Γιώργος Λιάγκας: Απόδραση με το σκάφος και τους γιους του! (Βίντεο)

Έτσι περνάνε το καλοκαίρι τους!

Γιώργος Λιάγκας: Απόδραση με το σκάφος και τους γιους του! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια απόδραση με το σκάφος και τους γιους του!

Ο γνωστός παρουσιαστής συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και γεμίζει μπαταρίες λίγο πριν ξεκινήσει μια απαιτητική τηλεοπτική χρονιά!

Δε θα μπορούσε να έχει καλύτερη παρέα φυσικά από τους αγαπημένους του γιους!

Έτσι, αποφάσισε να κάνουμε μια απόδραση οι τρεις τους με το σκάφος!

Ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο που μας δείχνει τα παιδιά του να απολαμβάνουν τα νερά της θάλασσας όσο είναι πάνω στο σκάφος.

Γιώργος Λιάγκας: Έβγαλε το κορμί του σε παραλία της Μυκόνου! Αρετουσάριστες φωτογραφίες με την... αλήθεια!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Λιάγκας: Έβαλε το μαγιό του και... δαμάζει τα κύματα! Πιο ανέμελος από ποτέ!

Έβαλε το μαγιό του και δαμάζει τα κύματα ο Γιώργος Λιάγκας. Πιο ανέμελος από ποτέ ο παρουσιαστής στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τις τελευταίες ώρες κάνει τις βουτιές του και απολαμβάνει τον ζεστό ήλιο στην Λευκάδα, ενώ δεν δίστασε να κάνει και θαλάσσιο σπορ, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Περισσότερες από τις βουτιές του στη θάλασσα, αφού είναι και χειμερινός κολυμβητής.

Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες του από την παραμονή του στη Γλυφάδα. Σε μια από αυτές έκανε SUP.

Γιώργος Λιάγκας διακοπές

Γιώργος Λιάγκας διακοπές

Γιώργος Λιάγκας: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με την Φαίη Σκορδά σήμερα! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με την Φαίη Σκορδά σήμερα! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Ο γνωστός παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, και για το γεγονός ότι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν για 1 ώρα θα βρίσκεται απέναντι της!

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξής του:

Βάσει προγραμματισμού, είναι η πρώτη φορά που θα βρεθείς τηλεοπτικά απέναντι από τη Φαίη Σκορδά, έστω και για μία ώρα.

Όταν έφυγα από το πρωινό του ΑΝΤ1, είχα πρόταση από μεγάλο κανάλι, και μάλιστα με μεγάλη αμοιβή να κάνω την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Δεν το έκανα. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν κάνουμε μια εκπομπή που έχει τα θέματα ενός κλασικού πρωινού, αλλά μια εκπομπή που θα στηρίζεται στον λόγο και την άποψη. Αν ήταν να είμαι παραπάνω από μία ώρα απέναντι από τη Φαίη –και σ’ το λέω επειδή τέθηκαν και τέτοια θέματα σε συζητήσεις που είχα με κανάλια–, δεν θα το έκανα. Ουσιαστικά θα είμαστε για τρία τέταρτα απέναντι.

Με τη Φαίη, εκτός από την καλή οικογενειακή σχέση που έχουμε λόγω των παιδιών μας, που τα μεγαλώνουμε με απεριόριστη αγάπη, έχουμε και μια πολύ καλή προσωπική σχέση. Μιλάμε για τα επαγγελματικά μας και προφανώς αυτό το διάστημα η Φαίη ήταν κοινωνός των δικών μου προβληματισμών, αλλά και των τηλεοπτικών προτάσεων που είχα, διότι τα συζητούσα μαζί της. Η Φαίη ήταν από τους πρώτους που έμαθε την πρόταση που είχα από τον ΣΚΑΪ και τη βρήκε εξαιρετική. Πίστεψέ με, ο άνθρωπος που θέλει περισσότερο από όλους να πηγαίνει τόσο καλά η Φαίη είμαι εγώ, κι αυτό ισχύει και αντίστροφα.

Μπορεί να υπάρξει σοβαρός άνθρωπος που να πιστέψει ότι ο ένας θέλει να κάνει κακό στον άλλο; Αυτό είναι αστείο. Θέλω, εύχομαι και πιστεύω πως η Φαίη θα πηγαίνει καλά για πολλά χρόνια, όπως κι εκείνη το ίδιο για μένα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μολονότι κάνουμε διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση, ενδιαφερόμαστε και νοιαζόμαστε επαγγελματικά πολύ ο ένας για τον άλλο. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνουμε κάτι που θα πλήξει την οικογενειακή μας σχέση.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί! Οι κοινές τους διακοπές στο νησί!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν ξανά μαζί, με τις κοινές τους διακοπές στο νησί της Τήνου!

Οι δύο παρουσιαστές ήταν μαζί με τα παιδιά τους, περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί πλέον να μην είναι ζευγάρι, αλλά πάνω απ΄ όλα είναι γονείς έχοντας δύο γιους τον Δημήτρη και τον Γιάννη!

Τις προηγούμενες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε πολλές φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του από την Τήνο και το εξοχικό τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων!

Εκεί, βρέθηκε επίσης και η Φαίη Σκορδά! Η παρουσιάστρια ανέβασε μάλιστα φωτογραφία από το νησί. Φυσικά η παρουσία της εκεί έχει να κάνει με τα παιδιά, καθώς οι δύο γονείς ήθελαν να περάσουν χρόνο στις διακοπές με τους γιους τους, βάζοντας πάνω απ΄ όλα την οικογένεια!

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία από την Τήνο, με τον Γιώργο Λιάγκα να έχει κι΄ αυτός στιγμές από το νησί στο instagram!

undefined

undefined