Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πασίγνωστο μοντέλο ξεκίνησε "πόλεμο" κατά της Ελλάδας! Σάλος στο διαδίκτυο - «Ηλ@θια..»!

Αδιανόητο περιστατικό!

Πασίγνωστο μοντέλο ξεκίνησε
News 14.08.2019 16:42

Πασίγνωστο μοντέλο ξεκίνησε "πόλεμο" κατά της Ελλάδας! Σάλος στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της. « Είναι Ηλ@θια..», της έγραψαν.

Πριν λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί την Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές όπου την λήστεψαν μέσα στο σπίτι που έμεναν με αποτέλεσμα να πει δημόσια ότι δεν θα ξαναπάει στο νησί.

Με αφορμή την ανάρτηση της αυτή, στο διαδίκτυο επικράτησε πανικό. Αρκετοί χαρακτήρισαν τα σχόλια της Χαντίντ απερίσκεπτα και ανεύθυνα, γράφοντας πως είναι παράλογο να δαιμονοποιείς μια ολόκληρη χώρα για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Μάλιστα, κάποιος σχολίασε, σύμφωνα με το «Cosmopolitan»: «Με λήστεψαν στο Μαϊάμι... Δεν λέω στους ανθρώπους να μην πάνε εκεί... ηλίθια ανάρτηση».

Πασίγνωστο μοντέλο ξεκίνησε

Ένας άλλος επεσήμανε πως η Ελλάδα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην τουριστική της βιομηχανία. «Μία από τις κυριότερες πηγές εισοδήματος της Ελλάδας είναι ο τουρισμός και κυριολεκτικά δυσφημείτε τη χώρα. Εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τη Μύκονο ετησίως. Επειδή συνέβη σε σένα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί σε όλους. Έχετε δει ποτέ τα εγκλήματα και τις δολοφονίες που συμβαίνουν στη χώρα σας; Για να μη μιλήσουμε για τις μαζικές δολοφονίες. Σε παρακαλώ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι κανείς δεν θα έπρεπε να επισκεφθεί τις ΗΠΑ;».

 Πασίγνωστο μοντέλο ξεκίνησε

Μετά την κριτική που δέχθηκε, η Τζίτζι Χαντίν, αποφάσισε να προβεί στον ακόλουθο σχολιασμό: «Επιτρέψτε μου να το καταστήσω σαφές σε όσους πιστεύουν ότι δεν δικαιούμαι να εκφράσω την άποψή μου για την εμπειρία μου και να προειδοποιήσω τους ανθρώπους γι’ αυτήν – με λήστεψαν μαζί με άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποια υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατόν να έρθω σε επαφή με οποιαδήποτε μορφή επιβολής του νόμου, πέρα από την ιδιωτική μου ασφάλεια.

Αυτό είναι ένα προνόμιο το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι που ταξιδεύουν εκεί δεν θα είχαν. Εάν συμβεί κάτι ενώ το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνει για να προστατευτείς και όταν ανοίξει το αστυνομικό τμήμα, δεν φαίνεται πως η κατάρτιση και οι πόροι του συμβαδίζουν με την διατήρηση της ασφάλειας των ανθρώπων όσον αφορά στον αριθμό των εγκλημάτων που συμβαίνουν εκεί σε νυχτερινή βάση (μιλάω για το συγκεκριμένο νησί μόνο, γιατί εκεί έζησα όλη αυτή την εμπειρία).


Αυτή δεν είναι μια πληροφορία που γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι προτού επισκεφθούν τη Μύκονο. Αν ήξερα ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν τόσο συχνά και πως δεν υπήρχε υποδομή για να προστατευθεί κάποιος, δεν θα είχα πάει. Επομένως, αυτή είναι η γνώμη μου, που βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, και αν δεν σας αρέσει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Τέλος, δουλεύω πολύ σκληρά και πολύ σπάνια κάνω τέτοια ταξίδια για μένα και τους φίλους μου. Συνεπώς, αν θέλω να ποστάρω φωτογραφίες από το ταξίδι αφότου με λήστεψαν, θα το κάνω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πασίγνωστη Ελληνίδα celebrity «κόλασε» τα πλήθη με μαγιό που άφηνε ακάλυπτα τα επίμαχα σημεία της! (Βίντεο)

Άναψε φωτιές στο Πόρτο Χέλι με το κορμί της πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!

Share