Βίκυ Χατζηβασιλείου: Όλο το παρασκήνιο του «διαζυγίου» της με τον Alpha!

Η αντιπρόταση που «ακύρωσε»!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Όλο το παρασκήνιο του «διαζυγίου» της με τον Alpha!

Μάθαμε και σας παρουσιάζουμε όλο το παρασκήνιο του «διαζυγίου» της Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον AlphaTv!

Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως σας είχε κάνει γνωστό πρώτο το Youweekly.gr έληξε την συνεργασία της με την τηλεοπτική της στέγη, που ήταν ο Alpha, και το «Πάμε Πακέτο» δε θα προβληθεί ξανά στις μικρές μας οθόνες!

Δημοσίευμα του περιοδικού “TV Έθνος” αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η τελευταία επικοινωνία μεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Alpha πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου. Στέλεχος του καναλιού ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθμός δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής “Πάμε Πακέτο” και της αντιπρότεινε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση. Στο σημείο εκείνο ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προς το παρόν ξεκουράζεται στη Χαλκιδική και ολοκληρώνει τη συγγραφή του τέταρτου βιβλίου της. Σε πρώτη φάση δεν σκοπεύει να επανακάμψει τηλεοπτικό, τουλάχιστον άμεσα. Άλλωστε, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίτερα είχε κάνει συζητήσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, η ολοκλήρωση των συζητήσεών της με τον Alpha το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου συνέπεσε χρονικά με την περίοδο που στην ουσία τα υπόλοιπα κανάλια είχαν κλείσει το πρόγραμμά τους για τη νέα σεζόν.

Πάντως το “Πάμε Πακέτο” δεν πρόκειται να μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς ο τίτλος και τα δικαιώματα της εκπομπής παραμένουν στον Alpha, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει η πρόθεση να αξιοποιηθούν».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Απανωτά «καρφιά» και σπόντες για ένα άδικο τηλεοπτικό τέλος;

Μήπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου ρίχνει απανωτά «καρφιά» και σπόντες για ένα άδικο τηλεοπτικό τέλος;

Η γνωστή παρουσιάστρια όπως σας κάναμε πρώτοι γνωστό, δε θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον AlphaTv και το τηλεοπτικό πρόγραμμα που όλοι αγαπήσαμε, το «Παμε πακέτο», δε θα ξανά προβληθεί στις μικρές μας οθόνες!

Η όμορφη Βίκυ όσο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από το πως περνάει.

Οι περισσότερες όμως φωτογραφίες της στην λεζάντα τους κρύβουν ένα βαθύτερο νόημα.

Θα έλεγε κανείς ότι ρίχνει τα «καρφιά» της στο κανάλι του AlphaTv που έληξε άδοξα μια τόσο επιτυχημένη συνεργασία.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Απανωτά «καρφιά» και σπόντες για ένα άδικο τηλεοπτικό τέλος;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Απανωτά «καρφιά» και σπόντες για ένα άδικο τηλεοπτικό τέλος;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το δημόσιο «καρφί» για τον AlphaTv και το «όχι» που δε μετάνιωσε!

Το δημόσιο «καρφί» της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τον AlphaTv και το «όχι» που δε μετάνιωσε!

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει εδώ και αρκετό καιρό τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Χαλκιδική.

Οι φήμες θέλουν να είναι αβέβαιο το τηλεοπτικό της μέλλον με πολύ πιθανό σενάριο η παρουσιάστρια να βρεθεί εκτός του AlphaTv.

Καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει κάνει ακόμη επίσημο κάτι αλλά όπως σας έχουμε ήδη πει ο AlphaTv δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποια συζήτηση με την Βίκυ Χατζηβασιλείου για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Η ίδια έχει παράπονα από τον σταθμό τα τελευταία δύο χρόνια και ειδικά για τις αλλαγές που της έχουν κάνει σε μέρα και ώρα.

Σήμερα, λοιπόν έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απ’ ότι καταλαβαίνουμε όλοι, έστειλε το «καρφί» της στη -μάλλον- πρώην τηλεοπτική της στέγη.

Συγκεκριμένα στην φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσθεσε την εξής λεζάντα:

«Με τα “όχι” οριοθετείται ο αυτοσεβασμός (και η καριέρα..) αλλά κυρίως δομείται η προσωπικότητα. Χρειάστηκε να πω πολλά όχι στη ζωή μου και δεν μετάνιωσα για κανένα. Καλημέρα».

Η παρένθεση να μπορούσε να παραληφθεί εάν το ήθελε, αλλά από την στιγμή που επέλεξε να την συμπεριλάβει στο μήνυμα της, το εκλαμβάνουμε ως ένα τεράστιο «καρφί».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν σας πάει το μυαλό πόσο κοστίζει το μαγιό της παρουσιάστριας που έκανε θραύση στην Μύκονο!

Δεν σας πάει το μυαλό πόσο κοστίζει το μαγιό της παρουσιάστριας, Βίκυς Χατζηβασιλείου που έκανε θραύση στη Μύκονο! Όλες οι λεπτομέρειες μόνο στο Youweekly.gr.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται πλέον η συνέχιση συνεργασίας της παρουσιάστριας με τον ALPHA για τη νέα σεζόν... Παρόλο που η παρουσιάστρια τελειώνοντας την εκπομπή της ξεκίνησε τις διακοπές της σε διάφορα νησιά, έχοντας όμως πάντα σαν βάση της τη Χαλκιδική, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επικρατεί έντονος προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι με την ανανέωση του συμβολαίου της στο κανάλι, τη στιγμή μάλιστα που λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε η ανανέωση συμβολαίου και της Αγγελικής Νικολούλη...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν σας πάει το μυαλό πόσο κοστίζει το μαγιό της παρουσιάστριας που έκανε θραύση στην Μύκονο!

