Ντάρια Τουρόβνικ: «Στο Survivor πέρασα τα πάθη του Χριστού»!

Αποκαλύπτει αποκλειστικά τα όσα έζησε στο παιχνίδι επιβίωσης!

Ντάρια Τουρόβνικ: «Στο Survivor πέρασα τα πάθη του Χριστού»!

Η Ντάρια Τουρόβνικ σε αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly, αναφέρθηκε στο Nomads και στην προσωπική της ζωή. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως στο Survivor πέρασε τα πάθη του Χριστού.

Έναν χρόνο μετά το «Survivor» και έξι μήνες μετά τη συμμετοχή της στο «Nomads» όπου κατέκτησε την 3η θέση, η Ντάρια μάς περιγράφει τι άλλαξε μέσα σε αυτό το διάστημα, πώς νιώθει ως ελεύθερη πλέον μετά την πρώτη της μεγάλη σχέση, αλλά και τα πιο περίεργα μηνύματα που της έχουν στείλει για να τη φλερτάρουν...

Όταν του ανακοίνωσες ότι θα γίνει μοντέλο πως το δέχτηκαν;

Δεν τους το ανακοίνωσα. Επειδή άρχισα modelling όταν ήμουν 14, όλα έγιναν εις γνώσιν τους. Η μαμά μου ήταν πολύ cool, πίστευε ότι πρέπει να το δοκιμάσω, αφού έχω το ύψος και τον σωματότυπο για αυτή την δουλειά.

Αν ξεκινούσες την καριέρα σου από το μηδέν θα πήγαινες στο «GNTM»;

Πλέον δεν θέλω να συμμετέχω σε κανένα τηλεοπτικό παιχνίδι (γέλια). Τώρα δεν θα πήγαινα γιατί δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τι αξίζω, ξέρω τις δυνατότητες μου. Αν ξεκινούσα από το μηδέν ενδεχομένως να πήγαινα, η τηλεόραση βοηθάει πολύ, γιατί σε βλέπουν εταιρείες και γενικότερα άνθρωποι του χώρου.

Τα κορίτσια που πήγαν εκεί θεωρείς πως αντιμετώπισαν σκληρή κριτική;

Όσο προβαλλόταν το «Next top model« ήμουν στο «Nomads» και δεν το έχω παρακολουθήσει, έχω ακούσει ότι υπήρχαν κάποια άσχημα και προσβλητικά σχόλια απέναντι στα κορίτσια, όμως ήξεραν που πήγαιναν και ότι θα αντιμετωπίσουν αυτές τις κριτικές.

Ντάρια Τουρόβνικ: Ο χωρισμός την έκανε «κύκνο»! «Τώρα έχω σταθεί στα πόδια μου»!

Ντάρια Τουρόβνικ survivor

Υπήρχε κάποιο σκηνικό στο «Survivor» που συμφωνήσατε από κοινού με την παραγωγή να μην βγει ποτέ στην δημοσιότητα;

Όχι, κατ' αρχάς δεν είχαμε επαφή με την παραγωγή. Δεν γινόταν να μιλήσουμε στους οπερατέρ, για αυτούς δεν υπήρχαμε, ακόμα και αν τους μιλούσαμε δεν απαντούσαν, ήταν πολύ σκληρό αυτό.

Γιατί πήγες στο «Nomads», ενώ με το ζόρι είχαν περάσει έξι μήνες από τότε που γύρισες από το «Survivor»;

Με πήραν τηλέφωνο από τον ΑΝΤ1 και μου ζήτησαν να περάσω από τα γραφεία τους. Σκέφτηκα πως θα ήταν πρόταση για εκπομπή, γιατί εκείνη την περίοδο είχα διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις. Όταν πήγα μου λένε «κάθεσαι; Μη φρικάρεις, θέλουμε να μπεις στο Nomads». Όχι απλά φρίκαρα, απευθείας είπα «όχι»! Μου πήρε χρόνο να το σκεφτώ, μετά όμως αποφάσισα να το κάνω, γιατί δεν θα μου ήταν τόσο δύσκολο όσο το «Survivor«, ούτε είχαν να φοβηθώ κάτι, γιατί είχα φάει ξανά αυτή την ταλαιπωρία. Με ιντρίγκαρε ότι θα έμπαιναν και άλλα παιδιά ως «Εισβολείς», που συμμετείχαν σε προηγούμενα παιχνίδια. Όταν περνούσαμε κακουχίες το παίρναμε στο χαβαλέ.

