Χριστίνα Μπόμπα: Η ανατρεπτική πόζα με το μαγιό που έφερε τα πάνω κάτω!

Έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί!

Χριστίνα Μπόμπα: Η ανατρεπτική πόζα με το μαγιό που έφερε τα πάνω κάτω!

Η Χριστίνα Μπόμπα σε μια ανατρεπτική πόζα με το μαγιό της που έφερε τα πάνω κάτω κυριολεκτικά!

Η καλλονή σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές της μαζί με τον αγαπημένο της, την Κλέλια Ανδριολάτου και τον Ανδρέα Γεωργίου.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συνεχώς στιγμές από την προσωπική και καθημερινής της ζωή.

Έτσι και αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που προκάλεσε χαμό με το καλλίγραμμο κορμί της.

Χριστίνα Μπόμπα: Όνομα και πράγμα! Πως κρατάει σε φόρμα την κορμάρα της;

Τα δυο κορίτσια αποφάσισαν να κάνουν λίγη γιόγκα και έκαναν τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Χριστίνα Μπόμπα: Στην παραλία με λευκό μαγιό μετά τις φήμες πως είναι έγκυος για πρώτη φορά!

Στην παραλία με λευκό μαγιό βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα μετά τις φήμες πως είναι για πρώτη φορά έγκυος και περιμένει τον καρπό του έρωτα της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι φήμες αυτές έκαναν την εμφάνιση τους όταν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με τον παρουσιαστή να της φιλάει τρυφερά την κοιλιά στις διακοπές τους.

Το ζευγάρι δεν έχει διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει το γεγονός και προς το παρόν απολαμβάνει το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε για λίγες μέρες στο Κάτακολο μαζί με φίλες της και τον Σάκη Τανιμανίδη και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε στιγμιότυπα από την θάλασσα με λευκό μαγιό και όπως μπορούμε να διακρίνουμε η κοιλιά της μέχρι στιγμής είναι "πλάκα".

Χριστίνα Μπόμπα μαγιό έγκυος

Χριστίνα Μπόμπα μαγιό έγκυος

Χριστίνα Μπόμπα μαγιό έγκυος

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε τοπλες και «κόλασε» την Μύκονο! (Βίντεο)

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τοπλες και «κόλασε» την Μύκονο!

Η καλλονή Χριστίνα Μπόμπα είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz!

Η ίδια κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Μύκονο με τον σύζυγο της, Σάκη Τανιμανίδη και την παρέα τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το σ3ξι μπικίνι της και μαζί με μια φίλη της πήγε για μπάνιο σε κοσμική παραλία της Μυκόνου.

Χριστίνα Μπόμπα: Όνομα και πράγμα! Πως κρατάει σε φόρμα την κορμάρα της;

Η κάμερα του Mykonos Live TV, «έπιασε» στην πλαζ την φίλη της Χριστίνας να της βάζει αντηλιακό λάδι, ενώ εκείνη δεν φορούσε το πάνω μέρος του μαγιό της, μιας και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ήταν εκεί για να βοηθήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χριστίνα Μπόμπα: Μετά την μετακόμιση "ξεσήκωσε" με την φίλη της την παραλία! Τα μικροσκοπικά μπικίνι...

Μετά την μετακόμιση της με τον Σάκη Τανιμανιδή στο Κολωνάκι, η Χριστίνα Μπόμπα "ξεσήκωσε" με την φίλη της την παραλία! Τα μικροσκοπικά μπικίνι...

Εν μέσω μετακόμισης, οι διακοπές συνεχίζονται για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα που έχουν δείξει πως η Μύκονος τους πάει, αλλά την πάνε κι εκείνοι. Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, αφού οργανώνει το νέο του σπιτικό, που βρίσκεται στο Κολωνάκι. Το καλοκαίρι άλλωστε ήταν πάντα αφιερωμένο στον έρωτά τους, ως η εποχή που ο Σάκης επέστρεφε από τον Άγιο Δομίνικο και την παρουσίαση του «Survivor» στην αγκαλιά της αγαπημένης του, που τον επισκεπτόταν συχνά-πυκνά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Χριστίνα Μπόμπα: Μετά την μετακόμιση

Σημαδιακή ήταν αυτή η μετακόμιση, αφού Σάκης και Χριστίνα είχαν συγκατοικήσει για πρώτη φορά στην Πεύκη, στους πρώτους μήνες του έρωτά τους, ενώ την ίδια περίοδο ο παρουσιαστής δεχόταν την επαγγελματική πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί που του άλλαξε ρότα στην καριέρα και κατά πολλούς τον ώθησε να κάνει την πρόταση γάμου νωρίτερα απ' όσο υπολόγιζε. Κι ενώ ετοιμάζονται να γιορτάσουν για το νέο τους σπίτι αλλά και την πρώτη τους επέτειο, την 1η Σεπτεμβρίου, σχεδίασαν μία μικρή απόδραση στη Μύκονο με τους κουμπάρους τους, Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου.

Χριστίνα Μπόμπα: Μετά την μετακόμιση

Ο φακός του YOU συνάντησε στο «νησί των ανέμων» τη γοητευτική Χριστίνα μαζί με την παρέα της, στην οποία όμως δεν βρισκόταν ο σύζυγός της, αλλά η αδερφή της Ελίνα και η κολλητή της φίλη Βάσια Κωσταρά.

