Μαρία Κορινθίου: Απίστευτη αποκάλυψη! «Τραβώντας τη θέα πήγα να σκοτωθώ»!

Τι συνέβη;

Μαρία Κορινθίου: Απίστευτη αποκάλυψη! «Τραβώντας τη θέα πήγα να σκοτωθώ»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Μαρία Κορινθίου. «Τραβώντας τη θέα πήγα να σκοτωθώ», δημοσιεύοντας το βίντεο ντοκουμέντο.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, μαζί με την οικογένεια της επισκέφθηκε την Νάξο όπου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί την πανέμορφη θέα του κυκλαδίτικο νησιού. Ωστόσο, είχε ένα απρόοπτο συμβάν, αφού παραλίγο να πέσει.

Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά η ηθοποιός! «Πονάω πολύ, αλλά δεν το βάζω κάτω...»!

«Τραβώντας τη θέα πήγα να σκοτωθώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Μαρία Κορινθίου αποκάλυψη

Η Μαρία Κορινθίου εξομολογείται για ποιο λόγο δεν θέλει να κάνει δεύτερο παιδί! Το πρόβλημα που την τρόμαξε

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες η Μαρία Κορινθίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και στο πόσο αυτό έχει επηρεάσει το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδί.Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Εάν έρθει από το Θεό καλώς να έρθει... μου έχει μείνει κατάλοιπο από την επιλόχειο κατάθλιψη και δε θέλω δεύτερο παιδί δεν το παίρνω απόφαση... εάν μου το έδιναν έτοιμο, τέλεια"!

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου: Τα λαμπερά γενέθλια και το party έκπληξη!

Τα γενέθλια του είχε χθες ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου του ετοίμασε ένα party έκπληξη μαζί με την οικογένεια του και φίλους.

Μάλιστα, χθες η ηθοποιός ευχήθηκε στο σύζυγο της και μέσα από τα social media.

Η Μαρία Κορινθίου προσκάλεσε στο σπίτι τους φίλους, και στενούς συνεργάτες του Γιάννη Αϊβάζη για να του κάνουν έκπληξη, αφού η ηθοποιός δεν γινόταν να τον αφήσει χωρίς party. Ανάμεσα στους καλεσμένους οι κουμπάροι τους Κατερίνα Τσάβαλου και Δημήτρης Στεργίου.

Ο Γιάννης Αϊβάζης πέρασε την πόρτα του σπιτιού τους όπου τον περίμεναν με μια τούρτα υπερπαραγωγή, σβήνοντας 42 κεράκια.

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου γενέθλια

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου γενέθλια

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου γενέθλια

Σοκάρει ο Γιάννης Αϊβάζης: Η άγνωστη μάχη με την κατάθλιψη και οι δύσκολες στιγμές!

Σοκάρει με την εξομολόγηση του ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την Μαρία Κορινθίου όταν έγινε μαμά.

Η Μαρία Κορινθίου, όταν έφερε στον κόσμο την κόρη τους Ισμήνη, πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη και πέρασαν δύσκολες στιγμές.

Ο Γιάννης Αιβάζεις, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου μίλησε για την σύζυγό του, αλλά και την κόρη τους!

«Είναι αργά νομίζω για δεύτερο παιδί. Περάσαμε δύσκολα με την επιλόχειο κατάθλιψη της Μαρίας. Είναι άλλο πράγμα να το λες και άλλο να το βιώνεις. Δεν θα ήθελα η Μαρία να περάσει ξανά ένα ίδιο πράγμα.

Δεν είμαι έτοιμος με προσωπικές κουβέντες με την κόρη μου. Αυτόν τον ρόλο τον έχει αναλάβει η Μαρία. Νομίζω πως αν ήταν αγόρι θα ήμουν εγώ.

Όταν η Ισμήνη φτάσει 17 και έχει αγόρια δεν ξέρω πως θα είμαι. Είναι κρίσιμες ηλικίες. Αν θεωρήσεις ότι με τη μαμά της έχουμε μια υπεροχή σχέση και αγάπη εδώ και 12 χρόνια, θα σου έλεγα “ναι”. Θα ήθελα να βρει κάποιον σαν και εμένα. Τους λυπάμαι όντως αυτούς που θα βρει η Ισμήνη. Είναι ένα παιδί πολύ καπάτσο. Θα παίρνει πάντα αυτό που θέλει χωρίς πολλά πολλά. Τους λυπάμαι πραγματικά» δήλωσε, μεταξύ άλλων.