Δημήτρης Μητροπάνος: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη λίγο πριν ξεψυχήσει! «Ήμουν δίπλα του το τελευταίο βράδυ»!

Οι τελευταίες ώρες του αείμνηστου τραγουδιστή!

Δημήτρης Μητροπάνος: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη λίγο πριν ξεψυχήσει! «Ήμουν δίπλα του το τελευταίο βράδυ»!

Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Μητροπάνο, λίγο πριν ξεψυχήσει. «Ήμουν δίπλα του το τελευταίο βράδυ», είπε κοντινό του πρόσωπο.

Μεταξύ άλλων περιγράφει: «12 Απριλίου 2012, παραμονή του θανάτου του ήμασταν παρέα. Το τελευταίο του βράδυ φάγαμε μαζί και τα λέγαμε. Ήταν μια χαρά ο άνθρωπος…»!

Η Σοφία Μάντη η οποία εργάζεται ως νοσηλεύτρια, αλλά παράλληλα είναι και τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για τη φιλική σχέση που διατηρούσε με τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο και την οικογένειά του.

«Το εξοχικό της οικογένειάς μου στον Μαραθώνα είναι δίπλα σε εκείνο του Δημήτρη Μητροπάνου κι έτσι κάναμε μαζί διακοπές τα καλοκαίρια και πολλή παρέα. Όσο μεγαλώναμε τόσο τον θαυμάζαμε. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια.

Η απίστευτη αποκάλυψη για τον Μητροπάνο μετά τον θάνατό του - Το τραγούδι "Ρόζα" και ο άγνωστος καβγάς

Δημήτρης Μητροπάνος

Η συμβουλή που μου είχε δώσει αναφορικά με το τραγούδι ήταν αυτό που έκανε κι ο ίδιος: “Να τραγουδάς με την ψυχή σου!” Τα τελευταία χρόνια πριν φύγει από τη ζωή κάναμε πολλή παρέα. Θυμάμαι, όταν είχε έτοιμο τον τελευταίο του δίσκο, πριν από την ηχογράφηση, με φώναξε και μου είπε “Μικρή, έλα να ακούσεις λίγο κάτι” και με έβαλε να ακούσω τα τραγούδια να του πω τη γνώμη μου. Άκουσα όλα τα τραγούδια και στο “Όταν έχω εσένα” συγκινήθηκα και του είπα: “Αυτό θα μείνει!” Αν ζούσε, θα κάναμε ντουέτο…».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως το τελευταίο βράδυ της ζωής του το πέρασαν παρέα. «12 Απριλίου 2012, παραμονή του θανάτου του ήμασταν παρέα. Το τελευταίο του βράδυ φάγαμε μαζί και τα λέγαμε. Ήταν μια χαρά ο άνθρωπος. Είχε γυρίσει από τη Γαλλία πριν από δέκα μέρες, όπου πήγε για τη θεραπεία του, και ήταν όλα τέλεια. Και το πρωί… Η είδηση με βρήκε στο χειρουργείο. Δεν μπορούσα να συνεχίσω τη δουλειά μου και ζήτησα άδεια να φύγω. Έτρεξα στο σπίτι και σφιχταγκαλιαστήκαμε με την κυρία Βένια (σ.σ.: η γυναίκα του αείμνηστου καλλιτέχνη) και τους γονείς μου και κλαίγαμε».

Απίστευτη αποκάλυψη για τον θάνατο του Μητροπάνου! «Τους τελευταίους μήνες δεν ήθελε να...»!

Μια αποκάλυψη για τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο Παντελής Θαλασσινός εξομολογήθηκε πως τους τελευταίους μήνες της ζωής του δεν ήθελε να τον δει. Διαβάστε παρακάτω...

Πώς ξεκίνησε η ιστορία με τα «12 +1 ηλιοτρόπια» του Αλκή Αλκαίου, που κυκλοφορήσατε πρόσφατα;

«Είναι μεσημέρι της 17ης Απριλίου του 2012. Απ' το πρωί τα ρα­διόφωνα παίζουν Δημήτρη Μητροπάνο και αναγγέλλουν το δυσά­ρεστο γεγονός! Χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι η Λιζέτα Καλημέρη.

-Παντελή, πρέπει να σε δω. Να συναντηθούμε, να σου δώσω κάτι.

-Τι είναι, Λιζέτα μου;

-Θα καταλάβεις, μου λέει.

undefined

Συναντηθήκαμε λοιπόν το βραδάκι στη 'Συλλαβή" της Κικής και του Φίλιππου, στο Παγκράτι. "Έχω αυτό το φάκελο για σένα. Διά­βασε και θα καταλάβεις, γιατί ήθελα ειδικά σήμερα, να σε δω". Είχε μέσα ένα γράμμα για μένα, απ' τον Αλκή Αλκαίο, με ημερομηνία 13 Α­πριλίου, λίγο πριν από το Πάσχα του 2012. Περιείχε δώδεκα εξαιρετικούς λαϊκούς στίχους, αριθμημένους κι αραδιασμένους, με σειρά τη δική του. Τη σειρά την κράτησα ως σήμερα. Ο τίτλος Ί2+ 1 ηλιοτρόπια" και γραμ­μένα για τη νέα δουλειά του Δημήτρη Μητροπάνου. Πάνω απ' το +- 1 υ­πήρχε μια σημείωση, που μου έλεγε: Το + 1 (στο στούντιο για γούρι). Γύρισα στο σπίτι, να πάρω τηλέφωνο τον Αλκή, με την ησυχία μου.

-Αλκή μου, σήμερα πήρα το φάκελο στα χέρια μου. Τι ατυχία! Μας προ­λαβαίνει η ζωή...

-Είδες καμιά φορά η μοίρα τι παιχνίδια παίζει, Παντελή μου;

-Ναι, Αλκή μου, όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει...

-Νιώθω ότι τα τραγούδια έμειναν παραπονεμένα, του είπα, γιατί ήταν
προορισμένα, να τα βγάλει βόλτα ένας πολύ μεγάλος τραγουδιστής.

Να τα γράψεις τα τραγούδια, Παντελή, και να τα πεις εσύ, μου είπε. Κλείσαμε το τηλέφωνο, κι είμαι σίγουρος πως κι οι δύο νιώθαμε τα ίδια. Τη ματαιότητα και την απουσία να μας ταρακουνούν. Το περαστικό μας παρόν ήταν απαλλαγμένο από κάθε ίχνος φιλοδοξίας και υστεροφημίας. Αρχισα να γράφω τα τραγούδια, ύστερα από λίγες εβδομάδες, παίζο­ντας του μερικά, απ'το τηλέφωνο. Θυμάμαι τη χαρά του και τα ενθαρρυντικά του σχόλια, που με προέτρεπαν να φτιάξω όλα τα τραγούδια. Του άρεσαν πολύ τα "Βότσαλα", οι "Σπαθιές στο κύμα", το "Πανέρι", Ό δρό­μος το γράμμα κι ο ταχυδρόμος". Του τα έφτιαξα ένα σιντάκι και τα άκου­γε τις τελευταίες μέρες της αρρώστιας του και της ζωής του, Τον ξεχω­ριστό αυτό άνθρωπο δεν τον γνώρισα από κοντά. Κοντά ήρθαμε από τις τηλεφωνικές συζητήσεις μας, μιας και τους τελευταίους μήνες της ζωής του δεν ήθελε να τον δω. Κοντά μας έφεραν τα τραγούδια μας».

Πηγή: Tηλεθεατής