Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς! Αντέχετε να τη δείτε;

Αποκάλυψη τώρα!

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς! Αντέχετε να τη δείτε;

Έτσι είναι το σώμα της τελευταίας συζύγου του Ανδρέα Παπανδέρου, Δήμητρα Λιάνη, χωρίς ίχνος ρετούς! Αντέχετε να τη δείτε;

Η εμφάνισή της δεν πέρασε και αυτή τη φορά απαρατήρητη. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε παραλία της Ρόδου με ένα μπικίνι, σε μέγεθος που έμοιαζε...extra small.

Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, που έχει παραδεχτεί ότι έκανε μπότοξ, προέβη πριν από λίγους μήνες σε σφοδρή επίθεση κατά της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.

Αυτές τις ημέρες απολαμβάνει βουτιές στη θάλασσα με ένα μαγιό μικροσκοπικού μεγέθους.

Όπως φαίνεται συγκεκριμένα στη φωτογραφία που δημοσίευσε το newpost.gr, η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου απολάμβανε τις βουτιές της στα γαλανά νερά του νοτιοανατολικού Αιγαίου φορώντας ένα μαγιό σε πράσινο χρώμα και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της κότσο.

Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου! Έφυγε από την ζωή ο...

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δήμητρα Λιάνη: Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς! Αντέχετε να τη δείτε;

Πηγή: protothema.gr

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Συγκλονίζει η περιγραφή της για τον θάνατο του του Ανδρέα - «Είχα πέσει κάτω και φώναζα...» (βίντεο)

Η Δήμητρα Λιάνη έκανε μία συγκλονιστική περιγραφή από το βράδυ του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου, όπου είχε υποστεί σοκ και φώναζε πεσμένη στο πάτωμα.

Η συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha, ήταν αποκαλυπτική.

Αναλυτικά όσα είπε η Δήμητρα Λιάνη: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η ώρα που έφευγε ο Ανδρέας από το σπίτι νεκρός, δεν μπορούσα να το χωνέψω αυτό. Είχα πάθει σοκ εκείνο το βράδυ. Είχε έρθει ο πατέρας Τιμόθεος. Με είχαν βγάλει οι γιατροί, γιατί προσπαθούσαν να του κάνουν ανάνηψη, και δεν δούλεψε και ο απινιδωτής, ήταν ένα θέμα αυτό. Προσπαθώντας να κάνουν ανάνηψη, εγώ είχα πέσει κάτω, κρατούσα μια εικόνα του Χριστού κι έλεγα “όχι θεέ μου, δεν θα μου το κάνεις αυτό”. Αυτό το μονολογούσα.

Και κάποια στιγμή, όταν έφυγε από τη ζωή και ήρθε ο πατέρας Τιμόθεος, από το σοκ δεν λειτουργούσα, και μίλαγα στον Ανδρέα και του έλεγα “δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό, να σηκωθείς τώρα αμέσως”. Και θυμάμαι την κίνηση να με τραβήξει ο πατέρας Τιμόθεος και να με αγκαλιάσει. Κι εγώ να λέω “όχι, να σηκωθείς τώρα πάνω, δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό”. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα απίστευτα».

Δείτε το βίντεο

Τι αποκαλύψεις είχε κάνει η Δήμητρα Λιάνη για την προσωπική της ζωή; Διαβάστε εδώ:

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή - «Δεν το αλλάζω με τίποτα...»

Τραγικές ώρες για την οικογένεια Παπανδρέου: Στην φυλακή για 18 μήνες!

Η Δήμητρα Λιάνη έφαγε ποινή φυλάκισης για 18 μήνες!

Κατηγορούμενη για χρέη στο Δημόσιο που ξεπερνούν τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς το ακριβές ποσό να έχει γίνει γνωστό, βρέθηκε ενώπιον του Ε' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας η Δήμητρα Λιάνη.

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Παπανδρέου στην φυλακή για 18 μήνες

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, η ίδια δεν παρέστη στην δίκη της, η οποία όμως έγινε κανονικά. Η Δήμητρα Λιάνη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Η κα Λιάνη εκπροσωπήθηκε από την δικηγόρο της, η οποία ανέφερε ότι η εντολέας της προτίθεται να αποπληρώσει την οφειλή στο ελληνικό δημόσιο, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να πουλήσει τις μεζονέτες στην Εκάλη.

Το δικαστήριο με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς την εξέταση μάρτυρα προχώρησε στην καταδίκη της Δήμητρας Λιάνη με σύμφωνη την εισαγγελική γνώμη.

Βέβαια η Δήμητρα περνάει ακόμα πιο δύσκολα καθώς δεν μπορεί να ξεχάσει τον θάνατο που της κόστισε:

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Αδυνάτισε πολύ και της πάει! Δείτε την αλλαγή της και την μυστική δίαιτα! (Βίντεο)

Ο λόγος της καταδίκης είναι ότι η Δήμητρα Λιάνη δεν έχει καταβάλλει την οφειλή της στο δημόσιο και δεν έχει προχωρήσει σε ρύθμιση, γεγονός που λειτούργησε επιβαρυντικά. Έτσι, της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Η ίδια αποκάλυψε:

«Τα τελευταία χρόνια κάνω διατροφή, μακριά από τα λύπη, αλλά που και που τρώω κανένα γλυκάκι… Δεν βάφομαι! Τα μυστικά της διατροφής μου είναι πολύ νερό και ενδιαφέρον για τη ζωή. Έχω ένα βιολογικό εσωτερικό ρολόι, που λέει ζήσε, ζήσε, ζήσε… Ο έρωτας δεν υπάρχει, έχω κλείσει…». Εμείς θα της λέγαμε να το διατηρήσει γιατί της ταιριάζει πολύ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Αντωνά: Η παρουσιάστρια του Alpha tv «κόβει» ανάσες με τις άψογες αναλογίες της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Καυστικό σχόλιο που την συγκρίνει με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου - Τι απάντησε;

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

TAGS