Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός πόζαρε ολόγυμνη στην μπανιέρα της!

Είναι κουκλάρα και θα πάθετε σοκ μόλις την δείτε!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός πόζαρε ολόγυμνη στην μπανιέρα της!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός πόζαρε ολόγυμνη στην μπανιέρα της και μοιράζει εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς της φίλους, μόλις βλέπουν την φωτογραφία της.

Τα τελευταία χρόνια, ζει μόνιμα στο Μεξικό, όπου μοιράζεται τη ζωή της, με τον αρχιτέκτονα και καλλιτέχνη Marc Cojab.

Ωστόσο, την έχουμε δει σε πολλές σειρές στην Ελληνική τηλεόραση, όπου έχει ξεχωρίσει με την ομορφιά της!

Ο λόγος για την Πατρίσια Μίλικ Περιστέρι η οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της, ποζάροντας ολόγυμνη μέσα στην μπανιέρα και είχε κρύψει τα επίμαχα σημεία με σαπουνάδα.

Μάλιστα, και η Τούνη έχει ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός πόζαρε ολόγυμνη στην μπανιέρα

"Βύθισε" την Σαντορίνη γνωστό μοντέλο! Πόζαρε ολόγυμνη και με νάζι στην πισίνα!

"Βύθισε" την Σαντορίνη γνωστό μοντέλο! πόζαρε ολόγυμνη και με νάζι στην πισίνα και μοίρασε εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και αναστατώνει τόσο τους τουρίστες, όσο και τους κάτοικους με το απίστευτο κορμί της.

Αφού πέρασε λίγες ημέρες στην Κρήτη, ταξίδεψε στη Σαντορίνη και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η lucia javorcekova δημοσίευσε την πιο προκλητική φωτογραφία της.

Γνωστή Ελληνίδα καλλονή προκάλεσε "λιποθυμίες" στη Μύκονο με το κοφτό μαγιό της!

Πόζαρε μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου που μένει ολόγυμνη με θέα το Αιγαίου.

πόζαρε ολόγυμνη και με νάζι στην πισίνα

Πασίγνωστο μοντέλο πόζαρε με αξύριστες μασχάλες και στο διαδίκτυο επικρατεί πανικός!

Πασίγνωστο μοντέλο πόζαρε σε εξώφυλλο περιοδικού με αξύριστες μασχάλες και στο διαδίκτυο επικρατεί πανικό με την κίνηση αυτή.

Ενεργή στο αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών, προσπαθεί με κάθε τρόπο να περάσει το μήνυμά της και όπως φαίνεται τα καταφέρνει.

Φωτογραφίζεται για το Αμερικάνικο Harper’s Bazaar με ένα πρωτότυπο και προχωρημένο τρόπο φορώντας μαύρο σουτιέν από δαντέλα, μιλώντας για τον φεμινισμό. Θέλοντας να περάσει το μήνυμα για τη σημασία του να νιώθεις σέξι. Αδιανόητο! Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας εμφανίστηκε με αξύριστες μασχάλες στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς!

«Σε κάθε γυναίκα αξίζει να της φέρονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό, ασχέτως πώς διαλέγουν να παρουσιάζονται στον κόσμο», σημειώνει.

«Μου αρέσει να ξυρίζομαι, αλλά μερικές φορές να το αφήνω τις τρίχες μου να μεγαλώνουν με κάνει να νιώθω σέξι», αναφέρει στη συνέχεια.

Πασίγνωστο μοντέλο πόζαρε με αξύριστες μασχάλες