Αυτή η κορμάρα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Ποια είναι;

Αυτή η κορμάρα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Αυτή η κορμάρα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό την οποία γνωρίσαμε καλύτερα αγαπημένα μέσα από καθημερινή τηλεοπτική σειρά.

Σήμερα, έχει την ονομαστική της εορτή και το γιορτάζει με το λευκό μπικίνι της στην παραλία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό και μας έδειξε πως είναι το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς.

Απομυθοποίηση τώρα! Πασίγνωστος και κούκλος ηθοποιός... έκανε κοιλιά!

«Γιορτάζω σημαίνει αγαπώ! Αγαπώ ένα χαμόγελο, ένα ηλιοβασίλεμα, ένα αγριολούλουδο, ένα αεράκι, μια μελωδία, την χροιά μιας αγαπημένης φωνής, μια αγκαλιά, μια σκέψη που οδηγεί σε ένα μικρό θαύμα και σε ατέρμονη ευτυχία…», έγραψε η Μαρία Ανδρούτσου στη λεζάντα της.

ηθοποιός σώμα

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός «αναστατώνει» το γυναικείο κοινό του με τους κοιλιακούς του!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός «αναστατώνει» το γυναικείο κοινό του με τους κοιλιακούς του!

Έχει χιούμορ, είναι έξυπνος, τραγουδάει και είναι καταπληκτικός ηθοποιός. Ποιος είναι;

Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη από τις «φέτες» που αναδεικνύονται στους κοιλιακούς του και από την παραπάνω περιγραφεί είναι ο Πάνος Βλάχος.

Τον αγαπήσαμε μέσα από την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», ενώ τον είχαμε δει και σε πολλές άλλες σειρές πριν από αυτήν.

Πάνος Βλάχος: Απίστευτο ξέσπασμα από τον ηθοποιό! «Τέλος στην βαρβαρότητα τώρα»!

Ο ίδιος ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στην Αμερική, αλλά επισκέπτεται συχνά την χώρα και κάνει διάφορες δουλειές, όπως την ταινία με την Ελένη Φουρέιρα που γύρισε πριν από λίγο καιρό, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί συναυλίες.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα του.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία που κάθε θηλυκό «έλιωσε» στη θέα του.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός «αναστατώνει» το γυναικείο κοινό του με τους κοιλιακούς του!

Όπως βλέπετε κάτω από την φωτογραφία έχει σχολιάσει και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που οι φήμες θέλουν να έχουν χωρίσει, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιώσει κάτι οι δυο τους, κινήσεις τους και κοινές εμφανίσεις που κάνουν διαψεύδουν αυτές τις φήμες.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Πάνος Βλάχος: Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος. Το ζευγάρι μετά από τον χωρισμό, ζει έναν όμορφο έρωτα.

Οι δυο τους ζουν μόνιμα στην Αμερική, ακολουθώντας το όνειρό τους.

Το ζευγάρι θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και όταν είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, δεν ήθελαν να κάνουν καμία δήλωση.

Ωστόσο, πλέον, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, και απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην Αμερική.

undefined

undefined