Μακιγιάζ ή υπερβολική πλαστική; Αγνώριστη κορυφαία ηθοποιός στην νέα της ταινία!

Εμείς πάθαμε πλάκα πάντως!

Μακιγιάζ ή υπερβολική πλαστική; Αγνώριστη κορυφαία ηθοποιός στην νέα της ταινία!

Αγνώριστη εμφανίζεται στο trailer για την νέα της ταινία κορυφαία ηθοποιός. Και εμείς αναρωτιόμαστε... πρόκειται για μακιγιάζ η για υπερβολική πλαστική στο πρόσωπο της;

Είναι από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες που έχει κάνει πολλούς άνδρες να βλέπουν τις ταινίες της, μόνο και μόνο για εκείνη, αφού είναι κούκλα.

Σε λίγο καιρό θα δούμε στους κινηματογράφους μια νέα επιτυχία στην οποία πρωταγωνιστούν ονόματα «βόμβα». Ανάμεσα τους και η Σαρλίζ Θερόν.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έκανε πλαστική για να μπορεί να... επιπλέει στη θάλασσα!

Μάλιστα, η εμφάνιση της έχει γίνει viral και οι θαυμαστές της έμειναν άφωνοι. H Σαρλίζ είναι εντελώς αγνώριστη και όλοι αναρωτιόμαστε αν έχει γίνει όντως έτσι η απλά είναι για το ρόλο της.

Πασίγνωστη ηθοποιός "παραμορφώθηκε" από τις πλαστικές! Οι "επιθέσεις" που δέχεται για το πρόσωπο της!

Πασίγνωστη ηθοποιός "παραμορφώθηκε" από τις πλαστικές και οι "επιθέσεις" που δέχεται για το πρόσωπο της είναι πολλές, αφού είχε φυσική ομορφιά.

Μάλιστα, πολλοί την παρομοιάζουν με Ασιάτισσα, αφού από τα τραβήγματα, τα μάτια της πλέον έχουν αλλάξει σχήμα.

Είναι από τις πιο όμορφες ηθοποιούς παγκοσμίως, ενώ άνετα θα μπορούσε να είναι και μοντέλο, λόγω της απίστευτης ομορφιάς της. Ωστόσο, η ίδια δεν είχε και πολύ αυτοπεποίθηση όπως φαίνεται, αφού έδωσε στο νυστέρι... δουλειά.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της, και είδαμε πως το πρόσωπο της από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις έχει κατά κάποιο ποσοστό παραμορφωθεί.

Αποτέλεσμα; Να το καταλάβουν και οι διαδικτυακοί της φίλοι και να ξεκινούν "επιθέσεις" στα σχόλια πως έχουν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά της που την ξεχώρισαν και πλέον μοιάζει σαν Ασιάτισσα.

Βέβαια, δεν είναι η μόνη που έχει δώσει στο νυστέρι να καταλάβει!

Ο λόγος για την ηθοποιό, Μέγκαν Φοξ!

Πασίγνωστη ηθοποιός

Πασίγνωστη ηθοποιός

Πασίγνωστη ηθοποιός

Έδωσε στο νυστέρι να "καταλάβει"! Πασίγνωστη ηθοποιός αγνώριστη από τις πλαστικές!

Έδωσε στο νυστέρι να "καταλάβει" πρωταγωνίστρια αγαπημένης σειράς. Πασίγνωστη ηθοποιός αγνώριστη από τις πλαστικές.

Το «Beverly Hills» είδε μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του ’90 και μέχρι και σήμερα παραμένει από τις πιο αγαπημένες σειρές.

undefined

Οι πρωταγωνιστές της, έγιναν πολύ αγαπητοί από το κοινό μέσα από τους ρόλους τους και κανείς δεν μπορεί να τους ξεχάσει. Μια όμως, σίγουρα την έχει ξεχάσει, αφού λόγω των πλαστικών έχει γίνει αγνώριστη.

Σάλος με πασίγνωστη ηθοποιό! Παραμορφώθηκε το πρόσωπό της από τις πλαστικές...

Πασίγνωστη ηθοποιός αγνώριστη από τις πλαστικές

Αν δεν είχε βγει ένας περιορισμένος αριθμών επεισοδίων, άμα την βλέπαμε στον δρόμο δεν θα την αναγνωρίζαμε. Ο λόγος για την Jennie Garth η οποία έδωσε στο νυχτέρι να "καταλάβει".

Πασίγνωστη ηθοποιός αγνώριστη από τις πλαστικές

Πασίγνωστη ηθοποιός αγνώριστη από τις πλαστικές