Χριστίνα Μπόμπα: Μετά την μετακόμιση

Business και στο εξωτερικό

Χριστίνα Μπόμπα: Μετά την μετακόμιση

Ακόμα δεν έχουν αδειάσει τις βαλίτσες τους, αφού περνούν το φετινό καλοκαίρι ανάμεσα σε Πεύκη - Μύκονο - Κολωνάκι, ενώ κάνουν ανοίγματα και στο εξωτερικό. Σάκης Τανιμανίδης και Μίλτος Καμπουρίδης, οι άνθρωποι πίσω από το Museum of Illusions, άνοιξαν παράρτημα και στην Κωνσταντινούπολη και φυσικά ήταν παρόντες στα εγκαίνια μαζί με τον Τούρκο παραγωγό του «Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον οποίο ο πρώτος διατηρεί άψογες σχέσεις. Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον του Σάκη Τανιμανίδη, τελικά δεν θα χρειαστεί να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ, αφού το κανάλι του Φαλήρου ήρθε σε συμφωνία με την Acun Medya και επιθυμία του παρουσιαστή ήταν να ακολουθήσει τον Ατζούν. Από τη στιγμή που βρέθηκε η «χρυσή τομή», πληροφορίες αναφέρουν πως θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι του σταθμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές για το ζευγάρι! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά τους!

Σκαφάτες διακοπές για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά του ζευγαριού μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr!

«Όπως μπήκες στη ζωή μου, θα φοβάμαι μη σε χάσω ξαφνικά», θα μπορούσε να τραγουδάει ο Σάκης Τανιμανίδης. που επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με το «Survivor» στον Άγιο Δομίνικο και στην Τουρκία.

Παρ' όλα αυτά, το κλεινόν άστυ δεν ταιριάζει στο ζευγάρι, που δεν πρόλαβε να ξεπακετάρει τις βαλίτσες του και αναχώρησε αμέσως για τη Μύκονο, σε μια έκπληξη του παρουσιαστή στην αγαπημένη του, αφού γιορτάζουν τρία χρόνια γνωριμίας. Ήταν το 2015 όταν ο Σάκης περνούσε για πρώτη φορά την πόρτα της εταιρείας όπου δούλευε η αγαπημένη του, ως ενδιαφερόμενος πελάτης για διαφήμιση του «World Party», κι εντελώς τυχαία εκείνη ήταν που τον υποδέχτηκε και έγινε το μοιραίο «κλικ».

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές για το ζευγάρι! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά τους!

Αυτό γιόρτασαν και το περασμένο Σάββατο στο κοσμοπολίτικο «νησί των ανέμων», όπου τους συνάντησε ο φακός του Youweekly.gr την ώρα που περπατούσαν στην παραλία, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα πήγαν μαυρισμένοι για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, περνώντας παράλληλα το ίδιο μήνυμα μέσω social media.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές για το ζευγάρι! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά τους!

Δεν χωρίζουν οι δρόμοι τους...

Στον τελικό του «Survivor», ο Σάκης της είχε ετοιμάσει μια έκπληξη... Η Χριστίνα γιόρταζε τα γενέθλιά της και έσβηνε περιχαρής τα κεράκια της σε live μετάδοση, εκείνος όμως της είχε ευχηθεί από πριν να είναι «διπλή». Παρ' όλα αυτά το παιδί δεν έχει έρθει ακόμα για το ζευγάρι, που αποδεικνύει ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, παρά τις αρχικές δυσκολίες και την απόσταση που υπήρχε ανάμεσά τους, αφού ο Σάκης βρισκόταν εκτός Ελλάδος με το «World Party», ενώ στη συνέχεια δέχτηκε την πρόταση για το «Survivor», που τους άλλαξε τη ζωή και επίσπευσε τις διαδικασίες του γάμου τους. Παρά τα όσα ακούστηκαν μεσούσης της σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής δεν πρόκειται να αποχωριστεί τον Ατζούν Ιλιτζαλί, παρότι εκείνος αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, αντιθέτως θα συνεχίσει στην Acun Medya και η τηλεοπτική του στέγη θα εξαρτηθεί από το deal που θα κάνει ο Τούρκος παραγωγός, παρά τον πρόσφατο καυγά που είχαν! Δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να χωρίσει τα επιμέρους project του («Survivor», «Voice», «My Style Rocks» κ.ά.), αναλόγως με τις προσφορές που θα του γίνουν, ενώ στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων βρίσκονται ο ΑΝΤ1, το STAR και το ONE του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο πλευρό των Αντετοκούν-bros

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε το ζευγάρι, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Give N Rise», με επίτιμο καλεσμένο τον MVP της φετινής σεζόν στο NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους επίσης μπασκετμπολίστες αδελφούς του, Θανάση και Άλεξ, όπως και τη μητέρα τους Βερόνικα. Σε ρόλο κριτών στον διαγωνισμό καρφωμάτων, στη συνέχεια έδωσαν το δικό τους σόου και έπαιξαν μπάσκετ με τον παρουσιαστή, ενώ την ίδια ώρα η Χριστίνα Μπόμπα τον βιντεοσκοπούσε γεμάτη περηφάνια. Από την άλλη, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ριντλεπρίγκερ, κράτησε περισσότερο χαμηλούς τόνους και απέφυγε τα φλας, αφήνοντάς τα για τον αγαπημένο της. Από την εκδήλωση, όπου παρευρέθη και ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των 20.000€ που διατέθηκε με μία επιταγή για τους σκοπούς του ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ», την οποία παρέλαβε η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.