Την «Σωσώ» από τα Εγκλήματα με τις απίστευτες ατάκες της, την θυμάστε; Δείτε πως είναι σήμερα!

Η "κακιά" της σειράς μεγάλωσε!

Την «Σωσώ» από τα Εγκλήματα με τις απίστευτες ατάκες της, την θυμάστε; Δείτε πως είναι σήμερα!

Την «Σωσώ» από τα Εγκλήματα με τις απίστευτες ατάκες της, την θυμάστε; Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον "κακό" ρόλο της.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 1998, ενώ το τελευταίο το 2000 και πολλοί τηλεθεατές ταυτίστηκαν με τα πρόσωπα της σειράς.

Σε αυτές τις προσωπικότητες που λατρέψαμε ήταν κι η Σωσώ, η σύζυγος του Αλέκου, που προσπαθούσε να σκεφτεί τρόπους να τον... ξεφορτωθεί αφού ήξερε ότι την απατά.

Θυμάστε τη νικήτρια του Greek Idol, Βαλάντω Τρύφωνος; Θα τρίβετε τα μάτια σας μόλις δείτε πως είναι σήμερα!

Πως είναι σήμερα όμως η Σωσώ ή πραγματικότητα Καίτη Κωνσταντίνου;

Σωσώ Εγκλήματα

Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που δεν έκανε ποτέ φασαρία; Σήμερα η εμφάνισή της «φωνάζει» από μακριά!

Σίγουρα θυμάστε την παίκτρια του Survivor που δεν έκανε ποτέ φασαρία, σήμερα όμως η εμφάνισή της «φωνάζει» από μακριά!

Η ίδια, δεν απασχόλησε ποτέ τους συμπαίκτες της με απαιτήσεις και ιδιοτροπίες, και πάντα είχε μια αρκετά καλή επίδοση στα αγωνίσματα. Σήμερα, η Μαρίνα Σαμαρίνου είναι ακόμα πιο όμορφη από τότε!

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρία Σαμαρίνου είναι αθλήτρια χιονοδρομίας του Ομίλου Χιονοδρόμων Έδεσσας που πρόσφατα μεταγράφηκε στον ΑΛΠΙΣ. Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στο αλπικό σκι εννέα φορές συνολικά και σε όλες τις κατηγορίες και μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Μπορεί να έχουμε καιρό να την δούμε, ειδικά μετά το Survivor, εμείς όμως την βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε, όπως είναι σήμερα!

Survirvor: Θυμάστε αυτή τη παίκτρια; Σήμερα είναι πιο «καυτή» από λάβα!

Ιδού λοιπόν:

Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που δεν έκανε ποτέ φασαρία; Σήμερα η εμφάνισή της «φωνάζει» από μακριά!Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που δεν έκανε ποτέ φασαρία; Σήμερα η εμφάνισή της «φωνάζει» από μακριά!

Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που δεν προκάλεσε ποτέ κανέναν; Σήμερα «ζαλίζει» με το πώς έγινε!

Σίγουρα θυμάστε την παίκτρια του Survivor που δεν προκάλεσε ποτέ κανέναν... Σήμερα «ζαλίζει» με το πώς έγινε!

H Ζωή Ανδρονικίδου ήταν μια από τις παίκτριες του Survivor 2018!

Η όμορφη παίκτρια ανήκε στην ομάδα των Μαχητών και είχε προκαλέσει ένα buzz όταν είδαμε πως αγνοούσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν της μιλούσε! Η ίδια ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε κακή πρόθεση και το θέμα έληξε εκεί!

Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που βλέπετε; Αν πέρναγε δίπλα σας, σήμερα, δεν θα την αναγνωρίζατε!

Ποια είναι η Ζωή Ανδρονικίδου:


1.Είναι 22 ετών
2.Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη
3.Είναι αθλήτρια του ταε κβον ντο
4.Είναι φοιτήτρια φυσικής αγωγής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
5.Κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do το 2014 στην Ταϊπέι
6.Προπονεί ένα τμήμα παιδιών ηλικίας 3-3,5 ετών στο άθλημα του ταε κβον ντο

Πώς είναι η ίδια σήμερα - Θα πάθετε ταραχή:

Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που δεν προκάλεσε ποτέ κανέναν; Σήμερα «ζαλίζει» με το πώς έγινε!Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που δεν προκάλεσε ποτέ κανέναν; Σήμερα «ζαλίζει» με το πώς έγινε!Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που δεν προκάλεσε ποτέ κανέναν; Σήμερα «ζαλίζει» με το πώς έγινε!

Survivor: Θυμάστε την παίκτρια που άφησε εποχή; Σήμερα προκαλεί ταραχές!

Θυμάστε την παίκτρια που άφησε εποχή στο Survivor; Σήμερα η αθλήτρια προκαλεί ταραχές με το καλλίγραμμο κορμί της με μαγιό.

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης το 2018. Η αποκάλυψη που είχε κάνει για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος πνίγηκε είχε συγκινήσει τους πάντες.

Survivor Μαρίνα Πήχου

Survivor: Σίγουρα θυμάστε την παίκτρια που βλέπετε! Πάρτε «χαπάκι» και δείτε την σήμερα!

Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα είχε αποκαλύψει: Ήρθε η στιγμή να αποκαλύψω τον σκοπό για τον οποίο μπήκα εδώ μέσα. Το είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. Και απλά για μένα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρ' όλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν, γιατί πίστευε σε μένα ότι μπορώ να φτάσω μακριά. Οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Του αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω».

Survivor Μαρίνα Πήχου

Η Μαρίνα Πήχου, κατάγεται από τα Τρίκαλα όμως τα πέντε τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει τελειώσει ΤΕΦΑΑ και ασχολείται από μικρή με την ενόργανη γυμναστική και τα τελευταία 5 χρόνια κάνει kick boxing, ενώ έχει και δική της σχολή στην Μεταμόρφωση Αττικής. Είναι προπονήτρια kick boxing, ενόργανης και διδάσκει trx και function. Η Μαρίνα έχει λάβει διακρίσεις στην ενόργανη, ήταν στην Εθνική ομάδα και έχει πανελλήνιους τίτλους.

Στο Survivor έχει αφήσει εποχή, αφού ήταν από τις δυνατές παίκτρια, ενώ όπως είπαμε παραπάνω η ιστορία της μας είχε συγκινήσει όλους.

Survivor Μαρίνα Πήχου

Μετά το παιχνίδι, αν μπεις στον λογαριασμό της στο Instagram, προκαλεί πανικό. Οι φωτογραφίες της με μαγιό οι οποίες αποκαλύπτουν το καλογυμνασμένο κορμί της έχουν... αναστατώσει.

Survivor Μαρίνα Πήχου

Survivor Μαρίνα Πήχου