Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου: «Χρυσό» καλοκαίρι για το ζευγάρι! «Έσκασε» η καραμπόλα!

Έκαναν κίνηση ματ!

Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου: «Χρυσό» καλοκαίρι για το ζευγάρι! «Έσκασε» η καραμπόλα!

«Έσκασε» η καραμπόλα και ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε κίνηση ματ! Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν κρύβει την χαρά της και αυτό το καλοκαίρι, ήταν «χρυσό» για το ζευγάρι!

Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε άλλωστε, αν όχι ως καραμπόλα, να χαρακτηρίσουμε την είδηση ότι τελικά ο Νίκος έκανε την ανατροπή και τελευταία στιγμή έκλεισε όχι στην ΕΡΤ, αλλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη! Παρά το ότι οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει, όπως σας είχαμε γράψει, ο παρουσιαστής δεν τα βρήκε με την ΕΡΤ και έτσι, θα πάει στο ONE, κάτι που «έσκασε» σαν είδηση μόλις τώρα!

O Νίκος Ευαγγελάτος, πριν λίγη ώρα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του σταθμού από τον Σταμάτη Μαλέλη και αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα αναφέρει ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος θα αναλάβει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του καναλιού. Αξιοσημείωτο είναι ότι, το κανάλι One του Βαγγέλη Μαρινάκη, αρχές Οκτώβρη θα είναι στον αέρα πανελλαδικά!

Νίκος Ευαγγελάτος: "Διαζύγιο" για τον παρουσιαστή και... καθόλου βελούδινο! Όλη η αλήθεια!

Όλη η αλήθεια για το "διαζύγιο" του παρουσιαστή, Νίκου Ευαγγελάτου! Θα πάρει κι όπως λένε οι πληροφορίες του Youweekly.gr δεν θα είναι καθόλου βελούδινο.

Αναταραχή φαίνεται πως κυριαρχεί στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου αφού εκείνη κάθεται ακόμα σε αναμμένα κάρβουνα για το τι θα συμβεί τον χειμώνα με τους συνεργάτες της που έχουν απολυθεί και σας το αποκάλυψα πρώτη μέσα από το Vanda's blog και τώρα ήρθαν και οι φουρτούνες για τον σύζυγό της! Τι συνέβη;

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες ο παρουσιαστής συζητάει ήδη με το κανάλι της ΕΡΤ για να μεταφερθεί τη νέα τηλεοπτική χρονιά αποφασισμένος πλήρως να πάρει "διαζύγιο" από τον ΣΚΑΙ.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται, ο Νίκος Ευαγγελάτος την προηγούμενη χρονιά είχε συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου αλλά λόγω "επιπλοκών" δεν βγήκε ποτέ στον αέρα!

Η ίδια πηγή μου αποκάλυψε, και σας μεταφέρω με μεγάλη επιφύλαξη στο Vanda's blog και το Youweekly.gr, πως ο παρουσιαστής δεν έκλεισε την πόρτα του σταθμού ήρεμα αφού υπήρξε μια αρκετά έντονη συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού!

Το σίγουρο είναι πως από τον ΣΚΑΙ θα φύγει, πως συζητάει με την ΕΡΤ αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει κλείσει.

Τατιάνα Στεφανίδου: Κρίσιμες οι ώρες για την παρουσιάστρια! Στο πλευρό της ο Ευαγγελάτος

Δυστυχώς οι ώρες είναι κρίσιμες για την παρουσιάστρια, Τατιάνα Στεφανίδου και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr στο πλευρό της βρίσκεται ο Νίκος Ευαγγελάτος!

Τα πράγματα όσο πάνε και γίνονται χειρότερα για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και θα σας αποκαλύψω όλα όσα μου μετέφεραν οι πηγές μου μέσα από το Vanda's blog.

Όπως σας αποκάλυψα πρώτη, λίγες ώρες πιο πριν, η Τατιάνα Στεφανίδου όπως όλα δείχνουν βρίσκεται ανεπίσημα εκτός του καναλιού του Φαλήρου!

Ο σταθμός, βασικά ο ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο και να λήξει να έτσι απλά η συνεργασία τους!

Ο λόγος; Κάποιες απαιτήσεις της Τατιάνας - όχι βέβαια παράλογες - όσον αφορά την εκπομπή της αλλά και επειδή εκείνοι αποφάσισαν πως με τη νέα τηλεοπτική σεζόν θέλουν να κάνουν.. στροφή στην ποιότητα και να κατευθύνουν αλλού το κοινό τους (με οδηγό όπως λένε οι ως τώρα πληροφορίες μου τον Γιώργο Λιάγκα).

Έτσι το δράμα που περνάει η παρουσιάστρια είναι μεγάλο καθώς πρέπει να ξεκινήσει να αναζητά καινούργια τηλεοπτική στέγη!

Οι ώρες είναι κρίσιμες, όπως μου ανέφερε άνθρωπος από το κανάλι και σας μεταφέρω στο Vanda's blog και το Youweekly.gr αφού τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως και η ίδια η παρουσιάστρια τα έχει χαμένα μη ξέροντας ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον...

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Τα "χρωστούμενα" του ζευγαριού στη φόρα! Το τραπεζικό δάνειο εκατομμυρίων ευρώ!

Στη φόρα το τραπεζικό δάνειο εκατομμυρίων ευρών του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου! Αποκάλυψη για τα "χρωστούμενα" του ζευγαριού!

Από τις πλέον προκλητικές δανειακές συμβάσεις, είναι αυτές των Νίκου Ευαγγελάτου και Τατιάνας Στεφανίδου. Το δημοφιλές τηλεοπτικό ζευγάρι, εκταμίευσε την περίοδο που η Τατιάνα συνεργαζόταν με το STAR, από γνωστή τράπεζα, δάνειο 2,6 εκατομμυρίων ευρώ για αγορά κατοικίας στην Κηφισιά!

Το επιλήψιμο της υπόθεσης, είναι ότι η τράπεζα, χωρίς σοβαρές και επαρκείς εγγυήσεις, χορήγησε όλο το ποσό της αξίας του ακινήτου, κάτι που φυσικά δεν συνηθίζεται με τους… κοινούς θνητούς. Μάλιστα, πέρα της αξίας του σπιτιού, όπως αυτή καταγράφεται στα συμβόλαια, τους χορήγησε επιπλέον ποσό 1.000.000 ευρώ! Όσο για τον αριθμό των δόσεων, αυτό κι αν ξεπερνά κάθε φαντασία. Η συγκεκριμένη τράπεζα εξάντλησε κάθε όριο επιείκειας στο λαμπερό ζευγάρι της τηλεόρασης, διευκολύνοντάς τους να το αποπληρώσουν σε 350 δόσεις, όπως αναφέρει δημοσίευμα του grandemagazine.gr.