Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί; Η φωτογραφία και τα σχόλια που πυροδότησαν τις φήμες!

Μήπως είναι κοριτσάκι;

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί; Η φωτογραφία και τα σχόλια που πυροδότησαν τις φήμες!

Μήπως περιμένουν το πρώτο τους παιδί η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης; Η φωτογραφία και τα σχόλια που πυροδότησαν τις φήμες!

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές όσο τα σχόλια περί εγκυμοσύνης φουντώνουν.

Μια φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο που έδειχνε τον γνωστό παρουσιαστή να φιλάει την κοιλιά της όμορφης συζύγου του στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν οι φήμες.

Μάλιστα, πρόσφατα οι δυο τους μετακόμισαν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, μήπως επειδή χρειάζονται περισσότερο χώρο σε περίπτωση που η οικογένεια τους μεγαλώσει και τελικά γίνουν τρεις;

Αυτήν την φορά οι φήμες ξανά φούντωσαν χάρη σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την προσωπική και καθημερινή του ζωή.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, όπου κρατάει στα χέρια του ένα κοριτσάκι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Όχι, αυτή η φωτογραφία ήταν το έναυσμα για σχόλια του τύπου: «θα γίνει καλός πατέρας», «σου πάει» και άλλα παρόμοια σχόλια που θα δείτε κάτω από αυτήν την φωτογραφία.

Το σχόλιο όμως που μας έκανε εντύπωση είναι το εξής:

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί; Η φωτογραφία και τα σχόλια που πυροδότησαν τις φήμες!

Ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης είπε ότι συγκεκριμένα θα του πήγαινε ένα κοριτσάκι ενώ ακριβώς από κάτω το σχόλιο «ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;» ήταν υπέρ αρκετό για να πυροδοτηθούν οι φήμες για ένα παιδί και μάλιστα ένα κοριτσάκι...

Ενώ από τα σχόλια δεν έλειψε και η Χριστίνα Μπόμπα που σχολίασε το εξής:

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί; Η φωτογραφία και τα σχόλια που πυροδότησαν τις φήμες!

Για την ώρα το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν τελικά θα γίνουν σύντομα γονείς!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Βλέπουμε για πρώτη φορά το νέο τους σπίτι!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μετακόμισαν και είδαμε για πρώτη φορά το νέο και εντυπωσιακό τους σπίτι!

Η φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα είναι το πρώτο ντοκουμέντο!

Νέα αρχή έκαναν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, με το ζευγάρι να παίρνει την απόφαση για να μετακομίσει!

Μάλιστα οι ίδιοι μας ενημέρωσαν με φωτογραφίες στα social media για τη μετακόμιση, έχοντας ένα βουνό από κούτες!

Αυτή τη φορά η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε από το νέο της σπίτι και συγκεκριμένα από το μπαλκόνι, παίρνοντας την πρώτη γεύση και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες φωτογραφίες!

Δείτε την!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Βλέπουμε για πρώτη φορά το νέο τους σπίτι!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσα από φωτογραφίες!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσα από φωτογραφίες! Το χαμόγελό τους άλλωστε, το μαρτυρούσε εδώ και καιρό....

Το ζευγάρι μάλιστα, έφυγε εσπευσμένα για Τουρκία αφού πλέον οι υποχρεώσεις τους, τους θέλουν στην γειτονική χώρα!

Μιλάμε φυσικά, για το μουσείο ψευδαισθήσεων που διατηρούν, το οποίο και άνοιξε τις πύλες του στην εξωτική Τουρκία! Τα εγκαίνια έγιναν χτες και ο Σάκης μαζί με την Χριστίνα του, δεν σταμάτησαν λεπτό να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media! Εμείς να ευχηθούμε κάθε επιτυχία!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ντοκουμέντα που "μαρτυράνε" τα πάντα! Της φυλάει τρυφερά την κοιλιά!

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσα από φωτογραφίες!Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσα από φωτογραφίες!Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσα από φωτογραφίες!Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσα από φωτογραφίες!Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσα από φωτογραφίες!Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσα από φωτογραφίες!

