Στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γνωστός Έλληνας παρουσιαστής! Τι συνέβη;

Η μεγάλη απάτη εις βάρος του!

Στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γνωστός Έλληνας παρουσιαστής! Τι συνέβη;

Στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά και στον εισαγγελέα απευθύνθηκε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, καθώς έπεσε θύμα απάτης.

Άγνωστοι χρησιμοποιούν εν αγνοία του το όνομά του, για να πουλήσουν προϊόντα αδυνατίσματος.

Την είδηση έκανε γνωστή, ο ίδιος ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook και έκανε έκκληση σε όσους δουν την εν λόγω διαφήμιση να μην την πιστέψουν.

Θύμα διαδικτυακής απάτης γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος! Του χρέωσαν τον λογαριασμό του!

«Αμετανόητοι απατεώνες ξαναχτύπησαν. Χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες μου του Alpha στον οποίο εργάζομαι και μου βάζουν λόγια στο στόμα τα οποία ουδέποτε έχω πει ή φανταστεί. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από 2 μήνες. Τώρα είναι κάτι διαφορετικό. Προωθούν ένα προϊόν άγνωστης προέλευσης και σύστασης για την απώλεια βάρους. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχω με αυτό και αυτούς που με αισχρό τρόπο και απύθμενο θράσος χρησιμοποιούν την εικόνα μου και την ιδιότητα μου για να το προωθήσουν σε αφελείς αγοραστές. Το προϊόν αυτό μπορεί να είναι δυνητικά ακόμη και επικίνδυνο. Έχω ήδη απευθυνθεί εδώ και 2 μήνες στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία ερευνά το θέμα και έχω υποβάλει παράλληλα μήνυση κατ αγνώστου και αγωγή. Διαδώστε αυτή την πληροφορία ώστε να μην πέσουν και άλλοι πολίτες θύματα αυτής της απάτης. Ευχαριστώ. Μιχάλης Κεφαλογιάννης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βέφα Αλεξιάδου: Έπεσε θύμα απάτης! Τι συνέβη;

Η Βέφα Αλεξιάδου έπεσε θύμα απάτης! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Βέφα Αλεξιάδου έχει πέσει θύμα απάτης στο διαδίκτυο και σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα, κάποιοι άγνωστοι διατηρούν ενεργά δύο fake προφίλ στο facebook, στα οποία πουλούν προϊόντα, μεταξύ των οποίων είναι και ένα ειδικό γάλα αδυνατίσματος.

Ακόμη αναδημοσιεύουν οικογενειακές φωτογραφίες της γνωστής μαγείρισσας προκειμένου να πείσουν για την εγκυρότητα της σελίδας.

Βέφα Αλεξιάδου: Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Πρωταγωνιστεί σε spot για δικηγορικό γραφείο! (βίντεο)

Η Βέφα Αλεξιάδου ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα, έκανε μία δημοσίευση, όπου έγραψε:

«Φίλες και φίλοι μου δείτε την απάτη που γίνεται εις βάρος του ονόματός μου. Οι ονομαζόμενοι δήθεν φαν μου εμπορεύονται το όνομά μου. Εσείς αν θέλετε να με βοηθήσετε κάντε αναφορά να κλείσει η σελίδα, που δεν είναι μια αλλά δύο αλληλένδετες».

Βέφα Αλεξιάδου: Απίστευτη «τραγωδία» χτύπησε την κορυφαία μαγείρισσα!

Μια απίστευτη «τραγωδία» χτύπησε την Βέφα Αλεξιάδου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Βέφα Αλεξιάδου με αγωγή της ζητά από τον Κωνσταντίνο Μιναρετζή, παρουσιαστή, μάνατζερ και ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη, το ποσό των 60,000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, καθώς και την απαγόρευση να χρησιμοποιεί εφεξής το όνομά της στη μαγειρίτσα κοτόπουλο, που σερβίρει στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με την πλευρά της γνωστής μαγείρισσας, η συγκεκριμένη μαγειρίτσα βασίζεται σε δική της συνταγή.

Μάλιστα, η κ. Αλεξιάδου ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει αναρτήσει φωτογραφία της στην είσοδο του μαγαζιού και μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια της επιχείρησής του επίσης με φωτογραφία της, διαφημίζοντας για το Πάσχα «Τη μαγειρίτσα της Βέφας». «Ο συγκεκριμένος, ο οποίος δεν είναι καν μάγειρας και ασφαλώς δεν έχει την άδειά μου να κάνει χρήση του ονόματός μου, βγάζει χρήματα από την πρακτική του αυτή, εξαπατώντας το κοινό και καταστρέφοντας την καλή μου φήμη, προσφέροντας κατώτερης ποιότητας προϊόντα, τα οποία σχετίζονται πλέον στη συνείδηση του κοινού με μένα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αγωγή που κατέθεσε η γνωστή μαγείρισσα.

Ο Κωνσταντίνος Μιναρετζής, μέσω των δικηγόρων του, έστειλε με τη σειρά του εξώδικο στην κυρία Αλεξιάδου, ισχυριζόμενος ότι με δική της άδεια χρησιμοποίησε το όνομά της στο πιάτο, ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, παρουσία μάλιστα και κοινών τους φίλων.