε το κοινό πως στην Κέρκυρα είχε μπουρίνια και γι’ αυτό αναβλήθηκε η παράσταση του Σαββάτου και ακολούθησε το μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη που έλεγε πως για όλα φταίει ο … Αντίνοος!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Την φάρσα συνέχισε και ο Ρένος Ρώτας που ανέβασε μια φωτογραφία του Αντίνοου αναφέροντας: «Έντονος καιρικός Αντίνοος… τυφώνας Αλμπάνης»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πέτρος Φιλιππίδης: Ρίχνει σφοδρές κατηγορίες στον Αντίνοο! (Βίντεο)