Διαζύγιο «βόμβα» για κορυφαίο παρουσιαστή έπειτα από 22 χρόνια γάμου!

Ο ίδιος κατέθεσε την αίτηση στο δικαστήριο!

Διαζύγιο «βόμβα» για κορυφαίο παρουσιαστή έπειτα από 22 χρόνια γάμου!

Διαζύγιο «βόμβα» για κορυφαίο παρουσιαστή έπειτα από 22 χρόνια γάμου με την 7η σύζυγο του. Την αίτηση κατέθεσε ο ίδιος.

Είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 1997 και έχουν δύο γιους, τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάννον.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το «The Blast», ο Λάρι Κινγκ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου χθες Τρίτη σε δικαστήριο στο Λος Άντζελες, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές με την 59χρονη Σον, ενώ η ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Αποκάλυψη "βόμβα" για το διαζύγιο πασίγνωστου ζευγαριού της showbiz!

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που το ζευγάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Το 2010, ο Λάρι Κινγκ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου (μάλιστα τότε είχαν δώσει μάχη ποιος από τους δύο θα καταθέσει πρώτος τα χαρτιά με τον διάσημο παρουσιαστή τελικά να «κερδίζει») μετά από δημοσίευμα του «National Enquirer» πως η Σον είχε σχέση με έναν από τους προπονητές στο μπέιζμπολ του γιου της, Έκτορα Πενέιτ. Ο προπονητής παραδέχτηκε όντως την σχέση τους τότε, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να μείνει μαζί.

Κορυφαίος παρουσιαστής παίρνει διαζύγιο

Γνωστό ζευγάρι παίρνει διαζύγιο! Ο χωρισμός «βόμβα» που δεν περιμέναμε!

Γνωστό ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από λίγους μήνες σχέσεις. Αυτός είναι ένας χωρισμός «βόμβα» που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Και οι δυο έδειχναν πως είναι πολύ ευτυχισμένοι, ενώ έχουν περάσει από 40 κύματα για να είναι και πάλι μαζί και να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2009, το 2012 αρραβωνιάστηκε, ενώ ένα χρόνο αργότερα χώρισε, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος αυτής της απόφασης, στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν και αποφάσισαν να παντρευτούν, ενώ λίγο πριν χρονίσει ο γάμος τους χωρίζουν! "Βόμβα"! Χώρισε ξανά αγαπημένο ζευγάρι της showbiz!

Οι φήμες χωρισμού φούντωσαν όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφία χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της.

Ο λόγος για την Miley Cyrus και τον δημοφιλή ηθοποιό Liam Hemsworth. Τώρα αν οι φήμες ισχύουν ο καιρός θα δείξει, αφού το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία δήλωση.

Γνωστό ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Γνωστό ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από έναν χρόνο...

Χωρισμός «βόμβα» μόλις έσκασε στην showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από έναν χρόνο και έχουμε το παρασκήνιο για το ζευγάρι....

«Σέβονται και αγαπάνε ο ένας τον άλλον και το διαζύγιο είναι η καλύτερη απόφαση για την σχέση τους», αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι και το φινάλε είναι οριστικό!

Ο λόγος για τον γιο της Caitlyn Jenner, Brody, που χώρισε μόλις ένα χρόνο μετά τον γάμο του με την Kaitlyn Carter. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του E!news, η Kaitlyn έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί τα τελευταία χρόνια. Αξιοσημείωτο είναι πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 2 Ιουνίου το 2018 και φέτος πρόβαλε τη ζωή του, μέσα από το reality "The Hills".

Paparazzi! Αγκαλιές και φιλιά για πασίγνωστη celebrity μετά το χωρισμό! Έτσι του ανταπέδωσε το κέρατο!

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από έναν χρόνο...