Ελένη Φουρέιρα: Έφερε τον... καύσωνα με το βιολετί μαγιό της! Είναι "φέτες" η τραγουδίστρια!

Φωτιά και λάβρα το κορμί της!

Ελένη Φουρέιρα: Έφερε τον... καύσωνα με το βιολετί μαγιό της! Είναι

Έφερε τον... καύσωνα με το βιολετί μαγιό της η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια είναι "φέτες" και κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά με το κορμί της.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, κάνοντας βόλτα με το σκάφος στα ελληνικά νησιά.

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είναι λάτρης του Instagram, δημοσίευσε μια άκρως καυτή φωτογραφία της με βιολετί μαγιό και έφερε τον καύσωνα με το κορμί της.

Η τραγουδίστρια έχει άψογες αναλογίες και πάθαμε πλάκα!

Ελένη Φουρέιρα μαγιό

Ελένη Φουρέιρα μαγιό

Ελένη Φουρέιρα: Μια νέα μοναδική εμπειρία που την «απογείωσε»!

Η Ελένη Φουρέιρα έζησε μια νέα εμπειρία που την «απογείωσε»!

Η καλλονή τραγουδίστρια συνεχίζει την περιοδεία της τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, κάνοντας συνεχώς sold out εμφανίσεις!

Μετά το live της στην Ρόδο και την μικρή καλοκαιρινή εξόρμηση στην Σύμη, η Ελένη Φουρέιρα… έζησε μια νέα μοναδική εμπειρία!

Όπως μοιράστηκε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εκρηκτική Ελένη ταξίδεψε με ελικόπτερο!

Ντυμένη με ένα άκρως σ3ξι ασημί σορτσάκι και ένα λευκό μπουστάκι, η Ελένη Φουρέιρα μπήκε στο ελικόπτερο για να πάει στον προορισμό της και απογειώθηκε!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 Ελένη Φουρέιρα: Μια νέα μοναδική εμπειρία που την «απογείωσε»!

 Ελένη Φουρέιρα: Μια νέα μοναδική εμπειρία που την «απογείωσε»!

 Ελένη Φουρέιρα: Μια νέα μοναδική εμπειρία που την «απογείωσε»!

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία! Αποκάλυψη τώρα...

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Έκανε αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή μέσα από συνέντευξή της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Celebrity και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο σύντροφό της αλλά και στις πρώην σχέσεις της.

Ερωτηθείσα για το εάν πιστεύει ότι έχει προστατέψει περισσότερο την τωρινή της σχέση με τον Αλμπέρτο Μποτία από τις προηγούμενες, απάντησε: «Ποτέ δεν μου άρεσε να εκτίθεμαι και δεν μου αρέσει επίσης να εκθέτω και τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Απλά πολλές φορές δεν μπορώ να το αποφύγω. Όσο και να προσπαθείς, δεν είναι πάντα εύκολο να μη σε ανακαλύψουν οι παπαράτσι».

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία

Για το εάν είναι η πιο πολύτιμη σχέση της, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Και εκείνοι ήταν πολύτιμοι και ο άνθρωπός μου τώρα είναι πολύτιμος και όσοι ενδεχομένως έρθουν θα είναι πολύτιμοι. Για κάποιο λόγο έχουμε επιτρέψει σε ορισμένους να βρεθούν τόσο κοντά μας στη ζωή, και αυτό σίγουρα τους καθιστά σημαντικούς».

Ελένη Φουρέιρα: Το βίντεο με καυτό μαύρο σύνολο που έφερε τις αντιδράσεις του κόσμου!

Ένα βίντεο της Ελένης Φουρέιρα με καυτό μαύρο σύνολο έφερε τις αντιδράσεις του κόσμου και τα σχόλια έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς φίλους.

Η τραγουδίστρια μετά την συμμετοχή της στη Eurovision 2018 και το «Fuego» έχει δει μεγάλη επιτυχία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με την μια συναυλία να υποδέχεται την άλλη σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Μεγάλη αγάπη και αδυναμία της η Ισπανία, αφού από εκεί κατάγεται και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία.

Τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο επίκεντρο των social media. Ένα challenge με το τραγούδι της «Loquita» έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις του κόσμου του internet οι οποίοι το δοκιμάζουν. Μάλιστα, η ίδια κάνει repost τα βίντεο τους στον λογαριασμό της.

Όλα ξεκίνησαν από το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια να χορεύει με μαύρο καυτό σύνολο, ξεκινώντας έτσι την δοκιμασία. Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε ρεσιτάλ.

Ελένη Φουρέιρα: Κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή της! Η δημόσια ανακοίνωση!

Το επόμενο βήμα στη ζωή της κάνει η Ελένη Φουρέρια μετά την νέα συλλογή τραγουδιών που δημοσίευσε. Την αποκάλυψη έκανε με μια δημόσια ανακοίνωση στα social media.

Η τραγουδίστρια μετά την συμμετοχή της στη Eurovision με το Fuego που κατέκτησε την δεύτερη θέση, είδε μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και κυρίως στην Ισπανία, όπου κατάγεται και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα, έκτοτε έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες σε διάφορες χώρα, αρκετά κομμάτια της έχουν γίνει hit, ενώ όπως ανακοίνωσε με μια φωτογραφία. Η τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια ρούχων γνωστή εταιρεία, ποζάροντας με το νέο της look.

Ελένη Φουρέιρα: Ξεσηκώνει τα πλήθη με μικροσκοπικό μαγιό και «καυτό» χορό! (Βίντεο)

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσηκώνει τα πλήθη με μικροσκοπικό μαγιό και «καυτό» χορό!

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια πάντα ξεκλέβει λίγο χρόνο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα λατρεύει τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά δεν διαθέτει τόσο χρόνο, ώστε να ταξιδέψει σε κάποιο από τα νησιά της χώρας μας.

Έτσι, όταν οι καταστάσεις της το επιτρέπουν, μαζεύεται με τους φίλους της στην πισίνα και όλοι μαζί χαλαρώνουν και διασκεδάζουν.

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να κάνει μια έκπληξη στους διαδικτυακούς φίλους της.

Δημοσίευσε ένα βίντεο, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, οποίο φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι και λικνίζεται στους ρυθμούς του νέου της τραγουδιού!

Μάλιστα, για να κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό το act της, ένας φίλος της άρχισε να της ρίχνει νερό με το λάστιχο όσο εκείνη χορεύει, γεγονός που φυσικά προκάλεσε τα γέλια όλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο: