Πασίγνωστος ηθοποιός κέρδισε 89,4 εκατομμύρια το 2019!

Ποιος είναι;

Πασίγνωστος ηθοποιός κέρδισε 89,4 εκατομμύρια το 2019!

Ποιος είναι αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός που κέρδισε 89,4 εκατομμύρια δολάρια για το 2019;

Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της showbiz και όχι αδίκως, αφού κάθε ρόλου που ενσαρκώνει γνωρίζει μεγάλη επιτυχία!

Το Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους άνδρες ηθοποιούς για το 2019 και ο νούμερο ένα στη λίστα είναι ο Dwayne Johnson, ο οποίος κέρδισε 89,4 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα χρόνο.

Πασίγνωστος ηθοποιός κέρδισε 89,4 εκατομμύρια το 2019!

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους άνδρες ηθοποιούς:

1. Dwayne Johnson (89,4 εκατομμύρια δολάρια)

2. Chris Hemsworth (76,4 εκατομμύρια δολάρια)

3. Robert Downey Jr. (66 εκατομμύρια δολάρια)

4. Akshay Kumar (65 εκατομμύρια δολάρια)

5. Jackie Chan (58 εκατομμύρια δολάρια)

6. Bradley Cooper (57 εκατομμύρια δολάρια)

7. Adam Sandler (57 εκατομμύρια δολάρια)

8. Chris Evans (43,5 εκατομμύρια δολάρια)

9. Paul Rudd (41 εκατομμύρια δολάρια)

10. Will Smih (35 εκατομμύρια δολάρια)

H εξομολόγηση γνωστού Έλληνα ηθοποιού για την οικονομική καταστροφή - «Χρεώθηκα πολλά, αναγκάστηκα να πουλήσω το...»!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογήθηκε την οικονομική καταστροφή που υπέστη. «Χρεώθηκα πολλά, αναγκάστηκα να πουλήσω το...», αποκάλυψε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή του, με το ατύχημα που είχε με τη μηχανή.

«Η σχέση μου με τα χρήματα είναι περίεργη. Όταν έχω τα χαλάω φουλ, όταν δεν έχω… Κατάλαβες. Τι να τα κάνεις τα λεφτά, άμα δεν έχεις φράγκο; Γενικά είμαι άνετος, large και γενναιόδωρος με τα χρήματα. Περισσότερο από όσο πρέπει… Κάποτε είχα ένα οικονομικό στραπάτσο, μια οικονομική ατυχία, έχασα πολλά λεφτά και, στα 24 μου, έκλεισα την επιχείρησή μου. Είχα τη φαεινή ιδέα -και καλά έκανα- να ανοίξω ένα cocktail bar στο κέντρο της Αθήνας, το 2011. Οπότε την τριετία 2011, 2012, 2013, που γινόταν χαμός στην Αθήνα και καιγόταν όλο το κέντρο, με τις διαδηλώσεις, τα μνημόνια και όλα αυτά, η επιχείρηση δεν πήγε… Χρεώθηκα πολλά. Είχα οφειλές και αναγκάστηκα να πουλήσω το μαγαζί. Ό,τι πούλησα, πήγε στις οφειλές μου στο δημόσιο. Πέταξα από πάνω μου ένα βάρος, χωρίς να αφήνω πίσω κατάλοιπα. Έφυγα “καθαρός”. Ήταν “βάρος” για έναν πιτσιρικά, αλλά ανταπεξήλθα καλά. Δύσκολα πολύ, αλλά το ξεπέρασα. Ξεκίνησα τη ζωή μου από την αρχή. Έλεγα στον εαυτό μου: “Είσαι μόνο 24, δεν μπορεί να αναρωτιέσαι τώρα τι άλλο θα κάνεις στη ζωή σου. Μπορείς να κάνεις τα πάντα.”. Σε μια τέτοια ηλικία, μπορείς να φέρεις τον κόσμο τούμπα. Πιστεύω στη δύναμή μου, στα χέρια μου, οπότε το παράτησα πίσω μου αυτό το κεφάλαιο και προχώρησα παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

H εξομολόγηση γνωστού Έλληνα ηθοποιού για την οικονομική καταστροφή