Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τον πήρα κλαίγοντας να του πω ότι...» - Η δημόσια αποκάλυψη!

Τι συνέβη;

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τον πήρα κλαίγοντας να του πω ότι...» - Η δημόσια αποκάλυψη!

Μια απίστευτη αποκάλυψη από τις καλοκαιρινές της διακοπές έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Τον πήρα κλαίγοντας να του πω ότι...», είπε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός είναι λάτρης του Instagram και μοιράζεται αρκετές καθημερινές της διακοπές, ειδικά την περίοδο των διακοπών με την οικογένεια της.

Πριν από λίγο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια απίστευτη ιστορία, μαζί με μια φωτογραφία της από το εξοχικό.

«Τα καλοκαίρια μου είχαν πάντα μια αιώρα. Μια συγκεκριμένη. Από το 2000 την ίδια. Με κοίμισε σε άπειρα μέρη στην Ελλάδα, και την λάτρευα.. Πριν μερικές μέρες κάποιος πέρασε έξω απ το σπίτι μου στο χωριό και μου την έκοψε με ψαλίδι... Δεν ξέρω γιατί το έκανε, αλλά ξέρω ότι ήθελα να μοιραστώ αυτή την ιστορία μαζί με αυτή τη φωτογραφία της καινούριας μου αιώρας. Μου την έστειλε ένας πολύ παλιός μου φίλος όταν τον πήρα κλαίγοντας να του πω ότι εγώ καλοκαίρι χωρίς αιωρα δεν μπορώ να κάνω... (drama queen) Και αν ξέρει πως μπορώ να τη φτιάξω. Σε 2 μέρες μου έστειλε αυτή. Τώρα αράζω εδώ και σκέφτομαι πως όσο συναισθηματικά δεμένη κι αν ήμουν με την αιωρα μου, έκλεισε τον κύκλο της και αντί να κάθομαι να κλαίω πάνω απ το χυμένο γάλα, καλά θα κάνω να ευχαριστηθώ την καινούρια αιώρα που με τόση καλοσύνη μου πρόσφερε ο παλιός μου φίλος, μιας και η παλιά είναι τόσο κατεστραμμένη που δεν φτιάχνεται... Νομίζω πως αυτή η ιστορία μπορεί να ταυτιστεί με πολλές άλλες, με ή χωρίς αιώρα...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου σπίτι

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μας έδειξε για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο στο εξοχικό της!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μας έδειξε για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο στο εξοχικό της. Είναι εντυπωσιακό και μίνιμαλ.

Η ηθοποιός βρίσκεται στο εξοχικό τους σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, και τις δυο τους κόρες, Λυδία και Ηλέκτρα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το δωμάτιο των παιδιών της στο εξοχικό σπίτι.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με την 3,5 ετών κόρη της!

Η κρεβατοκάμαρα της μικρής Λυδίας και Ηλέκτρας είναι minimal και ταυτόχρονα άκρως εντυπωσιακή!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου σπίτι

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Στην πισίνα με τιγρέ μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς στο κορμί της!

Στην πισίνα με τιγρέ μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς στο κορμί της πόζαρε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και έκανε πανικό στο Instagram.

Η ηθοποιός είναι ακομπλεξάριστη και αγαπάει το σώμα της. Μάλιστα, έχει δεχθεί αρνητικά σχόλια για το κορμί της στα οποία δίνει αποστομωτικές απαντήσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί φωτογραφίες της με μαγιό. Σε μια από αυτές πόζαρε στην πισίνα και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη.

Έδειξε την αισθησιακή της πλευρά, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η δημόσια έκκληση στο Instagram! Τι συνέβη;

Μια δημόσια έκκληση έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συνέβη;

Η ηθοποιός είναι ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τα ζώα και θέλησε να βοηθήσει ένα αδέσποτο σκυλάκι να βρει σπίτι.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι καθημερινή χρήστης των social media και λόγω των πολλών follower που έχει μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instastory της την φωτογραφία από το σκυλάκι που δίνεται προς υιοθεσία.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η θλίψη και ο πανικός της ηθοποιού! Οι δύσκολες στιγμές και η μάχη που έδωσε!

Πηνελόπη Αναστασοπουλου: Η φωτογραφία με το μωρό και το συγκινητικό μήνυμα! «Σου έχει τύχει να...»!

Μια φωτογραφία με το μωρό της που δημοσίευσε, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, συνόδευσε ένα συγκινητικό μήνυμα για τα παιδιά της.

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες της και το έχει εκφράσει πολλές φορές μέσα από τα social media αλλά και από δηλώσεις της.

Είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και πριν λίγο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με την μπέμπα της. Μάλιστα, στη λεζάντα της έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Σου έχει τύχει να σκέφτεσαι: "θέλω να κρατήσω αυτή τη στιγμή για πάντα στη θύμηση μου?“ και να παλεύεις με το νου σου να κρατήσεις το χρόνο όσο πιο πολύ μπορείς για να διαρκέσει αυτή η στιγμή το περισσότερο δυνατό...? Οι στιγμές με τα μωρά μου.. Πόσο πολύτιμες, πόσο γεμάτες ενέργεια και αγάπη...».

Πηνελόπη Αναστασοπουλου παιδιά