Διονύσης Αλέρτας: Το δημόσιο ξέσπασμα για Μποτρίνι! «Είναι απάνθρωπο...»!

Οι δηλώσεις on air!

Διονύσης Αλέρτας: Το δημόσιο ξέσπασμα για Μποτρίνι! «Είναι απάνθρωπο...»!

Στο πλευρό του Έκτορα Μποτρίνι βρίσκεται ο Διονύσης Αλέρτας για την καταγγελία που έγινε στο εστιατόριο του στην Κέρκυρα. «Είναι απάνθρωπο», δήλωσε.

Βρίσκεται δίπλα του και τον υποστηρίζει από το πρώτο λεπτό που έγινε η γνωστή η είδηση πως 19χρονος μαθητευόμενος έκανε καταγγελία για βασανιστήρια.

Ο Διονύσης Αλέρτας εξήγησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ότι παντού συμβαίνουν ατυχήματα ή να τσακώνεται το προσωπικό.

Επίσης, είπε πως θεωρεί αδιανόητο να έχουν συμβεί όσα υποστηρίζει ο νεαρός μάγειρας και είναι κάτι που δεν θέλει να πιστέψει, αφού είναι απάνθρωπο.

Έκτορας Μποτρίνι: Ξεκινάει νομικές διαδικασίες εναντίον του 19χρονου! (Βίντεο)

Ο Έκτορας Μποτρίνι ξεκινάει νομικές διαδικασίες εναντίον του 19χρονου μαθητευόμενου!

Μετά από τις κατηγορίες του 19χρονου μαθητευόμενου μάγειρα στη Κέρκυρα, ο οποίος υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση με καυτό λάδι από τον υπεύθυνο κουζίνας και υπέστη εγκαύματα, ο γνωστός σεφ προσφεύγει στην δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της πλευράς του Έκτορα Μποτρίνι είναι η εξής:

«Η πλευρά του καταγγελλόμενου μάγειρα αρνείται και αποκρούει ως αναληθείς τις κατηγορίες που εμπεριέχονται στην καταγγελία, επιφυλασσόμενη των δικαιωμάτων της και ιδίως της αστικής και ποινικής καταδίκης του καταγγέλλοντος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έκτορας Μποτρίνι: Απέλυσε δύο υπαλλήλους για την υπόθεση του 19χρονου μάγειρα!

Ο Έκτορας Μποτρίνι απέλυσε δύο υπαλλήλους για την υπόθεση του 19χρονου μάγειρα στο εστιατόριό του και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

«Έχουν ήδη απομακρυνθεί δύο υπάλληλοι από το εστιατόριο και ένας αποχώρησε μόνος του. Τον συγκεκριμένο υπάλληλο φυσικά και τον γνωρίζω που έχει κάνει τις καταγγελίες αλλά δεν είχε υπάρξει ποτέ πρόβλημα μαζί του. Τι συμβαίνει πίσω από αυτό θα φανεί», δηλώνει ο Έκτορας Μποτρίνι.

Παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αυλωνίτης: «Γνωστοποίησα το θέμα σε όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα έρθω σε επαφή και με τον υπουργό Εργασίας τον κύριο Βρούτση και ταυτόχρονα σκέφτομαι και άλλου είδους κοινοβουλευτικές ενέργειες έτσι ώστε να μεγιστοποιήσω το θέμα» δήλωσε στο OPEN.

«Για να μην ζήσουμε νέα υπόθεση Ιωαννίνων (σ.σ. θάνατος Βαγγέλη Γιακουμάκη) βγήκε και τα αποκάλυψε όλα αυτά ο νεαρός μάγειρας» είπε ο Στέφανος Νικόπουλος, ο δικηγόρος του 19χρονου ασκούμενου μάγειρα.

Ο 19χρονος μαθητευόμενος μάγειρας από την Κέρκυρα αποφάσισε να καταγγείλει όσα πέρασε στην κουζίνα του εστιατορίου όπου ανήκει στον Έκτορα Μποτρίνι για να μην υπάρξει ανάλογη υπόθεση με αυτή του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δήλωσε ο δικηγόρος του.

Ο κ. Νικολόπουλος είπε πως ο Έκτορας Μποτρίνι μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει και άφησε να εννοηθεί πως ο σεφ γνώριζε για τα όσα συνέβαιναν στην κουζίνα του εστιατορίου του στην Κέρκυρα.

«Εάν γνωρίζει ή όχι θα προκύψει μέσα από την έρευνα. Μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι αυτός νομίζει», είπε ο δικηγόρος του 19χρονου για τον Έκτορα Μποτρίνι, σημειώνοντας πως τον έκαιγαν με καυτό λάδι και με εργαλεία κουζίνας και ο 19χρονος έχει εξεταστεί ήδη από ιατροδικαστές και τα όσα υποστηρίζει θα αποδειχθούν μέσα από την έρευνα. «Αν πρόκειται για ατύχημα ή όχι θα αποφανθεί από τη Δικαιοσύνη», τόνισε.

Χαρακτήρισε απάνθρωπη τη συμπεριφορά που δέχτηκε ο πελάτης του και μίλησε για «πρωτοφανή, ακατανόητη, ανεξήγητη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του».

Ο 19χρονος μάγειρας καταγγέλλει ότι είχε υποστεί βασανιστήρια από τον αρχιμάγειρα του εστιατορίου, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται εγκαύματα στα χέρια του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο 19χρονος υποχρεωνόταν να δουλεύει 12 με 13 ώρες τη μέρα, ενώ ανάλογη αντιμετώπιση είχαν κι άλλοι νεαροί μάγειρες, που όμως φοβούνται να μιλήσουν, αναφέρει το reader.gr!