Μέγκαν Μαρκλ: Νέο επεισόδιο στην κόντρα με την Κέιτ! Την "ξέσκισε" με μια κίνηση!

"Έφαγε" την σκόνη της!

Μέγκαν Μαρκλ: Νέο επεισόδιο στην κόντρα με την Κέιτ! Την

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στην κόντρα της Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μιντλετόν. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ την "ξέσκισε" με μια κίνηση.

Θέλοντας να ηρεμήσει το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ημέρες με την Μέγκαν και τον Χαρι, έκανε την κίνηση ματ που την αποστόμωσε.

Συγκεκριμένα, το βασιλικό ζευγάρι "έφαγε" άγριο κράξιμο για τη γνωστή πια ιστορία με τα ιδιωτικά τζετ.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, απαθανάτισε το διάδοχο του Βρετανικού θρόνου με τη σύζυγο και τα παιδιά τους, να κάνουν κάτι το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου και συζητιέται παντού.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ με τα παιδιά, πήραν κανονική πτήση των 73 λιρών για να πετάξουν στη Σκωτία και να επισκεφθούν τη Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο στο Balmoral. Μάλιστα, o Ουίλιαμ κουβαλούσε μόνος του τις βαλίτσες.

Δημόσιος πανικός με την Μέγκαν Μαρκλ! «3 χρόνια ατελείωτου...»!

Δημόσιος πανικός επικρατεί με την Μέγκαν Μαρκλ με αφορμή τα δημοσιεύματα που την κατηγορούν για τα πάντα, ενώ τα βάζουν μαζί της για κάθε πράγμα που συμβαίνει στο παλάτι.

Μάλιστα, μέχρι και η πρώην σειρά που πρωταγωνιστούσε δεν δίστασε να της πετάξει σπόντες, ενώ πρόσφατα ιστοσελίδες στην Βρετανία ξεκίνησαν να την κατηγορούν.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η Μέγκαν, αλλά και ο Πρίγκιπας Χάρι έχουν υποστηρικτές, οι οποίοι δεν δίστασαν να μιλήσουν δημόσια. Η κολλητή της Δούκισσας δε, έχει γίνει έξαλλη.

Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι

Η Jessica έκανε retweet ένα άρθρο που ανέβασε η Jameela Jamil, το οποίο έγραφε για το ζευγάρι: «Αγαπητή Αγγλία και αγγλικέ Τύπε πείτε απλά ότι μισείτε τη Meghan επειδή είναι μαύρη, και τον Harry επειδή παντρεύτηκε μία μαύρη γυναίκα και θα είμαστε Ok. Το bullying σας είναι τόσο ντροπιαστικό και εμφανές. Είναι 2019, ωριμάστε πια!».

undefined

«3 χρόνια ανελέητου μίσους. Είναι αρκετό πια», έγραψε η κολλητή της στην συνέχεια σε μια ανάρτηση της.

undefined

Μάλιστα, στο πλευρό τους βρίσκεται και η τραγουδίστρια Pink που έγραψε: «Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να υπερασπίζονται τη δούκισσα και τον δούκα του Sussex. Ο τρόπος που φέρονται στη Meghan, είναι ο πιο κοινός τύπος bullying. Είναι πια εκτός ελέγχου. Ας γίνουμε όλοι λίγο πιο ευγενικοί ε; Ας δείξουμε στα παιδιά μας πόσο cool είναι να είμαστε ευγενικοί.»

undefined

Σκάνδαλο με την Μέγκαν Μαρκλ! Την "τιμωρούν" για την αλαζονεία της!

Σκάνδαλο με την Μέγκαν Μαρκλ! Την "τιμωρούν" για την αλαζονεία της και η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα η βασιλική οικογένεια έχει γίνει άνω κάτω.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το ομοίωμα της Δούκισσας του Σάσεξ για λίγο χρονικό διάστημα θα μετακινηθεί στο Τμήμα με τους «A-list» celebrities.

«…Απλά επιτρέπουμε στην Μέγκαν Μαρκλ να κάνει με τον πιο οικείο σε εκείνη κύκλο των διάσημων, για λίγο», είχε πει ο ο διευθυντής του Μουσείου, Στιβ Ντέιβις.

Ωστόσο, εδώ και μέρες τα βρετανικά tabloids, αλλά και πηγές που γνωρίζουν πώς η Βασιλική Οικογένεια «τιμωρεί» την αλαζονεία επιμένουν ότι αυτό είναι ένα μήνυμα προς την Μέγκαν Μαρκλ μετά την προκλητική συμπεριφορά της τους τελευταίους μήνες.