Χριστίνα Μπόμπα: "Έβραζε" η μητέρα της! "Παράτα με!" Που ήταν ο Τανιμανίδης;

Η μητέρα της Χριστίνας Μπόμπα "έβραζε", λέγοντας "παράτα με"! Που βρισκόταν ο Σάκης Τανιμανίδης!

Το περιστατικό-έπος που δημοσίευσε στο instagram!

Η Χριστίνα Μπόμπα πήγε βόλτα με τη μητέρα της και θέλησε να την τραβήξει ένα βίντεο για να την ανεβάσει στο instagram!

Τότε η μητέρα της γύρισε και της είπε χαριτολογώντας: «παράτα με!».

Η Χριστίνα όμως δεν το άφησε έτσι και ανέβασε το βίντεο γράφοντας: «Τη λες λίγο έξαλλη με το instagram»!

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το μωρό που φέρνει χαμόγελα στην οικογένεια! Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Το μωρό που φέρνει χαμόγελα στην οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, είναι γεγονός! Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Το Σεπτέμβριο το ζευγάρι θα συμπληρώσουν έναν χρόνο παντρεμένοι! Το ζευγάρι που πρόσφατα επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος των γυρισμάτων του Survivor Ελλάδα- Τουρκία, έδωσε το παρόν σε μια ακόμα χαρά της οικογένειας της Μπόμπα.

Χριστίνα και Σάκης βρέθηκαν στην Καλλιθέα για το γάμο της έτερης Χριστίνας, αγαπημένης ξαδέρφης της Μπόμπα, η οποία θα φέρει σύντομα στον κόσμο ένα αγοράκι.

«Σα χθες θυμάμαι να παίζουμε στα σκαλάκια στη γειτονιά μας στη Λαμία... όταν μας έκανε βέβαια τη χάρη να παίξει μαζί μας, γιατί ήταν η κουλ έφηβη και εμείς πιτσιρίκια! «Η Χριστίνα η μεγάλη»... έτσι τη φωνάζαμε να την ξεχωρίζουμε από μένα, τη «Χριστίνα τη μικρή».
Και τώρα είναι όντως μεγάλη, παντρεμένη και έτοιμη να γίνει μανούλα! Με το καλό ξαδερφούλα μας! Μόνο χαρές να έχει η ζωή σας και ο μικρός μας να είναι γέρος και καλότυχος! #familymoments», έγραψε η Χριστίνα σε ένα συγκινητικό post για την αγαπημένη της ξαδέρφη.

Σάκης Τανιμανίδης: Τα προβλήματα που "χτύπησαν" τον παρουσιαστή! Δίπλα του η Χριστίνα Μπόμπα

Μαζί με την Χριστίνα το παρόν στο γάμο έδωσαν και οι γονείς της αλλά και οι παππούδες της! Δες τις οικογενειακές φωτογραφίες παρακάτω.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το μωρό που φέρνει χαμόγελα στην οικογένεια! Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Σάκης Τανιμανίδης: Μεγάλες χαρές στην οικογένειά του! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα! (Βίντεο)

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη, καθώς ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε και επίσημα τις μεγάλες χαρές!

Ο παρουσιαστής του Survivor είναι τρισευτυχισμένος, ενώ θα έχει και στο πλευρό του την Χριστίνα Μπόμπα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης το μεσημέρι της Πέμπτης (11/7) ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ του στο instagram, όπου ράβεται για ένα ευτυχές γεγονός στην οικογένειά του!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν είναι φυσικά για τον γάμο του, καθώς ήδη έχει παντρευτεί την Χριστίνα Μπόμπα, αλλά τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ο αγαπημένος του αδερφός! Τελικά η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος;

Έτσι, γεμάτος χαρά ο Σάκης δοκίμασε τα ρούχα που θα φορέσει στον γάμο και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος!

Δείτε την ανάρτησή του!

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές για το ζευγάρι! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά τους!

Σκαφάτες διακοπές για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά του ζευγαριού μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr!

«Όπως μπήκες στη ζωή μου, θα φοβάμαι μη σε χάσω ξαφνικά», θα μπορούσε να τραγουδάει ο Σάκης Τανιμανίδης. που επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με το «Survivor» στον Άγιο Δομίνικο και στην Τουρκία.

