Σάββας Πούμπουρας: Η φωτογραφία με τη σύζυγο του και η δημόσια... γκρίνια!

Δεν άντεξε άλλο και τα... έβγαλε από μέσα του!

Σάββας Πούμπουρας: Η φωτογραφία με τη σύζυγο του και η δημόσια... γκρίνια!

Μια φωτογραφία με την σύζυγό του δημοσίευσε ο Σάββας Πούμπουρας και δεν δίστασε να αποκαλύψει την... γκρίνια του με αφορμή την πόζα τους.

Το ζευγάρι που μετράει δυο χρόνια γάμου, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Μάλιστα, αναρτούν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους, σε μια από αυτές πόζαραν με θέα το ηλιοβασίλεμα με την Αρετή Θεοχαρίδη και έγραψε στην λεζάντα του:

"Φυσικά μαζί μας ο κλασικός φίλος που “ποτέ δεν είναι έτοιμος για φωτογραφία”

By the way, επειδή ΟΛΟΙ παλεύετε να βγάλετε φωτό με την δύση και τα μαγικά χρώματα, (σας τρώνε οι γυναίκες σας το ξέρω..), ΔΙΑΛΕΞΤΕ:
ή που θα φαίνεστε και δεν θα δείτε ποτε στον αιώνα το μαγικό πορτοκαλί κλπ.
-ή που θα είστε κατίμαυροι με φανταστικό, σχεδόν ΑΠΟΛΥΤΟ σουπεργουαου ηλιοβασίλεμα, αλλά θα τρώτε γκρίνια: “γιατί είμαστε σκοτεινοί αγάπη μουυυυ;”"!

Σάββας Πούμπουρας σύζυγος
Σάββας Πούμπουρας σύζυγος

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Η πρώτη τους δημοσίευση μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνουν γονείς!

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Αυτή είναι η πρώτη τους κοινή φωτογραφία σε μια δημοσίευση από την γλυκά εγκυμονούσα μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνουν γονείς!

Οι δυο τους διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους και της σχέσης τους, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε κάνει γνωστή την είδηση και στην συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1 την επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο την ευχάριστη ανακοίνωση.

Δύο μέρες μετά, η Αρετή Θεοχαρίδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση με μία διαφορετική φωτογραφία.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Family #5months».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Η πρώτη τους δημοσίευση μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνουν γονείς!

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Με αυτό τον απίστευτο τρόπο έμαθαν πως θα γίνουν γονείς! (Βίντεο)

Με αυτό τον απίστευτο τρόπο έμαθαν ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη πως θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και η αποκάλυψη έγινε on air.

Σε τέσσερις περίπου μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό τους έρωτα τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός και αποκάλυψε πως το έμαθαν.

«Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού, θα ήθελα κορίτσι! Δεν έγινε καμία ιδιαίτερη ανακοίνωση… ήμασταν στην διαδικασία προσπαθούσαμε καιρό και… Εγώ είδα πρώτος το test εγκυμοσύνης και το ανακοίνωσα στην Αρετή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του!

Ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του!

Το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει και ανακοινώνει το γεγονός!

Η "βόμβα" έσκασε με την εγκυμοσύνη της Αρετής Θεοχαρίδη, η οποία περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Σάββα Πούμπουρα!

Μάλιστα ο παρουσιαστής ανέβασε και μία φωτογραφία μαζί με την αγαπημένη του, όπου ποζάρουν για να ανακοινώσουν τον ερχομό του παιδιού τους!

Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του!