Γιάννης Αϊβάζης: Η Μαρία Κορινθίου έχει την γιορτή της και της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο!

Τα τρυφερά λόγια!

Γιάννης Αϊβάζης: Η Μαρία Κορινθίου έχει την γιορτή της και της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο!

Η Μαρία Κορινθίου σήμερα έχει την γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο στα social media.

Το ζευγάρι που έχει καταφέρει να "χτίσει" μια όμορφη οικογένεια, παραμένει ερωτευμένο στο πέρασμα των χρόνων.

Σήμερα, η Μαρία Κορινθίου έχει την ονομαστική της εορτή και έχει στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, ο Γιάννης Αϊβάζης θέλησε αν της ευχηθεί και μέσα από το Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους και έγραψε στην λεζάντα: «Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη Μαρία του κόσμου !!! ( που την έχω εγώ)».

Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου: Τα λαμπερά γενέθλια και το party έκπληξη!

Τα γενέθλια του είχε χθες ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου του ετοίμασε ένα party έκπληξη μαζί με την οικογένεια του και φίλους.

Μάλιστα, χθες η ηθοποιός ευχήθηκε στο σύζυγο της και μέσα από τα social media.

Η Μαρία Κορινθίου προσκάλεσε στο σπίτι τους φίλους, και στενούς συνεργάτες του Γιάννη Αϊβάζη για να του κάνουν έκπληξη, αφού η ηθοποιός δεν γινόταν να τον αφήσει χωρίς party. Ανάμεσα στους καλεσμένους οι κουμπάροι τους Κατερίνα Τσάβαλου και Δημήτρης Στεργίου.

Ο Γιάννης Αϊβάζης πέρασε την πόρτα του σπιτιού τους όπου τον περίμεναν με μια τούρτα υπερπαραγωγή, σβήνοντας 42 κεράκια.

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου γενέθλια

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου γενέθλια

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου γενέθλια

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Απίστευτο το πόσο μεγάλωσε η κόρη τους! (Βίντεο)

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης βρίσκονται στην Αμερική και θα πάθετε σοκ μόλις δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της!

Η Ισμήνη έχει γίνει 11 χρονών και είναι ολόκληρη γυναίκα!

Ο Γιάννης Αϊβάζης ανέβασε στο instagram ένα βίντεο με την κόρη του να κάνει τραμπολίνο και φαίνεται το πόσο έχει μεγαλώσει!

Δείτε το βίντεο

Χαμός στο πλατό του Πρωινού! Η δήλωση της Μαρίας Κορινθίου που έφερε τα πάνω κάτω!

Χαμός έγινε στο πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1! Η δήλωση της Μαρίας Κορινθίου που έφερε τα πάνω κάτω!

Μια ατάκα που άκουσαν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά τους έκανε πυρ και μανία και έγινε χαμός στον αέρα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Η Μαρία Κορινθίου δήλωσε πως «το ζενίθ για κάθε ηθοποιό θεατρικά είναι ένα, Επίδαυρος».

Αυτή ήταν η ατάκα που ξεσήκωσε το πάνελ της εκπομπής!

Ο Νίκος Παρτσώλης εξερράγη από τον τρόπο που αντιμετώπισαν τη δήλωση οι συνεργάτες του και είπε εκνευρισμένος: «Όταν πει και η Ζόζεφιν ότι θέλει να τραγουδήσει στο Ηρώδειο αυτή την ωραία κουβέντα να κάνετε και να είστε πολύ γλυκείς με το θέμα. Λέει η Μαρία Κορινθίου για την Επίδαυρο και λέτε ναι, εντάξει…».

Ο διάλογος που ακολουθεί ήταν με ανεβασμένους τους τόνους:

Δημήτρης: Είναι κάποιος που έχει τα κλειδιά της Επιδαύρου, θεματοφύλακας της Επιδαύρου; Να ξέρουμε να τον ρωτάμε αν είναι να παίξει κάποιος στην Επίδαυρο.
Φαίη: Η Κορινθίου δεν είναι δύο χρόνια…
Νίκος: Άρα όποιος είναι πολλά χρόνια στη δουλειά, δικαιούται να παίξει στην Επίδαυρο. Μην την κάνουμε την κουβέντα, θα συμφωνήσω μαζί σας… Εντυπωσιάζομαι που το θεωρείτε φυσιολογικό.
Φαίη: Το θεωρώ φυσιολογικό, ναι, να απαντά ότι το όνειρο κάθε ηθοποιού είναι αυτό.

Νίκος: Το δικό της δεν θα έπρεπε να είναι. Το ζενίθ κάθε καλού ηθοποιού θα έπρεπε να είναι η Επίδαυρος, τελεία.
Δημήτρης: Τώρα γίνεσαι προσβλητικός.
Νίκος: Είναι υποκειμενικό κριτήριο του καθενός να πιστεύει τι είναι ο άλλος.
Δημήτρης: Εσύ δεν είσαι εδώ ως κοινό, έχεις ένα δημόσιο λόγο, οπότε πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Το κοινό δικαιούται να το πει αυτό, μεταξύ τους.
Νίκος: Θεωρώ ότι επειδή η ίδια δεν έχει δώσει τη δυνατότητα στον εαυτό της να παίξει μεγάλα έργα, αλλά την έχουμε δει σε εύκολες παραστάσεις και καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοώ. Όταν βγαίνει με το σιθρού και κάνει χορευτικά που τη σηκώνουν στα χέρια, αυτό δεν είναι δείγμα του τι μπορεί να δώσει ένας ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο: