Παίκτρια του X-factor περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Ο λόγος για την...

Παίκτρια του X-factor περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Πρώην παίκτρια του X-factor περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Έγινε γνωστή μέσα από το παιχνίδι το 2009 και από τότε η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά, αφού έγινε μανούλα.

Ήρθε από τον Καναδά όπου έμενε για να δοκιμάσει την τύχη της στην Ελλάδα. Στην πορεία ασχολήθηκε με την διοργάνωση συναυλιών, ενώ στο τελευταίο The Voice συνεργάστηκε με την Έλενα Παπαρίζου.

Baby boom! Παίκτρια ριάλιτι γέννησε μέσα στη ντουλάπα του σπιτιού της!

Σήμερα, η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια είναι έγκυος για δεύτερη φορά και το αποκάλυψε στο Instagram. Ο λόγος για την Ελένη Αλεξανδρή.

Παίκτρια του X-factor περιμένει το δεύτερο παιδάκι της

X-Factor: Η μάχη του OpenTv αρχίζει! Δείτε για πρώτη φορά τα τρέιλερ που θα σας ξετρελάνουν! (Βίντεο)

Η μάχη του OpenTv και συγκεκριμένα του X-Factor αρχίζει! Δείτε για πρώτη φορά τα τρέιλερ που θα σας ξετρελάνουν!

Το δημοφιλές talent show ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και οι Ελληνες κριτές του X-Factor προετοιμάζονται για μια μάχη μέχρις εσχάτων.

Μπορεί να πήρε δυο φορές αναβολή μέσα στη χρονιά που πέρασε, ωστόσο το OPEN αποφάσισε να προχωρήσει με το X-Factor, το οποίο και είχε ανακοινώσει από τον περασμένο Γενάρη.

Λίγες μέρες νωρίτερα, επαναβεβαιωνόταν η Δέσποινα Βανδή στην παρουσίαση του talent show και πλάι στην τετράδα των κριτών που είχε ανακοινωθεί εξ αρχής. Τα γυρίσματα και οι οντισιόν για το X-Fasctor έχουν ξεκινήσει σε Ελλάδα και Κύπρο από τα μέσα του Μαΐου.

X-factor: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

Τα πρώτα teaser με τους κριτές του X-Factor
Σήμερα, δίνονται στη δημοσιότητα τα πρώτα teaser των κριτών που θα προσπαθήσουν να φτιάξουν την πιο δυνατή ομάδα, με στόχο, ο καθένας προσωπικά να φτάσει στον τελικό και να αναδείξει το επόμενο αστέρι στο ελληνικό τραγούδι, τον καλλιτέχνη με το X Factor που θα του επιτρέψει να διαπρέψει στην μουσική.

Τι συμβαίνει και αναστατώνει την πρόβα της Μελίνας Ασλανίδου; Ποιος τολμά να διακόψει τον Γιώργο Θεοφάνους; Σε ποιον δίνει το σύνθημα ο Χρήστος Μάστορας; Τι εκνευρίζει τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο; Η απάντηση θα δοθεί με τη νέα σεζόν, όταν και η μάχη του X Factor θα εκκινήσει και επίσημα.

Το X-Factor γίνεται με αυτό τον τρόπο το πρώτο talent show που αλλάζει τρεις τηλεοπτικές στέγες στην ελληνική τηλεόραση. Μετά τον ΑΝΤ1, σειρά πήρε για δύο κύκλους ο ΣΚΑΙ και τώρα, τη σκυτάλη αναλαμβάνει το OPEN με ανανεωμένη σύνθεση τόσο στην παρουσίαση, όσο όμως και στην κριτική επιτροπή.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ο μόνος που θα συνεχίσει, στο ίδιο πόστο όπως και σε προηγούμενους κύκλους, ενώ εμπειρία από κριτική επιτροπή έχουν τόσο η Μελίνα Ασλανίδου, όσο όμως και ο Χρήστος Μάστορας.

Το κοινό σημείο της Δέσποινας Βανδή με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Μάστορα πριν το X-Factor
Θυμίζουμε πως η Ασλανίδου ανήκε στην κριτική επιτροπή, μαζί με την Δέσποινα στις πρώτες σεζόν του The Voice μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Μιχάλη Σταβέντο. Αντίστοιχα, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε το τραπέζι της κριτικής επιτροπής με τον Χρήστο Μάστορα στο Rising Star που βγήκε στον αέρα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο καινούριος της παρέας, είναι ο μουσικός παραγωγός, Μιχάλης Τσαουσόπουλος που θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε παρόμοια πρότζεκτ. Ο κύριος Τσαουσόπουλος υπήρξε στην ελληνική τηλεόραση στις αρχές του '90 με το τηλεπαιχνίδι «Ναι ή Οχι» στον ΑΝΤ1.

Πηγή: iefimerida.gr

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψη τώρα! Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Αποκάλυψη τώρα! Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή!

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες είχαν οργιάσει ότι η γνωστή τραγουδίστρια αποχωρεί από το OPEN και μετακομίζει στον ΣΚΑΪ!

Η ίδια όμως πριν λίγο διέψευσε έμπρακτα όλες αυτές τις φήμες και τελικά παραμένει στο κανάλι και θα συνεχίσει κανονικά την εκπομπή «My Greece» που παρουσίαζε, αλλά θα αναλάβει και τα ηνία του πολυαναμενόμενου μουσικό διαγωνισμού «The X – Factor». Έχετε δει πόσο μεγάλωσε η κόρη της Μελίνα;

Δημοσίευσε πριν λίγη ώρα φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την επίσημη φωτογράφιση του αγαπημένου show που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να είναι υπέρλαμπτη και πανευτυχής!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή: Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Δέσποινα Βανδή: Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!