Στο «Survivor» είχες αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με το σώμα σου, μετά συνεχίστηκαν;

Σίγουρα άλλαξε ο κύκλος μου, πάνω που σταθεροποιήθηκε. Τραυματισμούς, δεν είχα, όμως τα παιχνίδια εκεί ήταν πιο βάναυσα. Θυμάμαι είχαμε αγκαλιάσει έναν κορμό και κρεμόμασταν με το βάρος του σώματος μας, νομίζω ήτα ότι πιο δύσκολο έχω κάνει στην ζωή μου, ένιωσα σαν να περνούσα τα πάθη του Χριστού.

Ποιο ήταν πιο δύσκολο, το «Nomads» ή το «Survivor»;

Το «Survivor» μόνο και μόνο από άποψη χρόνου. Είναι άλλο να ξέρεις ότι το παιχνίδι τελειώνει σε τρεις μήνες και άλλο να κάτσεις για τρεις μήνες και να μην έχεις φτάσεις ούτε στον ημιτελικό - εγώ έφυγα στους πέντε μήνες και δεν είχα φτάσει πουθενά. Ήταν πρώτη φορά που αντιμετώπισα τέτοιες συνθήκες και έμαθα πως είναι να επιβιώνεις, να μην έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Πως είδες την νίκη του Στέλιου Χανταμπάκη στο «Nomads»;

Έχω να πω μόνο τα καλύτερα για τον Στέλιο και νομίζω πως δικαιώθηκε μέσα από το «Nomads» γιατί είχε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, μετά το πρώτο «Survivor» με όσα αντιμετώπισε από τον κόσμο έξω. Νομίζω πως ήταν άδικο, μπορεί μερικά από αυτά που ακούστηκαν για τον Στέλιο, να ήταν επειδή ήθελαν να τον βγάλουν κακό. Καμία σχέση πραγματικά, έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι όπως και με την Όλγα, την γυναίκα του.

Το καινούργιου «Survivor Ελλάδα - Τουρκία» δεν πήγε τόσο καλά σε τηλεθέαση

Δεν έχω παρακολουθήσει το τελευταίο «Survivor» είδα μερικά επεισόδια όταν είχα ελεύθερο χρόνο για να θυμηθώ τα παλιά. Σίγουρα με έπιασε νοσταλγία, αλλά γενικά έχω ακούσει από τον κόσμο να λέει ότι δεν ήταν τόσο καλό. Ίσως σε μερικούς να μην άρεσε η αλλαγή, να είχαν συνηθίσει «Διάσημους - Μαχητές» και όχι «Ελλάδα - Τουρκία».

Πως είδες τη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα στον τρίτο κύκλο, η οποία κέρδισε μάλιστα;

Ήταν πολύ δυνατή από τότε που ήμασταν μαζί στο παιχνίδι και την αγαπάει πολύ ο κόσμος. Καλά έκανε και ξαναμπήκε, σίγουρα ήθελε να αποδείξει πως ήταν όντως η καλύτερη, και αυτό έκανε.

Ένα χρόνο μετά το «Survivor» πως είναι η ζωή σου;

Είχα χάσει έναν χρόνο σπουδών με τα παιχνίδια επιβίωσης. Δεν το μετάνιωσα καθόλου, ίσα - ίσα τώρα μπορώ να τα κάνω αυτά, που είμαι μικρή. Θέλω όμως από Σεπτέμβρη να ξεκινήσω τις σπουδές μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για να πάρω το πτυχίο μου.

Τι άλλε μέσα σε αυτό το διάστημα;

Πολλά πράγματα, για αρχή η αναγνωρισιμότητα που πήρα. Τώρα πια βγαίνω για καφέ και μου λένε «που είσαι ρε Ντάρια» και είναι πολύ όμορφο. Σίγουρα υπάρχει και το περίεργο κομμάτια, μου έχει τύχει να με τραβήξουν φωτογραφία που δεν με κολακεύει επίτηδες και μου την έστειλαν φίλοι μου από ένα site. Κάποια από αυτά που γράφτηκαν ήταν πολύ αρνητικά και δεν υπήρχε λόγος.

Τον τελευταίο χρόνο πήγες δυο φορές σε reality επιβίωσης, έλειπες γύρω στους 8 μήνες...

Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο όμως και αυτές ήταν εμπειρίες ζωής. Δεν πήγα στην Σιγκαπούρη για να γίνω μοντέλο, ούτε έλειπα πέντε μήνες για τη δουλειά μου.

Ντάρια Τουρόβνικ survivor

Δεν γίνεται να μην σε φλερτάρουν...

