Αγγελική Δαλιάνη: H τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της! Ποια είναι η ηλικία της;

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το party!

Αγγελική Δαλιάνη: H τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της! Ποια είναι η ηλικία της;

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Αγγελική Δαλιάνη με μια τούρτα υπερπαραγωγή. Ποια είναι η ηλικία της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Μαρία η άσχημη»;

Η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για την ίδια. Είχε συνεχώς την οικογένεια της στο πλευρό της, ενώ δεκάδες ήταν τα μηνύματα που δέχτηκε.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το πάρτι για τα γενέθλιά της.

Η ίδια έγινε 40 και έτσι δεν θα μπορούσε να υποδεχθεί τη νέα δεκαετία της ζωής με μια υπερπαραγωγή και λαχταριστή τούρτα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη αγάπη σας και τις αμέτρητες ευχές σας για τα γενέθλια μου!!!! Να είστε όλοι καλά και να περνάτε υπέροχα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Αγγελική Δαλιάνη: Χορεύει με τον άντρα της ζωής της με θέα τα αστέρια! (Βίντεο)

Η Αγγελική Δαλιάνη χορεύει με τον άντρα της ζωής της με θέα τα αστέρια!

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της νύχτες με την καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να έχει ποτέ.

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης, μετά από μία απαιτητική σεζόν και μια δύσκολη στιγμή που έζησαν με την δολοφονία στην καφετέρια που διατηρούν, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Καλαμάτα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι με τα δυο του παιδιά, Λυδία και Νικήτα, βιώνει καθημερινές στιγμές οικογενειακής ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η όμορφη Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που χορεύει με τον 1,5 ετών γιο της Νικήτα στο μπαλκόνι, με θέα τα αστέρια.

Ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης τους τραβούσε βίντεο όσο οι δυο τους χόρευαν σε ρυθμούς regge μουσικής…

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Αγγελική Δαλιάνη: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!

Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Αγγελική Δαλιάνη. Η ηθοποιός του έχει μεγάλη αδυναμία.

Εκτός από μια επαγγελματίας στον χώρο της υποκριτικής είναι και μια αφοσιωμένη μανούλα, η οποία λατρεύει να περνάει στιγμές μαζί με την κόρη της και το γιο της.

Η Αγγελική Δαλιάνη μπορεί να έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Λυδία, έχει όμως μεγάλη αδυναμία και στο γιο της, τον βενιαμίν της οικογένειας, Νικήτα. Μάλιστα, αυτός είναι και ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά, εκτός του συζύγου της, Μάνου Παπαγιάννη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός δημοσίευσε την πιο τρυφερή τους φωτογραφία!

Αγγελική Δαλιάνη γιος

Αγγελική Δαλιάνη: Στο πλευρό άγνωστης καλλονής γυναίκας! Ποια είναι;

Η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία που στέκεται στο πλευρό μιας άγνωστης καλλονής γυναίκας! Ποια είναι;

Η όμορφη ηθοποιός μας συστήνει την την γυναίκα που έχει πλάι της και παθαίνουμε σοκ!

Πρόκειται για την αδερφή της και μένουμε άφωνοι, καθώς μοιάζουν εκπληκτικά πολύ!

Η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που απεικονίζεται με την αγαπημένη της αδερφή, Παναγιώτα. Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι! Tι συνέβη;

Για την ακρίβεια, το fanpage της γλυκιάς ηθοποιού έφτιαξε ένα κολάζ με τις αδερφές και η Αγγελική Δαλιάνη έκανε repost την συγκεκριμένη φωτογραφία!

Δείτε την σχετική φωτογραφία και δείτε την απίστευτη ομοιότητα:

 Αγγελική Δαλιάνη: Στο πλευρό άγνωστης καλλονής γυναίκας! Ποια είναι;

 Αγγελική Δαλιάνη: Στο πλευρό άγνωστης καλλονής γυναίκας! Ποια είναι;

Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι! Tι συνέβη;

Πολύ ευτυχισμένες στιγμές για την Αγγελική Δαλιάνη και τον Μάνο Παπαγιάννη! Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η ανακοίνωση ήρθε στα social media!

Tι έχει συμβεί στη ζωή τους;

Ο λόγος είναι τα γενέθλια της κόρης τους, η οποία έγινε 10 χρονών!

Η Αγγελική Δαλιάνη ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στα social media, όπου η κόρη της σβήνει τα κεράκια στην τούρτα και γράφει για λεζάντα: «Το κορίτσι μου γίνεται 10 ετών»!

Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι! Tι συνέβη;