Είναι ένας κομψός, απολύτως ηχηρός τρόπος για να της υποδείξουν ότι δεν έπαψε ποτέ να είναι celebrity και ότι ακόμη δεν αποτελεί γνήσιο, πειθαρχημένο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας.

Σκάνδαλο με την Μέγκαν Μαρκλ

Σκάνδαλο με την Μέγκαν Μαρκλ

Επίθεση στην Βασιλική οικογένεια! «Η Μέγκαν "κατέστρεψε" τον Χάρι»!

Επίθεση δέχτηκε η βασιλική οικογένεια. Περισσότερο όμως το βασιλικό ζεύγος, αφού όπως έγινε η δήλωση «Η Μέγκαν "κατέστρεψε" τον Χάρι».

Ο ηγέτης του κόμματος του Brexit μιλώντας στο Σίδνεϊ χλεύασε τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ- ουσιαστικά είπε ότι η Μέγκαν Μαρκλ κατέστρεψε τον πρίγκιπα Χάρι- «έθαψε» για τα καλά τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ είχε να πει τα πιο αρνητικά πράγματα ακόμη και για τη βασιλομήτορα. Μόνο για τη βασίλισσα Ελισάβετ είπε τα καλύτερα ο Φάρατζ. Μάλιστα, ευχήθηκε να ζήσει πολλά χρόνια, ώστε να μην ανέβει ποτέ στον θρόνο ο γιος της, πρίγκιπας Κάρολος!

Ειρωνείες για Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Αυτό που φαίνεται πως αποτέλεσε έναυσμα για το ρεσιτάλ ειρωνείας από τον Φάρατζ για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ ήταν μια δήλωση που έκανε πρόσφατα ο «γαλαζοαίματος». Είπε πως με την Μαρκλ θα κάνουν το πολύ δύο παιδιά, για το καλό του πλανήτη.

Αν θέλω να ζήσει πολύ καιρό η βασίλισσα για να μην γίνει βασιλιάς ο Κάρολος, θέλω να ζήσει ακόμη περισσότερο ο Κάρολος και να ζήσει για πάντα ο Γουίλιαμ, για να μην γίνει ο Χάρι βασιλιάς», είπε αρχικά ο Φάρατζ. «Τρομακτικό! Ηταν ο Χάρι νέος, θαρραλέος, άτακτος, έμπλεκε σε μπελάδες, πήγαινε σε πάρτι ντυμένος ακατάλληλα, έπινε πολύ και προκαλούσε κάθε είδους χάος. Και μετά, ήταν ένας γενναίος αξιωματικός που έκανε τη δουλειά του στο Αφγανιστάν. Ηταν ο πιο δημοφιλής στη νέα γενιά της βασιλικής οικογένειας που είχαμε δει εδώ και 100 χρόνια», περιέγραψε ο ηγέτης του κόμματος του Brexit, σύμφωνα με τον Guardian.

Επίθεση στην Βασιλική οικογένεια

«Και μετά γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ και (σ.σ. η δημοτικότητά του) γκρεμοτσακίστηκε. Μας είπαν ότι η Μέγκαν και ο Χάρι θα κάνουν μόνο δύο παιδιά… και αγνοούμε εντελώς το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Γη. Και αυτό είναι το γεγονός ότι εκρήγνυται ο παγκόσμιος πληθυσμός αλλά κανείς δεν τολμά να μιλήσει για αυτό ή να το αντιμετωπίσει. Το αν ο Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ κάνουν δύο παιδιά είναι άσχετο, δεδομένου ότι υπάρχουν 2,6 δισ. Κινέζοι και Ινδοί σε αυτό τον πλανήτη», συνέχισε ο Φάρατζ.

«Τυχεροί που έχουμε την Ελισάβετ»
Αντιθέτως, ο Φάρατζ είχε να πει τα καλύτερα για την βασίλισσα Ελισάβετ. «Μια απίστευτη, καταπληκτική γυναίκα, είμαστε τρελά τυχεροί που την έχουμε», ανέφερε. Δεν ήταν όμως το ίδιο… γλυκομίλητος όταν αναφέρθηκε στη βασιλομήτορα, την οποία περιέγραψε ως «υπέρβαρη, μανιώδη καπνίστρια, που έπινε τζιν».

Ακόμη λιγότερο κολακευτικά ήταν τα όσα είπε για τον πρίγκιπα Κάρολο, ή «Charlie Boy» όπως επέμενε να τον λέει. Μάλιστα, σημειώνοντας ότι η βασιλομήτωρ έζησε ως τα 101, σχολίασε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Κάρολος είναι τώρα 70… ίσως η βασίλισσα ζήσει για πολλά, πολλά χρόνια».

Πηγή: iefimerida.gr