Δύσκολες ώρες για γνωστό μοντέλο! Λίγο πριν τον γάμο της πέθανε αγαπημένο της πρόσωπο!

Πένθος πριν το χαρμόσυνο γεγονός!

Δύσκολες ώρες για γνωστό μοντέλο! Λίγο πριν τον γάμο της πέθανε αγαπημένο της πρόσωπο!

Δύσκολες ώρες περνάει γνωστό μοντέλο, αφού λίγες ημέρες πριν το γάμο της, πέθανε αγαπημένο της πρόσωπο. Ένα γεγονός που την έχει συγκλονίσει.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Kαλό παράδεισο θείε μου μας άφησες πολύ νωρίς», έγραψε η Νεσχάν Μουλαζίμ στην λεζάντα της, η οποία θα παντρευτεί σε λίγες ημέρες τον επιχειρηματία Στέλιο Πολογεώργη.

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή γνωστό μοντέλο! Την βρήκαν σε άσχημη κατάσταση στο...

Το μοντέλο είχε αποκαλύψει τον γάμο της μέσα από το Πρωινό και είχε δηλώσει: «Αν όλα πάνε καλά, ο γάμος θα γίνει στα Χανιά. Επειδή ο σύντροφός μου κατάγεται από τα Σφακιά θα κάνουμε τον γάμο μας εκεί και μετά νομίζω θα κάνουμε κάτι και στη Σμύρνη γιατί δεν μπορώ να φέρω όλο το σόι μου. Είμαι μουσουλμάνα, δεν έχω θέμα να αλλάξω τη θρησκεία μου, απλά μέχρι στιγμής δεν είχα αισθανθεί για κανέναν να το κάνω αυτό».

Δύσκολες ώρες για γνωστό μοντέλο

Πένθος! Πέθανε σε ηλικία 30 ετών πασίγνωστο μοντέλο!

Δεν της άρεσε ποτέ να την αποκαλούν μαχήτρια, αλλά ήταν εκείνη που αντιμετώπισε την σπάνια κατάστασή της με χάρη και, δύναμη και ειλικρίνεια.

Η Έλι Μέιντεϊ το μοντέλο από τον Καναδά, μια μαχήτρια που έδωσε μάχη με την ζωή αλλά πέθανε σε ηλικία μόλις 30 ετών από καρκίνο των ωοθηκών.

Πέθανε μοντέλο

Λίγο πριν φύγει από την ζωή σε ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, μίλησε για ένα hashtag που της είχαν στείλει σε μήνυμα, το οποίο θεώρησε το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ.

Πέθανε μοντέλο

«#One Hell Ova Woman είναι ένα hashtag που μου δημιούργησε πολύ ωραία συναισθήματα μόλις το είδα. Μου υπενθυμίζει ότι είμαι μαι γυναίκα που δεν κοιτάει ποτέ πίσω και αντιμετωπίζει τα εμπόδια με χάρη και δύναμη».

Πέθανε μοντέλο

Πέθανε μοντέλο

Πένθος: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών γνωστό μοντέλο!

Σε ηλικία μόλις 37 ετών έφυγε από την ζωή μοντέλο και σκόρπισε το πένθος στην οικογένεια της και ο πόνος είναι αβάσταχτος.

Την είδηση του θανάτου της έκανε η οικογένεια της με μια δημόσια ανακοίνωση.

Ο ηθοποιός σύζυγός της Ντέμιαν Μπισίρ ανακοίνωσε με αφόρητο πόνο ότι η Στέφανι έφυγε "ειρηνικά" στις 20 Απριλίου.