Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αχώριστη με την Μάρα Ζεχαρέα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πάρο!

Μόνο στο Youweekly.gr!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αχώριστη με την Μάρα Ζεχαρέα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πάρο!

Αχώριστη είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Μάρα Ζαχαρέα. Το Youweekly έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους στην Πάρο.

Τα τελευταία έξι χρόνια τις συνδέει μια δυνατή φιλία και είναι τρανή απόδειξη πως η ενημέρωση μπορεί κάλλιστα να συνυπάρχει με την ψυχαγωγία. Για ένα ακόμη καλοκαίρι η Μάρα Ζαχαρέα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνουν κοινές οικογενειακές διακοπές στην Πάρο και περνούν αρκετό χρόνο μαζί, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU.

Εκτός από τις συχνές εξόδους σε εστιατόρια της Παροικιάς και της Νάουσας μαζί με τις οικογένειές τους, μοιράζονταν και την ίδια παραλία για τις βουτιές και την ξεκούρασή τους. Σχεδόν κάθε πρωινό τις τελευταίες μέρες δίνουν το καθιερωμένο τους ραντεβού δίπλα στη θάλασσα για μπάνιο και στη συνέχεια για κουβεντούλα στις ξαπλώστρες. Και φαίνεται ότι εκτός από την αμοιβαία επαγγελματική εκτίμηση και αγάπη, τις συνδέει και το χιούμορ, αφού πριν από λίγες μέρες πόζαραν διακωμωδώντας τους εαυτούς τους με το ίδιας απόχρωσης μαγιό. Τις τελευταίες μέρες στο νησί βρίσκεται και ο σύζυγος της Σταματίνας, Θέμης Σοφός, αλλά και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και σύζυγος της Μάρας Ζαχαρέα, Θοδωρής Ρουσόπουλος, και τα δύο ζευγάρια έχουν δημιουργήσει μια αχώριστη παρέα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μόνη στην παραλία με τα παιδιά! Τα πρώτα βήματα και δόντια του γιου της!

Πρωταθλήτριες της τηλεθέασης

Οι δύο κυρίες της τηλεόρασης μπορεί να έχουν ξεχωριστές δημοσιογραφικές αφετηρίες, ωστόσο αμφότερες έχουν καταφέρει να καταξιωθούν στη δουλειά τους. Είχαν και οι δύο έναν ιδιαίτερα απαιτητικό επαγγελματικό χειμώνα και πολυάριθμες οικογενειακές υποχρεώσεις, έτσι οι κοινές διακοπές ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πουν τα νέα τους, ακόμη και να συμβουλευτεί η μία την άλλη σε θέματα που τους απασχολούν. Στην παρέα τους για δύο μέρες προστέθηκε και η Τατιάνα Στεφανίδου που μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο έκαναν μια μικρή στάση με το σκάφος τους στην Πάρο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το κολιέ που φοράνε όλες φέτος το καλοκαίρι!

Τριάντα χρόνια μαζί!

Οι δύο πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις ήταν μια δύσκολη περίοδος επαγγελματικά τόσο για τη Μάρα Ζαχαρέα όσο και για τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, ο οποίος όμως κέρδισε μια προσωπική ικανοποίηση με την επιστροφή μετά από χρόνια στα βουλευτικά έδρανα. Η αργία του Δεκαπενταύγουστου αποτέλεσε ωστόσο μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το ζευγάρι να κάνει διακοπές μαζί, στο σπίτι που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στην Πάρο. Για λίγες μέρες μάλιστα είχαν στη συντροφιά τους τον 23χρονο γιο τους Βασίλη, τελειόφοιτο των Πολιτικών Επιστημών, αλλά και τη 19χρονη κόρη τους Άννα, η οποία σπουδάζει Κοινωνικές Επιστήμες στην Αγγλία. Οι περήφανοι γονείς, που γνωρίστηκαν πριν από 30 χρόνια στο Mega όπου δούλευαν και οι δύο ως πολιτικοί συντάκτες, παρά το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα φροντίζουν πάντα να κρατούν την οικογένεια τους ενωμένη και αγαπημένη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ
Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με πράσινο μαγιό των 29.88 ευρώ στην παραλία! Που μπορείς να το βρεις και εσύ;

Με πράσινο μαγιό των 29.88 ευρώ εντοπίσαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην παραλία. Είναι απίστευτο και θα σου αποκαλύψουμε που μπορείς να το βρεις και εσύ.

Η παρουσιάστρια του Alpha tv σε μια από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις βρέθηκε με την οικογένεια της στην Πάρο, αφού είναι το νησί που λατρεύει η ίδια.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συναντηθεί και με την δημοσιογράφο, Μάρα Ζαχαρέα. Η σχέση τους κρατάει πολλά χρόνια φιλίας και συχνά εκμεταλλεύονται τα διαλείμματα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να ταξιδέψουν στο νησί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή με πράσινο μαγιό στην παραλία

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην παραλία και το μαγιό της μας τράβηξε το ενδιαφέρον. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μπικίνι από τα Sugarfree (17.94 το τοπ και 11,94 το σλιπ με την έκπτωση).

Σταματίνα Τσιμτσιλή με πράσινο μαγιό στην παραλία