Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν φαντάζεστε πως εμφανίστηκε στην παραλία! (Βίντεο)

Θα κλάψετε από τα γέλια!

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν φαντάζεστε πως εμφανίστηκε στην παραλία! (Βίντεο)

Δεν φαντάζεστε πως εμφανίστηκε στην παραλία στις καλοκαιρινές της διακοπές η Κατερίνα Ζαρίφη!

Η γνωστή παρουσιάστρια πριν από μια εβδομάδα περίπου έλειψε από την εκπομπή της στο OpenTv και το «Καλοκαίρι #not» για ολιγοήμερες διακοπές.

Σήμερα λοιπόν, όπως και κάθε άλλη φορά, χάρισε απλόχερα στιγμές γέλιου με μια αποκάλυψη που έκανε.

Η ίδια αποκάλυψε πως εμφανίστηκε στην παραλία και πραγματικά ξεκαρδιστήκαμε και μόνο στην ιδέα.

Είπε συγκεκριμένα:

«Δεν ντρέπομαι να το πω. Φέτος εγώ πήρα παπουτσάκι θαλάσσης. Είχα το παπουτσάκι και ξέρεις πώς τα ροβολούσα τα βότσαλα; Και οι άλλες που ήθελαν να το κάνουν ότι είναι ωραίες, πέφτανε», είπε η παρουσιάστρια, με τον συνεργάτη της, Ηλία Γκότση να της κάνει τα γνωστά πειράγματα.

«Χαρήκαμε, ευχαριστούμε για τη συνεργασία», του είπε με γερή δόση χιούμορ η Κατερίνα.

Κατερίνα Ζαρίφη: Την "τσάκωσε" paparazzi και ο σύντροφός της έπαθε σοκ!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Ζαρίφη: Οι απίστευτες ατάκες για το σώμα του Σταματόπουλου - «Έδειξε και κοιλιά»! (Βίντεο)

Απίστευτες ατάκες για το σώμα του Παύλου Σταματόπουλου πέταξε η Κατερίνα Ζαρίφη. «Έδειξε και κοιλιά» είπε, μεταξύ άλλων και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.

Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά έκανε τηλεθεατές και πλατό να ξεκαρδιστούν με τα αστεία της. Αυτή την φορά έβαλε στο "στόχαστρο" τον συμπαρουσιαστή της.

Την ώρα που έβλεπαν στο video wall φωτογραφίες από τις διακοπές των Ελλήνων επωνύμων, μια φωτογραφία του Παύλου Σταματόπουλου με μαγιό την έκανε να σηκωθεί από την καρέκλα της.

Ξαφνικά άρχισε να λέει: «Στην προηγούμενη πόζα που είχε σηκώσει στο Instagram, ήταν σε green box και έβαλε επίτηδες φυτά. Τώρα έδειξε και κοιλιά. Εγώ πιστεύω ότι είναι βιδωμένο κεφάλι από κομοδίνο σε άλλο σώμα. Ποιος κάνει τον κομπάρσο δεν ξέρω. Κάνει και αυτό που κάνουν οι Ιταλοί, βγάζει έξω τα λακουβάκια. Καταλάβατε ότι σώμα είναι αλλουνού;» και συνέχισε: «Γύρνα πίσω ρε αληταρά, έχουμε δουλειές».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Απίστευτο! Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε την φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου και αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν πρόσεξε κανείς! (Βίντεο)

Απίστευτο! Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε την φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου και αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν πρόσεξε κανείς!

Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της στο OpenTv κλήθηκε να σχολιάσει την φωτογραφία της φίλης της, Μπαρία Μπεκατώρου.

Η δεύτερη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κεφαλονιά και μοιράζεται κάποιες από τις στιγμές της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μαγιό που κάθεται στα βράχια!

Αυτή λοιπόν τη φωτογραφία της Μαρίας σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής του «Καλοκαίρι #Not» και αναφέρθηκε σε κάτι που κανείς δεν το πρόσεξε!

Τι ήταν αυτό; Ένας νεαρός που κοιτά την Μαρία Μπεκατώρου!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Ζαρίφη: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής με λόγια που «ραγίζουν» καρδιές! «Με στεναχώρησε, δεν πρόλαβα να...»! (Βίντεο)

Συγκινημένη η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής με λόγια που «ραγίζουν» καρδιές! «Με στεναχώρησε, δεν πρόλαβα να...»!

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο γιατί φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά και εξήγησε τον λόγο.

Ο λόγος είναι γιατί συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το θάνατο της σπουδαίας Ζωής Λάσκαρη και ήρθαν μνήμες στην Κατερίνα Ζαρίφη που θέλησε να τις μοιραστεί με το τηλεοπτικό της κοινό μέσα από την εκπομπή της στο OpenTv.

Θρίλερ με πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Καίγεται το χωριό της και ξεσπάει δημόσια! (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Πέρασαν δύο χρόνια από το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, της θεάς Λάσκαρη, που εγώ της οφείλω τα πάντα. Είναι αυτή που με επέλεξε να παίξω μαζί της στο θέατρο, ήταν σαν την καλή μου νεράιδα. Με στεναχώρησε, δεν πρόλαβα να της δείξω και να μου πει αν ήταν καλή επιλογή μου. Συγκινησιακά φορτίστηκα πολύ που είδα την κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να ανεβάζει φωτογραφίες με τη μητέρα της»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: