Κωνσταντίνος Δαναός: Ο τραγουδιστής - δραπέτης σε σειρά του Alpha! Βίντεο ντοκουμέντο!

Αδιανόητο!

Κωνσταντίνος Δαναός: Ο τραγουδιστής - δραπέτης σε σειρά του Alpha! Βίντεο ντοκουμέντο!

Κι όμως ο Κωνσταντίνος Δαναός, ή αλλιώς τραγουδιστής - δραπέτης έχει παίξει σε σειρά του Alpha! Βίντεο ντοκουμέντο με την συμμετοχή του!

Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης, ή Κωνσταντίνος Δαναός, συνελήφθη το 1996 και οδηγήθηκε στις φυλακές της Αλικαρνασσού στην Κρήτη. Είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλακή για απάτες κατ’εξακολούθηση.

Δραπέτης τραγουδιστής: Αποκάλυψη-σοκ! «Απέδρασα από τη φυλακή γιατί με βίαζαν!» (βίντεο)

Μάλιστα, για να αποσπά από τα θύματά του μεγάλα χρηματικά ποσά υποδυόταν τον γιο γνωστού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Αυτά όμως, είναι ήδη γνωστά... Κάτι που λίγοι έως κανένας δεν ξέρει, είναι ότι ο ίδιος, έχει συμμετάσχει και σε κάποια επεισόδια της σειράς του Alpha «Οικογενειακές Ιστορίες», από το 2012. Υποδυόταν ρόλους και μάλιστα εργαζόταν με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Κωνσταντίνος Δαναός.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο:

Συγκλόνισε τον Αρναούτογλου ο δραπέτης τραγουδιστής! «Έφυγα από τη φυλακή γιατί...»

Συγκλόνισε τον Αρναούτογλου ο δραπέτης τραγουδιστής με τα όσα είπε στην χτεσινή του εμφάνιση!! «Έφυγα από τη φυλακή γιατί...» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος συστηνόταν ως τραγουδιστής και ως παρουσιαστής, μέχρι την ημέρα που από μια απλή εξακρίβωση στοιχείων, ανακαλύφθηκε ότι είναι φυγάς, όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και επέστρεψε στις φυλακές. Ο Δαναός μάλιστα τόνισε ότι είναι έξω με αναστολή.

Ο τραγουδιστής είπε ότι δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν και δεν έχει ν’ απολογηθεί για τα περιστατικά εκείνα που τον οδήγησαν στη φυλακή, ούτε για τον τρόπο με τον οποίο ζούσε και κινούταν στον χώρο της showbiz.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όταν πήρε άδεια, ήξερε ότι δεν θα επιστρέψει, αφού το είχε σχεδιάσει καιρό πριν, όπως άλλωστε είχε αναφέρει και στην Ελεονώρα Μελέτη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Πώς συνδέεται με τον δραπέτη τραγουδιστή; Ραγδαίες εξελίξεις....

Σε σοκ είναι η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία συνδέεται με τον Έλληνα τραγουδιστή που ήταν δραπέτης!


Ο ίδιος αν και 17 χρόνια ήταν καταζητούμενος από τις Αρχές Ασφαλείας ως δραπέτης, έκανε καριέρα ως δεύτερη φωνή στης μεγάλες πίστες τις Αθήνας, γύριζε βίντεο κλιπ με δικές του επιτυχίες και συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές, παριστάνοντας των ανταποκριτή διεθνούς ενημερωτικού τηλεοπτικού Δικτύου!

Ο ίδιος είχε καταδικαστεί για εκτεταμένες απάτες και εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης στης φυλακές Αλικαρνασσού της Κρήτης μέχρι και το 2002, όταν έλαβε πενθήμερη άδεια και δεν γύρισε ποτέ!

Στο πρωινό της Τρίτης ανέφεραν την είδηση κι εκεί έγινε μια αποκάλυψη που άφησε άναυδη την Φαίη Σκορδά. Ο 45χρονος είχε πάει σε ένα σπα και είχε εμφανιστεί ως συνεργάτης της εκπομπής, χρησιμοποιώντας το όνομα της Φαίης. Μάλιστα, τους είχε πει πως θα πάει και η ίδια η παρουσιάστρια! Η Φαίη Σκορδά αναφώνησε έκπληκτη: «Παιδιά τι είναι αυτά που γίνονται; Μη με μπλέκετε σε τέτοιες ιστορίες! Αυτός ο κύριος χρησιμοποιούσε το όνομά μου»; Δείτε το σχετικό βίντεο: