Αλίκη Κατσαβού: Η φωτογραφία με το γιο της και το δημόσιο μήνυμα - «Τελευταία ο Φοίβος...»!

Τι συνέβη;

Αλίκη Κατσαβού: Η φωτογραφία με το γιο της και το δημόσιο μήνυμα -  «Τελευταία ο Φοίβος...»!

Μια φωτογραφία με το γιο της δημοσίευσε η Αλίκη Κατσαβού και έκανε μια αποκάλυψη με ένα δημόσιο μήνυμα. «Τελευταία ο Φοίβος...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός, η οποία διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, έχοντας κοντά της τον Κώστα Βουτσά με το γιο τους, απολαμβάνει κάθε λεπτό του καλοκαιριού.

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία του Φοίβου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε με συγκίνηση:

«Είναι μαγικό το πόσα πολλά πράγματα σε διδάσκει ένα παιδί! Τελευταία ο Φοίβος, έμαθε τη λέξη "εμείς" και τη λέει με κάθε ευκαιρία! Κι είναι χωρίς να το συνειδητοποιεί η μέγιστη αλήθεια στη σχέση γονιού - παιδιού. Γιατί το "εγώ" γίνεται πράγματι "εμείς".»

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Απογευματινή έξοδος με τον μικρό Φοίβο!

Την απογευματινή τους έξοδο με το μικρό Φοίβο απόλαυσαν ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού, το απόγευμα της Κυριακής.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Μαρίνα Φλοίσβου όπου έκατσε για καφέ σε καφετέρια δίπλα από τη θάλασσα και έκαναν την βόλτα τους.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού περνούν μοναδικές στιγμές με τον γιο τους, αφού από την ημέρα που ήρθε στη ζωή τους γέμισε χαρά. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα τρίτα του γενέθλια.

Η Αλίκη Κατσαβού, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την βόλτα τους με τα γέλια να πρωταγωνιστούν.

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Για βουτιές στην παραλία με το γιο τους!

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκαν στην παραλία και έκαναν τις βουτιές τους στη θάλασσα με το γιο τους. Το ζευγάρι του έχει μεγάλη αδυναμία και δεν του χαλάει κανένα χατήρι.

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο μικρός τους Φοίβος, ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, χθες γιόρτασαν τα τρίτα του γενέθλια με ένα όμορφο party με καλεσμένους φίλους και συγγενείς.

Πριν από λίγες ώρες ο Κώστας Βουτσάς με την Αλίκη Κατσαβού και τον Φοίβο πήγαν στη θάλασσα για μπάνιο! Ο μικρούλης έκανε τις βουτιές ενώ έπαιξε και με τα κουβαδάκια του με την μαμά του να τον απαθανατίζει.

undefined

undefined

undefined