Ίσα - ίσα, μετά την αναγνωρισιμότητα που πήρα ενδιαφέρονται πιο πολύ για να με γνωρίσουν ως φίλη και άνθρωπο τους παρά να με φλερτάρουν. Το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει κιόλας είναι να ξαναμπώ σε μια σχέση. Θέλω προς το παρόν να ασχοληθώ με τον εαυτό μου, νιώθω ότι με πιέζει ο χρόνος με το modelling, γιατί πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω μέχρι τα 30 μου και θέλω να τελειώσω τις σπουδές μου.

Πιστεύεις ότι εκμεταλλεύτηκες καλά την αναγνωρισιμότητα που σου δόθηκε από το «Survivor» και από το «Nomads»;

Δεν το εκμεταλλέυτηκα όπως έπρεπε αν ήθελα να μπω στην τηλεόραση, γιατί είχα πολλές προτάσεις για πάνελ. όμως δεν ήθελα να το κάνω και δεν με αντιπροσωπεύει, μου αρέσει να είμαι μοντέλο, σαν μια «κρεμάστρα» για τους σχεδιαστές, δεν είναι τόσο στον χαρακτήρα μου να εκτίθεμαι στον κόσμο. ίσα - ίσα είμαι ντροπαλή.

Με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο;

Καθαρά με το modelling, πρόσφατα έκανα πασαρέλα με τον Βασίλειο Κωστέτσο που είχε βγάλει ένα φοβερό άρωμα, το «Aphrodite de Milo». Γενικά κάνω πολλά και ωραία πράγματα με σχεδιαστές και μεγάλους οίκους.

Κάνεις εργασιοθεραπεία για να ξεχαστείς από τη σχέση που είχες;

Δεν νομίζω ότι πάω να ξεφύγω, ίσα - ίσα θέλω να δώσω ότι έχω σε αυτόν τον χώρο. Με τα παιχνίδια επιβίωσης έμεινα πίσω και μετά δούλευα για να επανέλθω στην φυσιολογική μου κατάσταση, οπότε νιώθω ότι με πιέζει ο χρόνος.

Έχεις γενικά άγχος με το πέρασμα του χρόνου;

Ναι, θέλω ότι κάνω να έχει ουσία, να μην σπαταλάω χρόνο, ούτε να αφήνω να περνάει. Ακόμα και στο σπίτι πάντα κάτι τακτοποιώ, είμαι ψυχαναγκαστική με τον εαυτό μου. Αγχώνομαι πολύ, αυτή τη στιγμή όμως νιώθω πως είναι δημιουργικό το άγχος.

Έχεις ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου;

Όχι, δεν χρειάστηκε. Όταν έχω κάποιο θέμα απευθύνομαι στους γονείς μου, είναι οι καλύτεροι ψυχολόγοι που θα μπορούσα να έχω. Είναι πάντα εκεί για να αναλύσουμε τα προβλήματα μου και να με καθοδηγήσουν όταν «χάνομαι»

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα "μεταλλάχτηκε" σε... κύκνο!

Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα "μεταλλάχτηκε" σε... κύκνο και έχουμε όλο το αποκλειστικό υλικό - απόδειξη!

Ο λόγος, φυσικά, για την Ντάρια Τουρόβνικ.

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα

Ανάμεσα στους 24 παίκτες του Survivor 2 ήταν και εκείνη. Το πανέμορφο μοντέλο πήγε Άγιο Δομίνικο με στόχο να δοκιμάσει και να ξεπεράσει τα όριά της.

Αδιανόητο! Αυτή είναι η "Κατερίνα Δαλάκα" του πρώτου Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Δείτε την!

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα

Άνηκε στην ομάδα των Μαχητών ενώ μεγάλωσε στην Κύπρο με πατέρα Ρώσο και μητέρα Ουκρανή.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ όταν εντελώς τυχαία συνάντησε έναν μάνατζερ στη Λευκωσία και της έδωσε την κάρτα του. Από τότε σαρώνει τις πασαρέλες, συνεργαζόμενη με γνωστούς οίκους μόδας.

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα

Η ίδια περνάει τα καλοκαίρια της στα ελληνικά κοσμοπολίτικα νησιά, όπως την Μύκονο και την Κρήτη.

Η 20χρονη, τότε, Ντάρια αναστάτωσε τόσο με τα δίμετρα πόδια της όσο και με το αγγελικό πρόσωπό της!

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα

Ωστόσο, σήμερα, λίγα χρόνια μετά, φαίνεται πως έχει ανανεωθεί πλήρως και πραγματικά όταν είδαμε αυτές τις αποκλειστικές φωτογραφίες τρίψαμε τα μάτια μας γιατί δεν το πιστεύαμε...

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα

Αποκλειστικό: Θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor; Σήμερα

TAGS