Υβόνη Μπόσνιακ: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης της!

Η μικρή Ελένη έχει μεγαλώσει πολύ!

Υβόνη Μπόσνιακ: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης της!

Την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης της δημοσίευσε η Υβόνη Μπόσνιακ. Το μοντέλο της έχει αδυναμία και είναι αχώριστες.

Στις 14 Φλεβάρη του 2015 έφερε στον κόσμο το καρπό του έρωτα της με τον Αντώνη Ρέμο και από τότε ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Τέσσερα περίπου χρόνια τώρα, η χαρούμενη μαμά, δεν σταματά να καμαρώνει την μοναχοκόρη τους, η οποία τους γεμίζει καθημερινές με ευτυχισμένες ημέρες.

Υβόννη Μπόσνιακ: Τρελά ερωτευμένη με τον Αντώνη Ρέμο! «Το σπίτι μου... η αγκαλιά σου»!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Υβόννη Μπόσνιακ, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της Ελένης μαζί με την καλή της φίλη Παυλίνας Κωσταγιού, Η μικρή της έχει μεγαλώσει και είναι πια ολόκληρο κορίτσι.

Υβόννη Μπόσνιακ: Απλά ακομπλεξάριστη κατέβηκε από το σκάφος με τις "παντοφλίτσες" της!

Απλά ακομπλεξάριστη κατέβηκε από το σκάφος η Υβόννη Μπόσνιακ με τις "παντοφλίτσες" της, στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Αντώνη Ρέμο.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε το μοντέλο έκανε την εμφάνιση της σε παραλία του νησιού με λευκά παπουτσάκια που θύμιζαν πολύ παντόφλες. Όπως και να έχει πάντως ήταν μια κούκλα, όπως κάθε φορά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Υβόννη Μπόσνιακ στο νησί των ανέμων με casual look να είναι με μια φίλη της, ενώ στην συνέχεια να συναντά στο σκάφος τον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το σκάφος του ζευγαριού, αφού ο φακός είχε "τσακώσει" και τον Αντώνη Ρέμο πριν λίγες ημέρες.

Υβόννη Μπόσνιακ στη Μύκονο

Υβόννη Μπόσνιακ στη Μύκονο

Υβόννη Μπόσνιακ στη Μύκονο

Υβόννη Μπόσνιακ στη Μύκονο

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη τους! Δε θα την αναγνωρίσετε!

Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ! Δε θα την αναγνωρίσετε!

Ο γνωστός τραγουδιστής και η καλλονή σχεδιάστρια κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αστυπάλαια!

Μετά από μία αρκετά απαιτητική και κουραστική σεζόν, το ζευγάρι έχει ανάγκη από χαλάρωση και ξέγνοιαστες στιγμές με την κορούλα τους.

Η μικρή Ελένη όσο μεγαλώνει ξετρελαίνει τους γονείς της, οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να χαλάσουν κανένα χατίρι της μονάκριβης κόρης τους!

Σήμερα το πρωί λοιπόν (8/8) η Υβόννη Μπόσνιακ θέλησε να μας καλημερίσει δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Ελένης!

Όπως θα δεις στο στιγμιότυπο στο Instagram, η κόρη τους γίνεται σιγά σιγά ολόκληρη δεσποινίδα!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη τους! Δε θα την αναγνωρίσετε!

Υβόννη Μπόσνιακ: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Μεγάλες χαρές για τον Αντώνη Ρέμο!

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Υβόννη Μπόσνιακ με μια ανακοίνωση. Μεγάλες χαρές για τον Αντώνη Ρέμο και την οικογένεια του. Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι.

Μετρώντας έναν χρόνο γάμου και έχοντας στο αποκτήσει μια κόρη, δεν σταματούν να περνούν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Αφού, η οικογένεια τους είναι πάνω από όλα.

Πριν από λίγες ώρες η Υβόννη Μπόσνιακ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως με τον Αντώνη Ρέμο γιορτάζουν 10 καλοκαίρια μαζί, από την ημέρα που πήρα την απόφαση να είναι μαζί.

Όπως ήταν επόμενο τα likes στην τρυφερή τους φωτογραφία έπεσαν βροχή, ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τους ευχηθούν για αυτή την ευχάριστη είδηση.

undefined