Σάλος στο διαδίκτυο με αδημοσίευτο βίντεο παρουσιάστριας! Άγνωστος τράβηξε την πίσω της όψη!

Έχει άψογες αναλογίες....

Σάλος στο διαδίκτυο με αδημοσίευτο βίντεο παρουσιάστριας! Άγνωστος τράβηξε την πίσω της όψη!

Σάλος επικρατεί στο διαδίκτυο με αδημοσίευτο βίντεο παρουσιάστριας καιρού! Άγνωστος τράβηξε κρυφά την πίσω της όψη!

Είναι διάσημη για το εξαιρετικό της κορμί με τις τρομερές αναλογίες και κυρίως για την πίσω της μεριά. Μάλιστα, το Instagram της είναι γεμάτο με αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες, η Σολ Πέρες από την Αργεντινή έγινε πρωταγωνίστρια σ' ένα απίστευτο περιστατικό. Την ώρα που ήταν σε live μετάδοση, ένας άγνωστος αποφάσισε να την... απαθανατίσει σε βίντεο στο κινητό του και συγκεκριμένα την πίσω της όψη.

Σάλος με γνωστή παρουσιάστρια! Απολύθηκε γιατί το ντύσιμο της ήταν too much! (Βίντεο)

Άμεσα, γύρισε προς το μέρος του και του ζήτησε να δημοσιεύσει το βίντεο που τραβούσε. Όμως, ο άνδρας δεν θέλησε να το αποκαλύψει στην κάμερα, ισχυριζόμενος πως τραβούσε γενικά πλάνα.

Σάλος με 27χρονη τηλεπερσόνα! Ο άντρας της σκότωσε τον σκύλο τους και απολύθηκε!

Σάλος έχει ξεσπάσει με 27χρονη τηλεπερσόνα, αφού ο άντρας της σκότωσε τον σκύλο τους και εκείνη απολύθηκε!

Ο λόγος για την Jenelle Evans, η οποία συμμετέχει στο ριάλιτι, Teen Mom 2 και απολύθηκε από το MTV!

Συγκεκριμένα η 27χρονη τηλεπερσόνα απολύθηκε από το κανάλι επειδή ο σύζυγός της David Eason πυροβόλησε και σκότωσε το Bull Dog που είχαν.

Η Jenelle Evans

Το MTV ανακοίνωσε ότι η Jenelle δεν θα εμφανιστεί ξανά σε καμία σεζόν του ριάλιτι, με την σχετική δήλωση να αναφέρει: «Το MTV τελείωσε τη συνεργασία του με τον David Eason πριν από ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2018 και δεν έχει κινηματογραφήσει μαζί του κανένα νέο επεισόδιο του Teen Mom 2. Επιπλέον, σταματήσαμε να γυρίζουμε και με την Jenelle Eason από τις 6 Απριλίου 2019 και δεν σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε μαζί της στην επόμενη σεζόν».

OPEN: Θρίλερ για γνωστή παρουσιάστρια! Ετοιμάζουν την "κηδεία" της...

Θρίλερ ζει γνωστή παρουσιάστρια στο κανάλι OPEN! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ετοιμάζουν την "κηδεία" της..

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τα όσα, μόλις, έμαθα!

Αρχικά, το OPEN φέτος, να σημειωθεί, πως είναι το μοναδικό κανάλι που στήριξε και έδωσε ευκαιρίες σε πολλά νέα άτομα να αναδειχθούν! Δεν δίστασε να ρισκάρει και να προσπαθήσει να κερδίσει το κοινό με νέα προγράμματα και φρέσκες ιδέες και... κατά κύριο λόγω τα κατάφερε!

Αλλά για να συνεχίσω στο θέμα μου...

Μπήκε στο κανάλι ως μια "γρήγορη λύση" και ετοιμάζεται να... "βγει" ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα ούτε δίμηνο!

Ο λόγος για την Ειρήνη Κολιδά, η οποία μέσα σε μια ημέρα ανέλαβε ρόλο παρουσιάστριας, καθώς πήρε στα χέρια της την εκπομπή "Μεσημεριάτικα" μετά την έξοδο της Τσαβαλιά!

OPEN: Θρίλερ για γνωστή παρουσιάστρια! Ετοιμάζουν την απόλυσή της...

Τα νούμερα τηλεθέασης, όμως, δεν είναι και πολύ... καλά! Παίζει κάτω από 5% δυστυχώς συνεχώς και το κανάλι πρόσθεσε στο δυναμικό της ομάδας την Ραμόνα Βλαντή, την νικήτρια του πρώτου My Style Rocks, η οποία κατάφερε να δώσει έναν άλλον αέρα και να μαγνητίσει τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού!

OPEN: Θρίλερ για γνωστή παρουσιάστρια! Ετοιμάζουν την απόλυσή της...

Οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στο Vanda's, αναφέρουν πως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Ειρήνη Κολιδά δεν θα ανήκει στο δυναμικό του σταθμού και η Ραμόνα, που στάθηκε επάξια σε ότι της ζητήθηκε, θα αναλάβει την συγκεκριμένη εκπομπή, ή κάποιο άλλο project, αφού είδαν πως... τραβάει!