Πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών είναι άστεγη! Δεν φαντάζεστε που κοιμάται! (Βίντεο)

Έχασε όλα τα χρήματα της!

Πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών είναι άστεγη! Δεν φαντάζεστε που κοιμάται! (Βίντεο)

Πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών είναι άστεγη! Δεν φαντάζεστε που κοιμάται!

Οι περισσότεροι έχουμε την εντύπωση, πως οι πασίγνωστες ηθοποιοί ερωτικών ταινιών βγάζουν πολλά λεφτά και εξασφαλίζουν το μέλλον τους.

Για κάποιες και κάποιους ισχύει αυτό. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά που την ενσαρκώνει η Jenni Lee, μια κοπέλα που αν και εκθαμβωτικά όμορφη στάθηκε άτυχη!

Η πρώην πλέον πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, με την τελευταία της να έχει κυκλοφορήσει πριν από ένα χρόνο, πλέον είναι άστεγη και ζει στα τούνελ του Λας Βέγκας έχοντας χάσει όλα τα χρήματά της.

Ροζ γάμος «βόμβα»! Σεφ «λιώνει» για πασίγνωστη ηθοποιό ερωτικών ταινιών!

Πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών είναι άστεγη! Δεν φαντάζεστε που κοιμάται!

Και να πει κανείς πως η μπογιά της δεν περνάει... Αυτή την εβδομάδα είναι νούμερο 33 σε ιστοσελίδα ερωτικών ταινιών, με τον αντίστοιχο αριθμό για τον τελευταίο μήνα να είναι το 115, παρουσιάζοντας ανοδικές τάσεις.

Κι όμως, η ζωή τα έφερε έτσι που η πλούσια ζωή, αποτελεί παρελθόν.

Την είδηση αυτή έβγαλε στην δημοσιότητα ένα τηλεοπτικό συνεργείο που κατέγραφε την ζωή στα τούνελ, πέφτοντας πάνω στην Stephanie Saddora, όπως είναι το κανονικό της όνομα.

Μάλιστα, στην συνέντευξη που έδωσε, έδειξε απόλυτα χαρούμενοι με την ζωή της αυτή τη στιγμή, λέγοντας πως ακόμα και αν είχε την ευκαιρία, δεν θα έφευγε από εκεί, καθώς εκεί οι άνθρωποι δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό.

Ποια Αλεξανδράτου; 24χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί σε ερωτική ταινία του Σειρηνάκη!

24χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί σε ερωτική ταινία του Σειρηνάκη και σίγουρα αν την δείτε θα αναφωνήσετε: Ποια Αλεξανδράτου;

Σύμφωνα με τον παραγωγό της ταινίας η συμμετοχή της 24χρονης Ελληνίδας τραγουδίστριας στη νέα του ταινία ανοίγει ένα κύκλο νέων ταινιών της Sirina που θα προβάλλονται κάθε Τρίτη από το επίσημο site της Sirina.tv με πρωταγωνίστριες πρωτοεμφανιζόμενες Ελληνίδες.

Ποια είναι όμως η 24χρονη καλλονή; Ο λόγος για την Αριάδνη Ακριβού, η οποία έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας. Δείτε την:

«Βόμβα»: Διάσημη Ελληνίδα στη νέα ταινία του Σειρηνάκη! Ο λόγος για την...

Ποια Αλεξανδράτου; 24χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί σε ερωτική ταινία του Σειρηνάκη!Ποια Αλεξανδράτου; 24χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί σε ερωτική ταινία του Σειρηνάκη!