Παρ' όλα αυτά, το κλεινόν άστυ δεν ταιριάζει στο ζευγάρι, που δεν πρόλαβε να ξεπακετάρει τις βαλίτσες του και αναχώρησε αμέσως για τη Μύκονο, σε μια έκπληξη του παρουσιαστή στην αγαπημένη του, αφού γιορτάζουν τρία χρόνια γνωριμίας. Ήταν το 2015 όταν ο Σάκης περνούσε για πρώτη φορά την πόρτα της εταιρείας όπου δούλευε η αγαπημένη του, ως ενδιαφερόμενος πελάτης για διαφήμιση του «World Party», κι εντελώς τυχαία εκείνη ήταν που τον υποδέχτηκε και έγινε το μοιραίο «κλικ».

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές για το ζευγάρι! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά τους!

Αυτό γιόρτασαν και το περασμένο Σάββατο στο κοσμοπολίτικο «νησί των ανέμων», όπου τους συνάντησε ο φακός του Youweekly.gr την ώρα που περπατούσαν στην παραλία, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα πήγαν μαυρισμένοι για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, περνώντας παράλληλα το ίδιο μήνυμα μέσω social media.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Σκαφάτες διακοπές για το ζευγάρι! Δείτε τα αρετουσάριστα κορμιά τους!

Δεν χωρίζουν οι δρόμοι τους...

Στον τελικό του «Survivor», ο Σάκης της είχε ετοιμάσει μια έκπληξη... Η Χριστίνα γιόρταζε τα γενέθλιά της και έσβηνε περιχαρής τα κεράκια της σε live μετάδοση, εκείνος όμως της είχε ευχηθεί από πριν να είναι «διπλή». Παρ' όλα αυτά το παιδί δεν έχει έρθει ακόμα για το ζευγάρι, που αποδεικνύει ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, παρά τις αρχικές δυσκολίες και την απόσταση που υπήρχε ανάμεσά τους, αφού ο Σάκης βρισκόταν εκτός Ελλάδος με το «World Party», ενώ στη συνέχεια δέχτηκε την πρόταση για το «Survivor», που τους άλλαξε τη ζωή και επίσπευσε τις διαδικασίες του γάμου τους. Παρά τα όσα ακούστηκαν μεσούσης της σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής δεν πρόκειται να αποχωριστεί τον Ατζούν Ιλιτζαλί, παρότι εκείνος αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ,αντιθέτως θα συνεχίσει στην Acun Medya και η τηλεοπτική του στέγη θα εξαρτηθεί από το deal που θα κάνει ο Τούρκος παραγωγός, παρά τον πρόσφατο καυγά που είχαν! Δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να χωρίσει τα επιμέρους project του («Survivor», «Voice», «My Style Rocks» κ.ά.), αναλόγως με τις προσφορές που θα του γίνουν, ενώ στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων βρίσκονται ο ΑΝΤ1, το STAR και το ONE του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο πλευρό των Αντετοκούν-bros

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε το ζευγάρι, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Give N Rise», με επίτιμο καλεσμένο τον MVP της φετινής σεζόν στο NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους επίσης μπασκετμπολίστες αδελφούς του, Θανάση και Άλεξ, όπως και τη μητέρα τους Βερόνικα. Σε ρόλο κριτών στον διαγωνισμό καρφωμάτων, στη συνέχεια έδωσαν το δικό τους σόου και έπαιξαν μπάσκετ με τον παρουσιαστή, ενώ την ίδια ώρα η Χριστίνα Μπόμπα τον βιντεοσκοπούσε γεμάτη περηφάνια. Από την άλλη, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ριντλεπρίγκερ, κράτησε περισσότερο χαμηλούς τόνους και απέφυγε τα φλας, αφήνοντάς τα για τον αγαπημένο της. Από την εκδήλωση, όπου παρευρέθη και ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των 20.000€ που διατέθηκε με μία επιταγή για τους σκοπούς του ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ», την οποία παρέλαβε η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!