Πόπη Τσαπανίδου: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα! «Πέταξε» τη βόμβα!

Επιστρέφει ξανά στα δρώμενα!

Πόπη Τσαπανίδου: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα! «Πέταξε» τη βόμβα!

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Πόπης Τσαπανίδου και η ίδια «πέταξε» τη βόμβα σε συνέντευξή της!

«Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κάνω ένα μεγάλο φεστιβάλ wellness και fitness που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό σημείο της Αθήνας περί τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του 2020. Θα διαρκέσει δυο ημέρες και θα έχει πολλές δραστηριότητες fitness, με όλα τα τελευταία trends της γυμναστικής.


Αυτά τα fitness festivals γίνονται στην Αμερική και είναι η πρώτη φορά που κάτι αντίστοιχο θα συμβεί στην Ελλάδα. Αυτό το διήμερο event θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία. Έχω ήδη ετοιμάσει το πρόγραμμα με τον συνέταιρό μου. Ο τίτλος του φεστιβάλ θα είναι «Well Greece» και πολύ σύντομα θα ανέβει και σχετικό site στο διαδίκτυο που ο κόσμος θα μπορεί να κάνει εγγραφές online και να ενημερωθεί για τα προγράμματα. Αυτό το φεστιβάλ είναι η μεγάλη μου αγάπη και ασχολούμαι με αυτό μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια», αποκαλύπτει στο People.

Σε αυτό το μοτίβο του wellness κινείται και η δική της καθημερινότητα που περιλαμβάνει γυμναστική και σωστή διατροφή. «Κάθε μέρα γυμνάζομαι. Αφιερώνω μια ώρα που θα κάνω είτε με ασκήσεις yoga, είτε αερόβια γυμναστική. Κάθε μέρα είμαι σε φάση ζεν. Μη σου πω και κάθε ώρα. Πλέον αισθάνομαι πολύ ζωντανή και πως υπάρχει ζωή που μπορώ να την ζήσω.

Μέχρι τώρα δεν είχα ελεύθερο χρόνο για μένα. Ήμουν από το άγριο χάραμα στη δουλειά, μέχρι αργά το απόγευμα. Περίμενα τις διακοπές, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα ώστε να βρω λίγο χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους. Από τον Απρίλιο που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση μέχρι και σήμερα, έχω κάνει πολλά πράγματα, έχω ταξιδέψει αρκετά και επισκέφτηκα και τις δίδυμες κόρες μου που πλέον ζουν και εργάζονται στην Ολλανδία. Η μεγάλη μου κόρη μένει στην Αθήνα και έχει συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία του site μου, ipop.gr», αναφέρει στο People.

Πόπη Τσαπανίδου: Αφήνει την τηλεόραση και γυρίζει σελίδα στη ζωή της!

Η Πόπη Τσαπανίδου πήρε τη μεγάλη απόφαση για να αλλάξει τη ζωή της και αφήνει την τηλεόραση,γυρίζοντας σελίδα!

Η παρουσιάστρια ανοίγει νέους ορίζοντες και εξήγησε το λόγο που πήρε αυτή την απόφαση!

Μιλώντας στην Real η Πόπη Τσαπανίδου είπε αρχικά για το ταξίδι που έκανε στη βόρεια Ευρώπη: «Αυτό το ταξίδι είχε να κάνει με πραγματοποίηση στόχων ζωής. Αυτό που λέμε bucket list. Ξεκίνησα από Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, νησιά του στενού της Μάγχης και πέρασα από Αγγλία. Ήταν ένα ταξίδι ζωής δέκα ημερών, γιατί το έκανα με αυτά τα τεράστια κρουαζιερόπλοια. Αποφάσισα ότι αυτό το διάστημα θα κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα. Πιο πριν είχα πάει στις κόρες μου στην Ολλανδία και γύρισα όλη τη χώρα, που τείνει να γίνει η αγαπημένη μου»

Όσο για τους λόγους που αφήνει την τηλεόραση, ανέφερε: «Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλεία και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παραγάγω σαν έργο». Γνωρίζετε την πραγματική ηλικία της Πόπης Τσαπανίδου;

Για το επόμενο βήμα στη ζωή της, τόνισε πω: «Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness. Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη. Με τις συνεργάτιδες μου κάναμε κάποια σεμινάρια, τα οποία πήγαν πάρα πολύ καλά και αποφασίσαμε να το εξελίξουμε κάνοντας πραγματικότητα το πρώτο fitness και wellness festival στην Ελλάδα».