Το συμβόλαιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου είναι πάντα μονοετές μετά από δική της πρόταση. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε στείλει μήνυμα στον ALPHA, δηλώνοντας ότι αν της γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών, δεν πρόκειται να την αποδεχτεί. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που της έχει συμβεί αυτό. Φυσικά και υπάρχει βάση στις φήμες που τη θέλουν να αποχωρεί από τον σταθμό. Μετά την αλλαγή της διοίκησης, η μείωση είναι κάτι που φοβάται, γιατί υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα στον σταθμό. «Το να υπάρξει από το κανάλι μια πρόταση μείωσης αποδοχών δεν τη θεωρώ δελεαστική για να παραμείνω στο δυναμικό του μετά τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν», έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν σας πάει το μυαλό πόσο κοστίζει το μαγιό της παρουσιάστριας που έκανε θραύση στην Μύκονο!

Η νέα διοίκηση έχει δείξει ότι θέλει να προχωρήσει σε αλλαγές που για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές, την ίδια όμως στιγμή καιροφυλακτούν οι «μνηστήρες» για να την εντάξουν στο δικό τους πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα ο ΣΚΑΪ, που έχει ήδη κλεισμένα συμβόλαια και έχει ξεκινήσει την οργάνωση του προγράμματός του, έχει κάνει πρόταση στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και βρίσκεται σε αναμονή για την τελική απάντησή της, καθώς εκείνη έχει βάλει σε προτεραιότητα το κανάλι με το οποίο συνεργάστηκε τα τελευταία 14 χρόνια.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν σας πάει το μυαλό πόσο κοστίζει το μαγιό της παρουσιάστριας που έκανε θραύση στην Μύκονο!

Η Βίκυ με εμπριμέ μαγιό, Miss Bikini ( από €181,50 τώρα μόνο 108,90)


«Τον νου σου στα καθαρά νερά...

...εκεί κρύβονται οι αχινοί»... Μια δήλωση γεμάτη υπονοούμενα έκανε τις προάλλες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που λίγες μέρες πριν βρέθηκε από τη Χαλκιδική στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Kensho στην περιοχή της Ψαρρούς να κάνει το μπάνιο της μαζί με φίλες της. Η παρουσιάστρια με sexy μαγιό και με αψεγάδιαστο κορμί, έδειχνε ανέμελη και χαμογελαστή, ακολουθώντας τη φιλοσοφία ζωής που της ταιριάζει απόλυτα «μακριά από τοξικούς ανθρώπους και συμπεριφορές».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οι νέες εξελίξεις με τον ALPHA! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Όλες οι νέες εξελίξεις με τον ALPHA και την Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Αυλαία για φέτος έριξε το «Πάμε Πακέτο» το περασμένο Σάββατο και η παρουσιάστριάτου Βίκυ Χατζηβασιλείου αναχώρησε αμέσως για την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη, απαλλαγμένη από το άγχος των γυρισμάτων.

Στην Αθήνα, πάντως, θα επιστρέψει σύντομα μέσα στο καλοκαίρι, αφού έχει αφήσει πίσω της ανοιχτές υποχρεώσεις... Παρ' ότι η εκπομπή της ήταν από τις πλέον επιτυχημένες του Alpha, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους και τις αλλαγές στη μέρα και ώρα προβολής -προβαλλόταν για πρώτη φορά Σάββατο-, ακόμα δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου της, στο πλαίσιο της συνολικής επαναδιαπραγμάτευσης των παρουσιαστών με τη νέα διοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε διερευνητικό επίπεδο έχουν γίνει οι πρώτες και ανεπίσημες επαφές ανάμεσα σε εκείνη και στο κανάλι, ωστόσο θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, υπό την προϋπόθεση πάντα να έχει ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο. Επειδή οι ιθύνοντες στο Πικέρμι θέλουν να την αντιμετωπίσουν με την ανάλογη σοβαρότητα, αφού αναγνωρίζουν την πολυετή προσφορά της στο κανάλι, αποφάσισαν ενόψει εκλογών να δώσουν πίστωση χρόνου και να επαναδιαπραγματευτούν το θέμα τη σωστή στιγμή και όχι ενώ τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά. Από την άλλη, αν δεν υπογράψει με τον Alpha, θεωρείται δεδομένο το ενδιαφέρον του Open, που θέλει να την εντάξει διακαώς στο δυναμικό του.

«Τέτοιες επιτυχίες δεν γίνονται ούτε με διαπλοκή ούτε με... εύνοια!»

«Αντίο» με... καρφιά για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, αφού λίγες ώρες πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Πακέτου» αποχαιρέτησε τους θεατές με μια αινιγματική ανάρτηση, χωρίς πάλι να ξεκαθαρίζει αν θα τους υποδέχεται από το ίδιο μετερίζι. «14 σεζόν τώρα, εσείς κι εμείς, ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ! Ρεκόρ! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τόσα χρόνια και σας αγαπώ! Οι επιτυχίες με τέτοια διάρκεια δεν γίνονται ούτε με διαπλοκή ούτε με... εύνοια! Γίνονται μόνο με ΑΓΑΠΗ και ΑΞΙΑ! Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για αυτή την απόλυτα επιτυχή συμπόρευση!» έγραψε μεταξύ άλλων.