Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Full in love! Το τρυφερό φιλί στην κάμερα!

Είναι πολύ ευτυχισμένοι!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Full in love! Το τρυφερό φιλί στην κάμερα!

Full in love είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Μάλιστα, αντάλλαξαν και ένα τρυφερό φιλί μπροστά στην κάμερα.

Το ζευγάρι φέτος το καλοκαίρι δεν σταμάτησε να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε διάφορα νησιά της Ελλάδος. Μάλιστα, οι εμφανίσεις της δημοσιογράφου με μαγιό ήταν "φωτιά".

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, βρίσκονται στην Κρήτη, αφού απόλαυσε τα νερά της Μήλου, την πανέμορφη Κεφαλονιά και την καταπράσινη Σκόπελο. Από τις 7 Ιουλίου, όταν μας αποχαιρέτισε τηλεοπτικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επισκέφτηκε επίσης τον Βόλο και την γραφική Αίγινα.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αντάλλαξε με τον Κωνσταντίνος Βασάλο ένα τρυφερό φιλί και έγραψε «Εγώ κι εσύ».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύπτει για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και για το αν έχει υπάρξει άπιστος!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτει για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και για το αν έχει υπάρξει άπιστος!

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, εκεί γνώρισε και τον μεγάλο έρωτα την Ευριδίκη, που λίγους μήνες μετά από το τέλος του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα είναι μαζί!

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλα!

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Μετά από δύο χρόνια σχέσης έχουν ξεπεραστεί πια οι ζήλιες, οι «σκηνές» και, γενικότερα, οι «παιδικές ασθένειες» μιας συμβίωσης;

«Ζήλια υπάρχει -και από τις δύο πλευρές- απλώς εγώ δεν το δείχνω επειδή είμαι σκορπιός (γελάει). Επειδή, όμως, ξέρουμε και οι δύο πια πώς λειτουργεί το «σύστημα», υπάρχει κατανόηση. Καμιά φορά, ξέρεις, είναι και κολακευτική η ζήλια - δείχνει ότι ενδιαφέρεται ο άλλος για σένα, φτάνει να είναι σε βαθμό φυσιολογικό και όχι παθολογικό.»

Δεν απαντάς ούτε στα -προκλητικά ίσως- direct μηνύματα που σου στέλνουν οι θαυμάστριες και οι θαυμαστές σου στο Instagram;

«Όσο ήμουν ελεύθερος, ήταν τόσα πολλά τα μηνύματα που δεν προλάβαινα καν να τα ανοίξω. Γινόταν χαμός - και δεν μιλάω μόνο για μηνύματα με απώτερο στόχο το φλερτ, αλλά γενικότερα. Ίσως και να ‘χα, μόλις βγήκα απ’ το παιχνίδι, πέντε χιλιάδες μηνύματα από ανθρώπους που δεν γνώριζα καν. Ήταν τρομακτικό! Σε ποιον να πρωτομιλήσω; Ήταν τρέλα! Τώρα, ίσως επειδή δημοσιοποιήσαμε πια και τη σχέση μας με την Ευρυδίκη, τα πράγματα είναι αλλιώς, τα μηνύματα είναι πολύ διακριτικά.»

Πάντα ήσουνα πιστός στις σχέσεις σου;

«Όσο είσαι έφηβος και πεις πως δεν έχεις κάνει κάποια «ατασθαλία» μέσα στη σχέση, μάλλον λες ψέματα. Ειδικά εγώ, που ήμουνα πάντα μέσα σε μεγάλες σχέσεις. Μεγαλώνοντας όμως, ωριμάζεις, αλλάζεις.»

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ημίγυμνη φωτογραφία που τάραξε τα κορίτσια του Instagram!

Η ημίγυμνη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου που τάραξε τα κορίτσια του Instagram!

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», όπου ήταν μέρος την ομάδας ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Φυσικά συντροφιά του έχει πάντα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αυτήν την φορά στην Σκόπελο, όπου περνούν στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πραγματικά δημιούργησε ταραχή στις θαυμάστριες του κι όχι μόνο.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται σε στιγμή απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης φορώντας μόνο το μαγιό του και τους κοιλιακούς του. Τον έχετε ακούσει να τραγουδάει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»;

Ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια να πάρουν «φωτιά», όπως πήραν και τα κορίτσια.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ημίγυμνη φωτογραφία που τάραξε τα κορίτσια του Instagram!