Σωτήρης Κοντιζάς: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του και θα "λιώσετε"!

Είναι... χαζομπαμπάς!

Σωτήρης Κοντιζάς: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του και θα

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του Σωτήρη Κοντιζά και θα "λιώσετε". Ο μικρός έγινε ενός έτους πριν περίπου ένα μήνα και είναι απίστευτος.

Τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο MasterChef και από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αυτή την περίοδο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρική απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές με την σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά, τα οποία λατρεύει.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το γιο του και μας έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει..

Σωτήρης Κοντιζάς γιος

Σωτήρης Κοντιζάς: Ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια του στην παραλία! (Βίντεο)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια του στην παραλία!

Ο καταξιωμένος σεφ, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR, είναι επίσης κι ένας πολύ γλυκός και δοτικός πατέρας.

Ο ίδιος μετά το τέλος του MasterChef απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του, την σύζυγό του Δεσποινα και τα δυο τους παιδιά, την 3χρονη Αριάννα Τσιχίρο και τον ενός έτους γιο τους!

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε δηλώσει για την οικογένειά του:

«Θα έλεγα ότι είμαστε ενημερωμένοι γονείς. Η Δέσποινα είναι “ψείρας” σε αυτά και έχει διαβάσει ό,τι μπορεί να υπάρχει για παιδιά. Οπότε την εμπιστεύομαι σε αυτό το θέμα. Μια παραπάνω έννοια θα έλεγα που έχουμε για την Τσιχίρο από τότε που γεννήθηκε είναι ότι έχει αρκετές τροφικές αλλεργίες. Πρέπει να είμαστε πάντα πολύ προσεκτικοί στο τι της δίνουμε. Από τότε κι εγώ ως μάγειρας στη δουλειά μου έχω αποκτήσει έξτρα ευαισθησία στο θέμα των αλλεργιών».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σωτήρης Κοντιζάς: «Μόνο εμείς οι δυο»! Η τρυφερή φωτογραφία με την γυναίκα της ζωής του!

Μια τρυφερή φωτογραφία με την γυναίκα της ζωή τους δημοσίευσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Βέβαια, είναι μια από τις δυο γυναίκες που λατρεύει στη ζωή του, αφού η μια είναι η γυναίκα του.

Ο κριτής του MasterChef, έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα του! Μπορεί να θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο συχνά μοιράζεται διάφορε στιγμές του στο Instagram, χωρίς όμως να εκθέσει την οικογένεια του.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, ο Σωτήρης Κοντιζάς, απαθανάτισε τις σκιές τους με την κόρη του και έγραψε «Μόνο εμείς οι δυο/ μπορούμε να το κάνουμε αν προσπαθήσουμε/ μόνο εμείς οι δύο».

undefined

Σωτήρης Κοντιζάς: Θα αηδιάσετε με τα φαγητά που έχει δοκιμάσει!

Ο κριτής του Master Chef,Σωτήρης Κοντιζάς, έχει δοκιμάσει φαγητά τα οποία σίγουρα θα σας αηδιάσουν!

Κανείς δεν θα το τόλμαγε!

Συγκεκριμένα ο Κοντιζάς αποκάλυψε στο DownTown πως στο ταξίδι που είχε κάνει το 2014 στο Βιετνάμ, είχε δοκιμάσει πολλά παράξενα φαγητά!

«Στο ταξίδι μου στο Βιετνάμ, το 2014, δοκίμασα εξαιρετικές σούπες από χελώνα με μαλακό ή χωρίς καθόλου κέλυφος. Έχω δοκιμάσει επίσης τηγανητές πέτσες από τα πόδια κότας και γλώσσες πάπιας. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με μια γυναίκα που έχουμε ταξιδέψει μέχρι το Βιετνάμ και να μου λέει «Πάμε να φάμε burgers». Ξενερώνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.