Συγκινεί ο Χρήστος Μενιδιάτης: «Κοιμήσου ήσυχος, ξεκουράσου...»!

Τι συνέβη;

Συγκινεί ο Χρήστος Μενιδιάτης: «Κοιμήσου ήσυχος, ξεκουράσου...»!

Συγκινεί ο Χρήστος Μενιδιάτης για τον θάνατο του πατέρα του με μια δημόσια ανάρτηση. «Κοιμήσου ήσυχος, ξεκουράσου», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο τραγουδιστής, έχασε τον πατέρα μου πριν από 7 χρόνια και θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους.

Την λεζάντα του συνόδευσαν να συγκινητικά λόγια:

Το ξεκαθάρισμα του Μενιδιάτη στη γυναίκα του:«Θέλει στομάχι για να είναι δίπλα μου, της το είχα πει!»

«21 /08 /2012.... πέρασαν κιόλας 7 χρόνια από τότε που έφυγες! Ο χρόνος βοηθάει για να ξεχνιόμαστε όχι όμως για να ξεχνάμε! Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι προσπαθώ να περιγράψω στα παιδιά μου με λόγια, ιστορίες και τραγούδια ποιος ήταν ο παππούς. Τα λόγια όμως είναι λίγα γιατί αυτό που σε χαρακτήριζε ήταν η προσωπικότητα , η παρουσία και το εκτόπισμα σου και αυτά δεν περιγράφονται με λόγια !!!! Κατά το αλλά όλα καλά , όπως ήθελες και υπολόγιζες. Κοιμήσου ήσυχος , ξεκουράσου γιατί εδώ ζούμε όμορφα και μετρημένα ( λέξη που συχνά χρησιμοποιούσες ). Μου λείπεις αλλά εύχομαι να σε συναντήσω όσο πιο αργά γίνεται».

Συγκινεί ο Χρήστος Μενιδιάτης

Τρελαμένος με τον Μενιδιάτη ο Ρονάλντο! Όλες οι λεπτομέρειες!

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Ρονάλντο φαίνεται να είναι τρελαμένος με τον Έλληνα τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες!

Είναι γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγαπάει την Ελλάδα.

Για αυτόν τον λόγο άλλωστε βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Μεσσηνία, όπου απόλαυσε τις διακοπές του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ωστόσο φαίνεται ότι αγάπησε και το μπουζούκι και μάλιστα έχει πλέον και το αγαπημένο του λαϊκό τραγούδι!

Για ποιο τραγούδι μιλάμε; Μα φυσικά για το διαχρονικό σουξέ του Μιχάλη Μενιδιάτη, «Πετραδάκι πετραδάκι». Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, ο γιος του αξέχαστου καλλιτέχνη, Χρήστος Μενιδιάτης του το τραγούδησε live συνοδεία μπουζουκιού.

Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο που διέμενε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μεσσηνία, καθώς την ίδια περίοδο έτυχε να βρίσκεται εκεί και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τρελάθηκε με τους ήχους του μπουζουκιού και εξέφρασε την προτίμηση του στο συγκεκριμένο τραγούδι. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Πορτογάλος σταρ των γηπέδων έμενε με την οικογένειά του σε σουίτα 630 τ.μ. η οποία είχε πριβέ πισίνα!

Μενιδιάτης