Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού πασίγνωστου ποδοσφαιριστή! Νέα στοιχεία που «καίνε»!

Στο φως της δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι...

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού πασίγνωστου ποδοσφαιριστή! Νέα στοιχεία που «καίνε»!

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού πασίγνωστου ποδοσφαιριστή! Νέα στοιχεία που «καίνε»!

Σύμφωνα με τον Independent, υπάρχουν έγγραφα στα οποία οι δικηγόροι του Ρονάλντο επιβεβαιώνουν πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πλήρωσε το 2010 τη Μαγιόργκα για να κλείσει η υπόθεση.

Το ποσό αυτό ανερχόταν στα 375.000 δολάρια.

Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι του Ρονάλντο, η πληρωμή του ποσού αυτού δεν ενοχοποιεί τον CR7 και έγινε απλά και μόνο για να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις το ζήτημα δημόσια.

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού πασίγνωστου ποδοσφαιριστή! Νέα στοιχεία για την υπόθεση!

Άλλωστε ήδη το δικαστήριο πρόσφατα αποφάσισε να μην απαγγείλει κατηγορίες στον Ρονάλντο για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Βόμβα στη showbiz! Κατηγορείται για βιασμό πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Πηγή: protothema.gr

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού πασίγνωστου ποδοσφαιριστή! Κρίθηκε...

Ραγδαίες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την υπόθεση βιασμού πασίγνωστου ποδοσφαιριστή. Τι κρίθηκε από τους δικαστές;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγαίνει με το κεφάλι ψηλά από το σκάνδαλο του φερόμενου βιασμού, που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009 με πρωταγωνίστρια ένα πρώην μοντέλο από τη Νεβάδα, την Κάθριν Μαγιόργκα, καθώς οι κατηγορίες εναντίον του κατέπεσαν.

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού πασίγνωστου ποδοσφαιριστή

Η είδηση ανακοινώθηκε από την εισαγγελία της αμερικανικής μεγαλούπολης, που σε δήλωσή της κάνει λόγο για «έλλειψη σαφών στοιχείων βάσει των πληροφοριών που ελήφθησαν μέχρι στιγμής, προκειμένου να τεκμηριωθεί σαφώς ο βιασμός».

Βόμβα στη showbiz! Κατηγορείται για βιασμό πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Η υπόθεση είχε ατονήσει τους τελευταίους μήνες, όταν το «Spiegel» ανέσυρε ορισμένα έγγραφα, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω του ιστότοπου Football Leaks, συμπεριλαμβανομένης εμπιστευτικής συμφωνίας που υπογράφηκε το 2009 από τον Ρονάλντο με την Μαγιόργκα προκειμένου ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους να αποφύγει την αποκάλυψη του περιστατικού, πληρώνοντας 375.000 δολάρια.

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού πασίγνωστου ποδοσφαιριστή

Σύμφωνα με την ανασκευή της ιστορίας από την τότε 25χρονη γυναίκα, είχε βιαστεί από τον ποδοσφαιριστή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, όπου ο Πορτογάλος βρισκόταν σε διακοπές πριν από τη μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρονάλντο ανέκαθεν υποστήριζε πως είναι αθώος: «Το αρνούμαι σθεναρά. Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα, αντίθετο με τις πεποιθήσεις μου. Αρνούμαι να τροφοδοτήσω τα ΜΜΕ με θέαμα που δημιούργησαν πρόσωπα τα οποία επιδιώκουν διαφήμιση με δικά μου έξοδα». Και οι ερευνητές, εν τέλει, τον δικαίωσαν.

Πηγή: Ant1news.gr

Μοντέλο κατηγορεί κορυφαίο ποδοσφαιριστή για βιασμό: «Ήταν μεθυσμένος και είχε πάρει ουσίες»!

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής κατηγορείται από μοντέλο, πρώην σύντροφό του για βιασμό. Η ίδια στην καταγγελία της είπε ότι: «Ήταν μεθυσμένος και είχε πάρει ουσίες».

Το όνομα της φερόμενης ως θύμα είναι Ναγίλα Τριντάντε Μέντες Σόουζα με καταγωγή από την Βραζιλία και ετών 26.

Οι κατηγορίες προσάπτονται προς τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με μηνύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, το μοντέλο είπε στον δικηγόρο της ότι ο ποδοσφαιριστής είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε κάνει χρήση ουσιών!

«Θα έπρεπε να είναι στη φυλακή» γράφει χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος της, της ζήτησε να κρατήσει να μην πει τίποτα σε κανέναν, αλλά και να μην διαγράψει τα μηνύματα που αντάλλαξε η ίδια με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Να αναφέρουμε επίσης, ότι η 26χρονη ξανθιά κατά την διάρκεια της ανάκρισης της δεν προσκόμισε το βίντεο με το οποίο υποστηρίζει ότι ενοχοποιεί για βιασμό τον Νεϊμάρ καθώς όπως ισχυρίστηκε το τάμπλετ στο οποίο είχε αποθηκευμένο το ντοκουμέντο εκλάπη από το σπίτι της το βράδυ της Πέμπτης, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται κατόπιν έρευνας των Αρχών.

Το μόνο που παρουσιάστηκε στην δικαστική αίθουσα ήταν το μικρής διάρκειας βίντεο που διέρρευσε στα social media και την δείχνει να τσακώνεται με τον Νεϊμάρ, ο οποίος από την μεριά του ισχυρίζεται ότι η κοπέλα απλώς προσπαθεί να του αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.